432

руски олигарси

преди 2 години

путин никак не му е приятно, но се съгласява да говори с Макрон защото дъщерите и жените му имат имоти в Беаритц, югозападна Франция. Хубаво местенце скътано на ръба между Франция и Испания и не така широко популярно като ривиерата. И в този случай, както хората отдавна са го казали: Интереса, личния, клати феса.

431

Анонимен

преди 2 години

Това Диана ли е, Диан ли е, много глупости пише.

430

Иван

преди 2 години

Жал ми е за тоя чувек .Ако тръгне да използува ядрено оръжие,той самия къде ще се скрие?? А как ще излезе?? Мммммаалллииии ами ако оживее!! Ама той няма да има врагове! Човечецът ще си умре от мъка.

429

Долу Русия

преди 2 години

Всеки русуфил е отговорен за всяко умряло дете в Украйна...

428

Стоенчев

преди 2 години

Каквито и " грехове " да има Украйна,Русия ги има поне 10 пъти повече,но НЯМА по-голямо нарушение от вероломното нападние на съседна държава,която С НИЩО не те е провокира ла,а и на територията на Русия НЯМА НИТО ЕДИН УКРАИНСКИ ВОЙНИК,А уКРАЙНА Е ПЪЛ НА НЕ САМО С РУСКИ ВОЙНИЦИ ,А И С РЕД ДРУГИ ГЛАВОРЕЗИ ?! Дано всички те бъдат унищожени от доблестните украински войници ! Свобода за украинския народ и Украйна !!!

427

Путинофили,

преди 2 години

Ако искате малко по-добре да научите, що за човед е кумирът ви Путин, потърсете и вижте видеото показващо как той унижава пред целия свят шефа на външното разузнаване Нарышкин. Всичко е директно, от първа ръка в разговор между двамата. Няма намеса на пропагантни журналисти. Ще получите информация що за човек е той от първо лице. Но за това ще ви е нужно да разбирате руски. Ако не, жалко за този който ви плаща.

426

Анонимен

преди 2 години

Долара на черно в прoсия вече по 500 рубляка. Айде честито!

425

въпрос

преди 2 години

путин има 6 деца. Дали ще ги прежали в ядрен конфликт?

424

вижда се

преди 2 години

путин е патологичен лъжец и масов убиец.

423

За Витков!

преди 2 години

и пак до Диана 445-ти. А относно съжденята ти какво да кажем? Ако един лекар те е докарал до това състояние и има облага от ампутацията как точно да му имаш доверие? Не е ли по-логично да се подложиш на алтернативно лечение при наличието на избор и да избегнеш ампутацията

422

За Витков!

преди 2 години

До Диана 446-ти. Ти явно симпатизираш повече на руснаците щом наричаш нас "мухлльовци". Щом токова те кефи толкова Русия и подходът им , границите са отворени и можеш спокойно да напуснеш страната ни. Кандидатствай за руско гражданство и не бъди повече едно с мухльовците.

421

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Евреинът нацист Макрон ще бъде погребан със изплезен език и ококорени счупени зъби напред. Крака няма да има.

420

За Витков!

преди 2 години

Еми путин нали не води война , а военна операция. Какво очаква "военен" морал ли? Когато постъпваш подло и подмолно можеш да очакваш същото отношение

419

Анонимен

преди 2 години

Защо ли не вярвам на този макарон,защото той лъже.

418

Качо катеначо

преди 2 години

Спокойно, Путин вече каза, че спира износа на ядрено гориво към България. Американското гориво не става - украинците пробваха, имаше няколко инцидента и го спряха! Спира АЕЦ Козлодуй, тогава ще видите тока колко пъти ще скочи! САМО ЕС и САЩ!

417

Диана

преди 2 години

До Анонимен461 Много по-важно е какво правиш, отколкото с какви помощни средства го правиш..Руснаците не са мухльовци като нас да се оставят 100г. да ни хулят по света като диваци и варвари разни не.го.дни.ци! Войната не е най-доброто решение, но е по-добро от нашето безсилие..

416

Диана

преди 2 години

До popa ot razgrad Ако на теб, попе, ти режат крака защото имаш гангрена и може да умреш от нея, значи ли това, че ти трябва да се отбраняваш?! Лекарите лесно могат да спрат операцията, което значи точно, че ще умреш..Е, от какво да се отбраняваш? От това, че искат да ти отрежат крака или от това, че ако не го отрежат ще умреш? Така е и с Украйна! Украйна е болна от амбициите на политиците им и трябва да си изпие лекарството, а не да се бори срещу него..

415

Анонимен

преди 2 години

Според руски източници Джуджи не ползва моб телефон и компютър. Как очаквате да е в крак със света, той живее някъде в миналия век.

414

Диана

преди 2 години

Руснаците не превземат Киев защото се надяват Зеленски да слезе на Земята и да няма нужда да разрушават този голям град. Но Зеленски няма намерение да слиза на Земята-непрекъснато си измисля разни лудости в полза на своята кауза.Така че, според мен руснаците трябва да форсират превземането на Киев-не е нужно дори войските да влизат там, с 5-6 ракети ще размажат целия град, но важното е да арестуват Зеленски и правителството там с десант вероятно..Те може и да не са в Киев!..Разсъждения,значи

413

popa ot razgrad

преди 2 години

Украйна не би трябвало да се отбранява...това е грубо нарушение...