313

До 380

преди 2 години

Опашките за банани,телевизори и тоалетна хартия също взеха жертви. Съседът почина от пневмония,която пипна на опашка за цветен телевизор. Просто интернет нямаше тогава , но имаше Белене, та не се разчуваха тия работи. Лоши работи. Само при комуниститe има опашки за храна. Факт.

312

До 386

преди 2 години

Дефинирай ,,спекула,, в условията на пазарна икономика. Нали виждаш,че търсенето определя цените. Износът трябва да се забрани на държавно ниво и ако наистина има олио,цените ще се успокоят. Нинова няма как да ни успокои,защото е некадърна или отново обслужва оригархията

311

Анонимен

преди 2 години

Не я слушайте тази тулупка. Обра парите от Техноимпекс и ги даде на сина си да ги харчи в САЩ. Ние да му мислим

310

Ооо

преди 2 години

Нинова - Олио има, ама на каква цена ще е ?Същото за газта , за горивото, за токаНе ти ли е ясно защо се запасяват хората ? Защото и сега не им стигат пенсиите с 30-50% увеличаване на цената на основни храни - как да свържат 2та края ? А като ги ударите и с новия западен ток ?

309

къде си Бойко

преди 2 години

Винаги когато дойдат червените на власт- фалит на държава,бизнес,банки и всички хора по отделно.. Винаги когато са червените на власт има опашки за банани , портокали, олио ,горива и захар..

308

ааа

преди 2 години

ами дай го това олио на хората и да се успокоят, какво чакаш дърта краво комунистическа? Или то има, ама е както при бай Тошо имането с празните рафтове по магазините.

307

Анонимен

преди 2 години

Нинова уволнена от Станишев за корупция, сега в правителството НА ПРОМЯНАТА!ДАЖЕ ЩЕ БОРЯТ КОРУПЦИЯ СЪС СПЕЦОВ СПЕЦ ПО ИЗМАМИ С ДДС!СТРАШНА ПРОМЯНА НИ ДАДЕ РАДЕВ! СЕГА ИДВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ,НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ И ЦЯЛА АРМИЯ ОТ ВОЕННИ ВРЕЧЕНИ ВЪВ ВЯРНОСТ НА МОСКВА!ЧАКАЙТЕ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ! ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА!ПИНОЧЕТ!

306

До Закон

преди 2 години

А тук как го виждате, служителите на НАП, които са "наши, ваши и на батко" да бъдат масово изкарани по обектите за пълни данъчни проверки. Айде Корнела, която само говори и се перчи да ги изкара,всички ще напуснат, защото те работят само в офиси, пред Фейсбука цял ден. Ето това е истината, за измислената икономика в България.

305

До "Закон"

преди 2 години

Да, браво много си прав. Аз ще ти кажа това което съм видял с очите си и съм усетил по джоба си за 15 години в Ирландия. Там при спекулативно повишаване на цените(което беше много, много рядко) данъчните започват тотална и пълна данъчна проверка на въпросния обект 5 години назад. Ама пълна. И мислите ли, че има търговец, който е бил перфектен 5 години назад в бизнеса си?. И при нередности, следва естествено затваряне на бизнеса. И нека, другите около него да вдигат спекулативно цените, след това

304

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! ДАЖЕ СТЯГА НАВА ПАРТИЯ ОТ НЕКАДЪРНИКА ЯНЕВ С ЦЯЛА КОХОРТА ОТ КОМУНИСТИТЕ С ПАГОНИОТ ДС И ПРОВАЛЕНИ ,ПЕНСИОНЕРИ ВЕРНИТЕ СИНОВЕ НА БКП И МОСКВА!СЕГА СЛЕД 1 ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ И СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОБВИНЯВАТ ББ!НА КОГО СА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ФАБРИКАНТИТЕ НА ОЛИО?ВСИЧКИ ДО ЕДИН ОТ БКП!КОЙТО ПОЗНАВА ПОНЕ ЕДИН ДА СЕ СЕТИ ОТ КЪДЕ ИЗБУЯ КАПИТАЛА НА ДРУГАРЯ

303

msm

преди 2 години

Тази матрьошка нямали да си ходи при мама? Пазарна икономика е. Всеки може да продава както си иска, щом има *** да пазаруват. Най-добрата борба с инфлацията и спекулата е отраничаването на потреблението. Това трябва да го има в главите на всички нас. 20 л олио за година, 5 лв за литър повече - 100 лв/г повече. На никой нама да му се обърне каруцата. Тази зен аняма да стои повече от 1-2 седмици и без регулация

302

ха ха

преди 2 години

Курнелке, не се прави на улава.Хората са го направили заради цената-че е по-евтино, а не заради това, че ще свърши. Че е тъпо -съгласна съм.....С 5 бутилки колко ще спечелиш-15 лв.....То като че ли само олиото е поскъпнало. ха-ха.....Голямо спестяване, няма що. Но, Курнелке, ти ли не си наясно защо хората -предимно твои избиратели са съгласни да се тълпят като овце и да чакат заради едни 15 лв.....и какво означава това всъщност за нивото ни-икономическо, културно и управленската класа.

301

Анонимен

преди 2 години

На опашките за банани поне нямаше трупове.

300

Анонимен

преди 2 години

Иване , Иване , случайно да знаеш на коя партия са отрочета производителите на олио ?! Или и ти си един от тях?! Mekepemama на Боко правят всичко възможно да осъществят мокрите си сънища - тулупа да се върне на бал кон , щото папкането нещо понамаля напоследък ! Цирковете с опашките по бензиностанциите ,гасенето на уличното осветление , сега и олиото - неистови герберастки безмозъчни напъни !Лошото е ,че заради овчето българско стадно чувство npocmomuume им си изиграват подлата роля ...

299

Иван

преди 2 години

Нинова като има олио ,защо нерегулира цените.??Защо създавате излишно напрежение??Вие казахте че жито има за 2 години и в същият момент правителството започва да изкупува жито.Как да ви вярваме.???.

298

Анонимен

преди 2 години

ПоиВодителите казаха че тон слънчоглед в момента е 2000-2200лв. За литър олио трябвало 2-2.5кг. Като сложиш бутилка, преработка май заводската цена става 6лв

297

интересно

преди 2 години

Добре, да речем, че ви повярвахме, че има достатъчно количество олио /макар опитът досега да ни показва, че ни лъжете/. Обаче - защо допускате тази спекулативна цена на олиото, и то не от преди една седмица, а още от лятото! Лично вие, госпожо, казахте, че цената му трябва да е максимум 3 лв./л. , защо приемате този факт, за какво ви издържаме? Добри сте само на приказки и обещания, загубили сте окончателно нашето доверие - ето затова са и ще бъдт сегашните, а и бъдещи безумни опашки.

296

Закон

преди 2 години

Вместо по времв на заседания пленарната зала да е в най-добрия случай пълна на 50%, и вместо празнодумия та, които заемат по-голямата част от пленарното време мисле , че е много належащо народните представители да обсъдят и приемат Закон срещу спекулата. По царско времв е имало такъв. Твърди се че е бил мн ефективен. Предполагам че и в други държави го има. Не го ли приемат са съучастници в обирането на народа.

295

Анонимен

преди 2 години

Тая политическа урруспия защо не е в затвора?

294

Анонимен

преди 2 години

Ама на каква цена ще залеете страната? Щото ако е на 10 лева къв е смисълът?