237

вови

преди 2 години

До Долу Русия много си примитивен

236

Анонимен

преди 2 години

Леле, защо са ни толкова некадърни управляващите. И защо толкова лентяи се правят на държавна администрация.

235

Бг

преди 2 години

ОТ ЛЯТОТО НОВА РЕКОЛТА :ОЛИО- 8 ЛЕВА,ХЛЯБ 650ГР.-2.50 ЛЕВА,СИРЕНЕ-20 ЛВ.КИЛОТО,КРАДТАВИЦИ-8 ЛЕВА,ДОМАТИ- 5 ЛЕВА-ТУРСКИ,- ТОВА Е ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ.

234

Анонимен

преди 2 години

Да се спре спекулата! Това трябва да се направи. Но няма да го направят! Защото трябва да се хранят украинците, разбирай хотелиерите! По-високи цени, по-високо ДДС, повече пари в хазната за грабене! Ще се спънат, може и главите да се счупят, ако не спрат да лапат лореловци и кирчовци.

233

агент Фалън

преди 2 години

Войната е за олиото.

232

Анонимен

преди 2 години

Браво , генерале , започна да поумняваш ! Е , от третият опит (трети ден вече откриваш топлата вода) , но по-добре късно ,отколкото още по-късно ...

231

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова оприличи войната в Украйна като нашата освободителна, но според мен се е объркала с тази с османската империя, тоест окупаторска. Тактиката на османците е била да обкръжат и окупират градовете докато не започне глад и хуманитарна криза същата е и на Русия.

230

Анонимен

преди 2 години

Към 234: Ама верно ли , че Украйна има суверенитет. Щото за всяко важно решение Зеленото седи на телефона и чака нареждания от Вашингтон. И това ако е суверенитет !? Мински споразумения - били мъртви, разни биолаборатории, в които Господ знае какви гадости се творят - всичко под контрола на Вашингтон. Суверенитет - дръжки!

229

Долу Русия

преди 2 години

М#р*ъсни русуфилски б#ок#луци ще ви избием като животни

228

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще покрие икономическите загуби на Русия.

227

Анонимен

преди 2 години

до 240 (Пловдив) ; Maйнa , стой си там на бул. Пещерско шосе 68 и сънищата си ги разправяй на колегите си от същата сграда ! Остави нормалните мисли на нормалните хора !

226

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна! Целият свят е с Вас!

225

Анонимен

преди 2 години

До 266 Анонимен __________________________. . . . "Не разбирам какво печели ...еди кой си"... Ми като не разбираш, кво даваш съвети? _____ С извинение не си разбрал основни принципи на актуалната българска държава! Слагат се неуки, които не могат да взимат решения, за да може да те питат какво да правят и това е от 44г. насам. Малките изключения бяха, че преди имахме хранителна независимост без оглед за качество, имахме индустрия за задоволяване на собствените нужди имахме някаква армия и 9 м

224

Анонимен

преди 2 години

Идеята никога не е била "за Украйна" и това бе ясно още от миналата година за всеки с поне малко сиво вещесво в главата си. Целта е САЩ официално да овладеят всички световни ресурси. До момента Русия и Китай са основните им опоненти и около тях гравитират още доста държави. Този път обаче световният пират ще се задави - много е голяма тази хапка за неговата уста.

223

пловдив

преди 2 години

Не е ли време да прочетете като напишете "Нибиру" Тя вече е и в наши сайтове. А баба Ванга едно време беше казала "И ще дойде време да се избивате по съседски" или "онези отгоре" ще дойдат да ни избият защото имат интереси. Та Николета Йорданова пък и един професор евреин си го казват "Те вече са тук и отправят послание към тяхната раса. Чакаме ви. Остава още малко" .... Ето войната вече започна.

222

Мнение

преди 2 години

Основният въпрос за който има война, е кой ще има влияние в Украйна. И това е ясно още от разпадането на СССР. За това САЩ хвърлиха милиарди за възраждането на украинския национализъм, за това и Русия нападна. Всичко можеше да се избегне, но с такива стратези като Попов, толкоз. Сега обясняват колко много били жертвите и крият провалената си политика зад хорското нещастие.

221

Крим не е руски

преди 2 години

Старозагорския митрополит Методий Кусевич, че по негово време русофилството е достигнало до идиотизъм. Питат Апостола на свободата какво ще прави когато се освободи България ? А Левски отговорил "- Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма ***, но народът е притиснат от нас повече. Време е и ние да освободим с помощта на НАТО-всите братя Русия ,Крим и Украйна от тираните и да възродим Волжка България.По време на преброяването 2010г в

220

Анонимен

преди 2 години

Това ли беше генерала, който маршируваше дясна ръка, десен крак?

219

Анонимен

преди 2 години

САЩ, НАТО, Австралия, Япония срещу Русия, Китай, Индия, Иран, Саудитска Арабия.

218

Император Палпутин

преди 2 години

Момчета, стига сте се джавкали едни други, ами бързайте за Лидъл, пускат евтино олио!