227

Анонимен

преди 2 години

Абе не ме интересува какво казва шута, пуснете руските ТВ...

226

БЕН

преди 2 години

Безмислен отпор, Украйна ,след месец ще бъде руска територия.Всяка оръжейна помощ ще бъде унищожена в зародиш.

225

kireza

преди 2 години

ТЪЖНО МИ СТАВА,КОГАТО ПОДКРЕПЯТ ЧОВЕКА КАТО НАРКОМАНЪТ ЗЕЛЬО,ПРЕДАЛ ЧЕТИРИ РОДИНИ - УКРАЙНА,КЪДЕТО СЕ Е РОДИЛ,РУСИЯ,КОЯТО МУ Е ДАЛА ЕЗИКА,ИЗРАЕЛ,КОЯТО Е ЕТНИЧЕСКАТА МУ РОДИНА И СССР,КЪДЕТО СЕ Е РОДИЛ ....НАРКОМАН,ЗАСЛУЖАВА ДА ВИСИ НА НЯКОЙ КЕСТЕН НА УЛИЦА КРЕЩАТИК КАТО МУСОЛИНИ....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ В ОДЕСА БЯХА ИЗГОРЕНИ ЖИВИ 27 ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ,МЕЖДУ КОИТО И МОЯ ДАЛЕЧНА БРАТОВЧЕДКА!!!БОРИСОВ ПЛАТИ 50 МЛН. ЗА ИЗГАРЯНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ,ТОЛКОВА КОЛКОТО ИСКАХА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ СИ!!!

224

Анонимен

преди 2 години

До 251 ББИ посред нощ си се дрогирал ! Е това е типиченСороскиДжендар

223

ББ

преди 2 години

прав сте г-н Президент,обаче най големите загуби на Народа на Русия нанесе адолф путин...убеди Света ни да ги презира,да не им вярва никога повече...те не осъзнават какво направиха,какво причиниха на Русия...Украйна ще е там...ще ви помага Света ни и ще стане най красивата и благоденстваща,най-уважаваната,децата ви ще се гордеят с героизма Ви,Слава на Украйна!!!

222

Путин светията

преди 2 години

ААХААХА следващия военен митинг на Путин ще е с брадати талибани и ислямска държава. Кремъл е комплекс от Джамии!

221

FMC

преди 2 години

246 и аз това казвам. Нека спрем троловете с лява ориентация.

220

ББ

преди 2 години

До Анонимен и бг службите спрете троловете на путин от посолства и частни,не ви плащаме да ги толерирате...ставате съучастници на военнопрестъпници...онова с мафията на доган и боге ще ви се види като...приятели това не е...САЩ ще ги съди...надценяват се имащите само...банкноти!!!

219

Анонимен

преди 2 години

Зеленото дяволе, се фърга от стена на стена и пищи до бога. Изпиха ни кръвчицата - пищи, а в същото време нагъва кюфтаци и опиати.

218

Анонимен

преди 2 години

Служба безопасности Украины (СБУ) проводит массовые проверки и аресты местных жителей, желающих эвакуироваться в Россию.

217

Ислямофилия

преди 2 години

Путин е ислямофил, затова и всички русофили са ислямофили и обратно всички ислямисти са русофили, ЗАЩО ЛИ

216

Путин е ислямофил

преди 2 години

Путин е таен ислямист враг на православието. Избива християни, грузинци украинци. Не помогна на християните арменци а ги остави да бъдат избити от Ердоган. Нищо не направи за да предотврати превръщането в джамия на най голямата православна светиня Света София, а я остави да бъде осквернена. Защо тогава не бомбандира Истанбул? Защо покровителства джихадофашистка Персия и нейните банди Хамас и Хизбула? Защо не унищожи иранските ядрени реактори? Наема чиченски и сирийски башибозуци да колят христия

215

Анонимен

преди 2 години

Аз заявявам, че на Юпитер има таратор...Еми докажете, че няма?!...Казвам и това е...

214

Путин капут

преди 2 години

Руската империя се разпада след японската война. Съветска Русия се разпада след афганистанската война. Путеновска Русия започна да се разпада през настоящата война в Украйна. Путин си вкара автогол. Украйна е последната му грешка. Украйна е гробницата на Путин.

213

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До И. Петров (232) --- Изключително трезво мнение на нормално мислещ човек. Имам усещането, че много хора в България са вампирясали и постоянно имат нужда от кръв, за да се хранят, дори и в писмена форма. Тъжно, много тъжно за това поколение.

212

До И. Петров

преди 2 години

"Актьорът от сатиричния театър" просто даде пример на умници като теб какво значи родолюбие и патриотизъм, а тези които не могат да го схванат явно имат проблем с менталните си възприятия и нравствени качества ... !!!

211

И. Петров

преди 2 години

Актьорът от сатиричния театър май разбра, че е направил заложник народа си на Най-великата и по-малко великата сили! Ще водиш борбата до последния украинец, а после, ще стане това, което Големите решат!

210

Анонимен

преди 2 години

До От Хага Ами ходи ги арестувай бе,*** нъсран.

209

Путин капут

преди 2 години

Украйна е гробницата на Путин. Време е русофилията да бъде включена в списъка с психичните заболявания.

208

Мунчо

преди 2 години

На тоя защо му е крива устата?