98

Нов

преди 2 години

От този на става и *** за зеле!

97

Малко за политика

преди 2 години

Събев, ако искаш да свършиш нещо полезно спри с г'лупостите. Даваш ли си сметка, че със спирането на полетите на руски самолети и забраната за руски кораби вече си провалил курортният сезон. Украинците с по 40 държавни лева на ден няма да ни помогнат.

96

Тоя пъ

преди 2 години

Тази година за баба Марта ти подарявам, билет, куфар и зелена карта, да ми са махаш от очите, че не мога да те гледам, ай стягай си бурмите инак траа та стpелям!

95

Анонимен

преди 2 години

DO 117. Та нали всичко това е резултат от тази хибридна война,която рушняшките из.роди водят срещу цивилизования свят. С участието на българските 80% и руските ме.керета.

94

Анонимен

преди 2 години

папапапа партизанка

93

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е палатките да се монтират пред Министерския съвет. Тая проруска бригада трябва да си отиде от властта.

92

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което е казал звучи добре до забележката за олиото. Ами какво иска другаря господин министър. Преди няколко години при управлението на бсп пак имаше дефицити. Сега същите икономисти от бсп са хо медиите и хората се подготвят за глад, мизерия и водени от опита си се редят на опашки. Правителството ни е марионетка на Масква.Назначено е от Решетников и Митрофанова. Ще ни доведе до кривата круша.

91

ПП ДОНЕСЕ НОВ МОРАЛ

преди 2 години

ПЛАЩАШ 200 000 ЛВ НА ПП И СИ КУПУВАШ МИНИСТЕРСКИ ПОСТ ЗА ДА ЛЪЖЕШ И ДАВАШ ОБЕЩАНИЯ- ОЩЕ- ЖАЛКИ КРАДЦИ С ЕВРАЗИЙСКИ МОРАЛ

90

Анонимен

преди 2 години

Прав е, щом всеки шyшляк може да си напазарува министерски пост за пари и да назначи родата, за какви институции говорим!

89

Анонимен

преди 2 години

До 120 Не самоМухлясал си ти и една малка група наркозависимигендари в софия в провинцията сме с Русия и особено Северозапада

88

googlena

преди 2 години

Смотан *** скоро ще ти е отворена главата

87

Не само

преди 2 години

Институциите а целият наш т.нар. елит е прояден и мухлясъл от руски шпиони и податливи на руско влияние. Доказателства....газовата връзка с Гърция и експресно направената със Сърбия.....плащанията за самолети руски продължават. Като дори се отказвам от неустойки ...палатки за Украйна вместо оръжие....понтиране на някаква дейност и командировъчни до Азербайджан и газ отново пак от газпром.Докато тази обвързаност с Русия е налице ще видим шенген и ниски цени на газа....през крив макарони.

86

Анонимен

преди 2 години

Този гнусен старец на ЕКОНТ като го видя и ми става лошо.

85

Равнопосавеност

преди 2 години

Хората *** по опашките за олио, бензина мина 3 лв а някакви гологлави лешояди ми демагогстват и философстват. Хибриден му е мозъка на всеки който си въобразява, че ще измести фокуса от празния хладилник на българите към въображаеми фалшиви новини. Е имам новина и тя е съвсем реална, като цените на горивата и на храните в магазините - хората няма да слушат вечно глупости за шпиони, хибриди, марсианци и други измислени герои! Хората искат да живеят добре!

84

Анонимен

преди 2 години

Прав е! Ако всички от битките в Кауфланд бяха отишли пред Народното събрание да си отвоюват държавата, нямаше да се налага да се борят за няколко бутилки олио.

83

На кмето зето

преди 2 години

Тоя е експерт по всичко и за транспорта не му остава време. Отде ги намират такива активисти не знам.

82

Анонимен

преди 2 години

Тоя се завира постоянно носа където не ми е работа ,и Радев му направи забележка ,4 влака на кръст не може да затопли

81

Георгиев

преди 2 години

Ти си част от руско правителство. Не те е срам. Нито помагате на бежанците, пълните гушите на хотелите, а не давате парите на хората, както е навсякъде в света. Не пратихте оръжие. Не пратите хуманитарна помощ. Някакви палатки с одяла и това е. Вие сте пълен срам за България и руски ***.

80

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

79

Анонимен

преди 2 години

Пирамидата на Маслоу. Който си е надвил на масрафа и е станал милионер, няма де се бори за олио и неразбира борещите се. Както и те не разбират него.