151

Сес

преди 2 години

Седнали да проверяват от къде идваКовида в Китай .Да вземат да проверят в Украйна

150

Ама на

преди 2 години

Не знам кво трябв ада Ви пуснат- Кобита ли ,биологично оръжие ли да разберете отде идват карантината и кой дърпа конците ? май не са руснаците ,а? Кво правят тия военни биологични лаборатории в Украйна -щатски. Ти му пускаш Ковид то пак лай и гълчи руснаците . Сега инфлация имало бе,и тия нашите *** -да не спекулирали с горивата .Те енямало да се вдигат .нали ЕК щеше да отреголира енергийния пазар. Къде са тия по студията дето ги приказваха тия глупости . Министри ? Полезни *** !

149

Ама на

преди 2 години

Укрепвали те източния фланг, трупали бронева техника в Полша ,преврат в Украйна -цветна револщция,Рзвъртвали МК101 в Източна Европа-хиперзвук .да го сложили на 500 км от Москва. Полсе война станала? Санкции, рязане на енергосвязи.Някой шев и сотаваи да сложите среден обсег ракета на 2 минути полетно време от Москва ли ? То е ясно че ще стане война. И продължават бе ,докатои не стане .Всичките анализатори- то нямало да стане, малко вероятно било. Е, стана.

148

Абе

преди 2 години

До F-35 И като пристигна кво? Са на направят по -голяма бела и да рзцепят Украйна .Нали много Ви е мъчно за Украйна.Не беше ли ясно с доставките на оръжия от Запад и с идването на Байдън кликата ,че ще се стигне до това? Рязането на тръбопроводи и лаенето от миндевите Европесйски санкционери,блудни ,слабоумни.И германците да ми летят незакоони 7 години с ядрена боеголовка Като затряскат точковите удари с боеголовките -ще я докарате до Трета по демократичному .

147

Абе

преди 2 години

До Стига обеснява за Полша бе. На Полша им дадоха милиарди безвъзвратна помощ докато нас ни фалираха 97 *** .Тия дето им се кланяш.1същите мизерии както през ВСВ -Пилсутски .И бяха за разделянето на Чехословакия ,че и имаха и териториални претенции .Сталин трябваще да не им връща никаква територия на тия бонаци дето трупат бронева техника вече 15 години като плацдарм за нападение на Изток.Пеоблемите в Украйна идват и заради тях и уклоните им .Много е добре ,като служат на който "трябва "

146

Народеее!!!!

преди 2 години

Целият Български народ с малки изключения е с теб Русия!Знаем истината каква е и нито неграмотните коментари нито пропагандата която се води ще ни отдалечи от теб!

145

ББ

преди 2 години

дяда Каин...безсилието ти на фронта се насочи към убийства на жени и деца...дядя позор,сега и хуманитернители ще обявите за "доставки с оръжия"...оръжието на украйнският Народ е стремежа им към Свобода...няма по силно оръжие...дядя адолф путин!!!гръмни се и спести позора на Народа на Русия!не го заслужават!

144

Mr. Bean

преди 2 години

пази си Владимир че май здравето не е добре. За рублата не бой се. Ще се оправят нещата. Като свърши всичко и предателите ще се завърнат. До тогава обаче ще минат 50 год поне и ти едва ли ще устискаш да го видиш. Пази се приятелю и нека бог те закриля защото само той вече може да ти помогне.

143

F-35

преди 2 години

До всички на дървени разбира чи-сетила се Мара да яде попара-въпросният конвой вече пристигна отдааавна, за това че не се вълнувайте и и не се пънете та да не вземе да се пукне някой капиляр.

142

смешници

преди 2 години

Не само американците могат да имат сателитни снимки.Нищо няма да остане от конвоя с оръжие за Укрите.

141

Абе

преди 2 години

Алооу, рабофили, прочетете нещо за радиация и стига с танкове йобаниеваши,които можели да издържат на облъчване. Мозг есть у вас бомжики? Радиация на 50% може да спре 3000 км(километра) оловна стена. абе,,, пак ще ме баннат,но,,,,сетете се,няма бан

140

Анонимен

преди 2 години

Ако имаш познат в Москва, помоли го да ти изпрати снимка как изгледат в момента магазините им за хранителни стоки.

139

Анонимен

преди 2 години

До В грешка си! - Не ти си грешка - желязна завеса и ГОЛОДОМОР .Медведя е на дръвника - дериииииии.

138

Анонимен

преди 2 години

Танковете са имали херметизация 1955 година. След 67 години изглеждат като експонати от историческия музей. Жалка история. Излъгаха го Путин, че има армия. Окрадаха го.

137

фермер

преди 2 години

До145. Запознат. Може и да е така да издържи на атом. Но като му се прияде . Вътре в танка колко дни може да изкара. Двайсет тридесет дни. Сигурно и wc има, а може и вода да има, но за колко дни и с колко човека. Или ще се самоизяждат.

136

Поляк

преди 2 години

До руснак. Всеки има право на избор. Полша е направила избора си и като,, поробена,, (както казваш) държава все пак е много много по добре от свободна България. Вероятно заради робството заради което говориш:)

135

Министри

преди 2 години

Гледам и анархия настава в Путиновата система. От кога заместник-министър на външните работи може да решава подобни проблеми?

134

150

преди 2 години

Ти вече си в ада,защото си продал съвест,чест,достойнство, морал и душа. И пожьолуйста не плаши гаргите, първо фекалиста ви ще бъде изпарен и ядрена война силно ограничена и локална,целенасочена. С една дума Кремъл финиш. Конец

133

Малее

преди 2 години

Пак реклама хахаха. Путин всемогущий боК( бок на турски е фекалия) е измислил защита от радиация хахаха. И путинофили всезнаещи и умни ми е интересно какво ще кажат хахаха или каквото каже идолбоК е закон и истина

132

Чета и си мисля

преди 2 години

Абе ряпа ли си цвекло ли си, к'во си не те знам, но очевидно ти не разбираш, че вие сте вече мишени! Скоро, много скоро.... И историята ще ви забрави смешните именца!