113

В

преди 2 години

Баси лъжите и подвеждане на общественото мнение.Русия не е признала за никакви наборни войници...

112

Алекс

преди 2 години

Руските лъжи край нямат.Всичките оправдания за руската инвазия се оказаха лъжа.Целта на ****лер е да инсталира марионетно управление и Украйна да не съществува като независима държава.Дано украинците смачкат фашисткия окупатор.

111

Анонимен

преди 2 години

Този зеленчо,не знае ли колко е презрян от нормално мислещите хора??

110

Баси демагога..

преди 2 години

Товари деца кучета и жени към Европата, на килограми, мъжете не пуска, държи ги да пазят кошера му, като му се полага на Търтея,.. и сега, Руските майки, искали войната в

109

Анонимен

преди 2 години

Да ли е сподели с майка си, която е еврейка, че ще прекръщава най светлите Украински улици, булеварди и площади с имена на най-черните убийци на Украина, тези които избиха евреите на БабийЯр-Одеса през 1941-43 и които запалиха живи хора в Провсъюзния дом на Одесса. Сладникавото му говорен показва че възрастната му майка не го е посъветвала. Та се пита у задачата защо предаде на руснаците къде и колко са лабораториите за смъртоносно биологическо оръжие със заразени прелитащи птици

108

Щерев

преди 2 години

пращайте руските майки да ги убиват в Украйна.. ние с радост ще утешаваме руските вдовици - вашите снахи летоска по нашето черноморие ха ха ха ха

107

Shark

преди 2 години

До Писна ми Кои са постижениета точно на тези "стойностни" хора? А? Това, че убиваха мирни жители в Донбас и че запалиха живи хората в Одеса. Това ли са им постиженията? Или това, че сега не пускат хората да се евакуират и ги ползват като жив щит! Ако това считаш за големи постижения, асно ми е какво е нивото ти. Затова не давай оценки на другите, особено на хора, които не познаваш. И не ми казвай какво да мисля! Ясно ли ти е!

106

Писна ми

преди 2 години

Писна ми от нещастни, незадоволени нереализирали се дребни душички като Shark които само слухтят на компа или на тв-то да чуят как на някои му се случва нещо лошо и в жлъч и злоба да осмислят безсмисленото си живуркане...злобни, дребни, посредствени ***, толкова сте много, че ми Писна да опошлявате със злобата си трагедията, мечтите, постиженията на стойностните хора

105

Shark

преди 2 години

Този няма ли да спре с малУУмните си постоянни изявления. И всяко от тях е "искам", "дайте", "трябва". Не ***, нищо не трябва и нищо няма да искаш от нас, тази война я започна ти и няма да намесваш други държави. Искаш световна война ли. Добре че ЕС и НАТО не ти ходят по акъла и проявяват малко разум в тази ситуация, която ти създаде , а сега искаш.

104

Кико

преди 2 години

Ако пуснат в Киев олиото 1лв. Българите ще превземат Киев за един час!

103

Майчето

преди 2 години

Как да наричам Путина , галено?

102

Кико

преди 2 години

Колко *** са оставили децата си тук? Да ходят да се бият и да се махнат от тук

101

Анонимен

преди 2 години

Тогава майките са могли да протетират защо синовете им ги изпращали някакви стърчащо-седящи старци на секретни специални операции докато други старци от същия клан също стърчащо-седящи в същото време вербуват синове на други майки да ходят на секретни специални операции понеже никой ги невижда и нечува как стигат до местото определено и от тях къде как са унищожени преди да са пленени,а тия които са призвани в съвременния свят първи да видят и чуят се правят че ни чули ни видяли при тез техники.

100

Бай Миле

преди 2 години

Зеленчо, те за тебе са дошли ония с брадите, ти продължаваш с цирка!

99

Анонимен

преди 2 години

*** нещастен - Колко му е утре да излезеш и с глупостта , че Путин праща и майките да се бият ?! Ти си милсиш че хората са *** , само за да отъвеш кожата и да си заработиш милоните от господарите !

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 - Колко да е "класа" , щом за няма и един месец си превърна държавата в картофено поле ?! Ако беше класа нямаше да допусне това да се случи , но щом да си поалушен СЛУГА на чужди интереси е станало класа , значи нещата не са много добре - Той и нашия хубавец ако така ще го гледаме и той е "класа" , и затова ти мръзнеш и трепериш дали утре ще можеш да подсигуриш на жена ти олио , или ще те изхвърли ?!

97

Анонимен

преди 2 години

И никоя мисирка не посмя да напише, как много мераклии за адреналин, от "чуждестранния легион" на бандеровците, ги изпратиха директно при Бандера с една ракетка снощи , докато спинкат в хотел Окрайна в Чернигов. Навоюваха се наемниците.

96

Анонимен

преди 2 години

Зеленски , много по-убедителен ще си ако призовеш Украинските жени да набият по два шамара на мъжете си и да ги подкарат с ритници към в къщи преди да са Ви избили всички , че после тези деца като останат без бащи ти ли ще ги гледаш или ще ги зачислиш към АЗОВ - ЛУНАТИК НЕЩАСТЕН !!!!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Утре ще каже, че Путин праща даже бебета да се бият с бандерите.

94

Анонимен

преди 2 години

Егати смешкТа, това са професионална армия бе клоун.