159

Джордже Балашевич

преди 2 години

Имаше десетки възможности да седнеш и да преговаряш, но ти избра да задоволиш егото си и менторите отвъд океана. Клоунското ти поведение, иронизиране, шегички, подмятания, подигравки и закани, доведе до смъртта на много невинни хора. Това ще тежи на съвестта ти, докога си жив, и дори "белото" няма да те спаси от кошмара в който ще влезеш. Подведе народа си и ги направи пушечно месо. Украинците умират от недалновидността и алчността на управляващите Украйна!

158

Зоро

преди 2 години

Кой го предизвика всичко това?Ти фашиста Зеленски.Само 2 бомби стигнаха да унищожат най голямата военна база.в Украйна.Сега ще замислят всички тези които ти помагат в това убийство над украинци, руснаци бес. българи.Поляците се *** На 30 кл.от базата земята е треперила и най вече всички тези от чуждестранни легионери (наемници убийци)с техните непобедими оръжия..

157

Анонимен

преди 2 години

Когато можеше с преговори да се спре ужаса на случващото се , защо се правехте на велики ?Сега също се опитвахте да диктувате положението , но не сте вече в състояние да настоявате да е вашето.Циреят сега ще бъде изрязан , да не се повтаря никога гибелта на невинни от зверове като вас !Свастики , фашисти , трябва да се изкореняват и да не се появяват никога повече .Пострекателите снабдяващи ви с оръжие добре да помислят кого обслужват .

156

До 178

преди 2 години

Абе човек...кви са тия безумни хипотези.кви са тия бълвочии..нищо общо .много си елементарен

155

Анонимен

преди 2 години

Ами това си е война, не е като на комедия, тук таме по някоя шегичка! Да ходи на лекар, артист!

154

Анонимен

преди 2 години

Зеленски чака нареждане кога да сдаде поста Как ли не се въртя как ли не се усуквакак ли не лъга ,само и само да се намери някой да му уйдиса.

153

Щирлиц

преди 2 години

Зеленелски,твоите нацисти избиваха населението на Донбас цели 8 дълги години!Сега вий на умряло,верицата ти.

152

profetey

преди 2 години

Хипотетичен вариант - България има протести които свалят правителството. За 6 месаца излиза от НАТО и ЕС. Водят се преговори с Русия, но няма нищо подпосано. Започва се кампания която дискриминира мюсулмани и прозападни граждани. Турция и други членове на НАТО нападат България за да я демократизират. Сега заменете България с Украйна и НАТО с Русия.

151

Другарят Путин

преди 2 години

Предайте се или ще бъдете унищожени! Съпротивата е безсмислена, атаката е самоубийство!

150

Анонимен

преди 2 години

Русофили знаете ли че само се правите на силни.В YouTube има много видеа със стрелби срещу вашите танкове.Знаете ли само вчера колко танкове и хора от вашите отидоха в ада?Ще си имате поводи да пиете водка смешници.И най-важния въпрос :Колко време ще издържи руския войник без водка?

149

Анонимен

преди 2 години

След смъртта на Путин гражданската война в Русия е неизбежна.. Същия е болен от рак и му остава малко.

148

Анонимен

преди 2 години

Русофили отивайтр при Путин в ковчека Русия.Не ни трябяате тук продажници.Имаме си праг на търпимост .

147

Анонимен

преди 2 години

Смърт на Путин!!! Всички ,които са за Путин им пожелавам същото!!!Тези,които спекулират с цените ще ги последва същото,само ще се чака момента!!!Народа трябва от роб и манипулиран,трябва незабавно да се промени!!!Време е да станем като Украинците смели и силни!!Дали е Путин или мутрите на Бойко е едно и също.Трябва да се борим срещу мафията в БГ.Тя е на Путин.Дали се нарича БСП,ГРБ или ДПС(Възржадане) е едно и също.

146

Анонимен

преди 2 години

Самоуби се и спаси хиляди хора ! Направи го за славна Украйна

145

babakit

преди 2 години

На американците не им пука, какво ще се случи в тази войн! Дори самите те прогнозират, че до броени дни руснаците ще си изпълнят мисията. За американците е важно краха на Русия, но нали хитрите евреи са виновни за гибелта на толкова народ от едната и другата страна.Те само гледат сеир и се радват на случващото се. Украинци спрете се и сключете мер, че после пак ще плачете, че Путин е разрушил Украйна и е изтрепал толкова невинни! Не той, а Байдън е виновен.

144

babakit

преди 2 години

Еврейчето Зеленски дспуша е прави това, което му нареди Байдън. Но после ще обвинят Путин за това

143

Анонимен

преди 2 години

Тоя само реве като бебе

142

Анонимен

преди 2 години

Ако е така направи нещо, Зеленски. Защо позволяваш да бонбандират страната ти? Седиш си мирно и слушаш какво ще ти наредят.

141

Анонимен

преди 2 години

Този след няколко дена магически ще се окаже "изведен от Украйна"

140

Мунчо

преди 2 години

И ти, кво????