338

До 449

преди 2 години

Не е откраднат фиата.Купен е.Ама понеже са некадърби руснаците с всичко каквото се захванат се налага да си купят и цял завод от италианците с машините и цялото оборудване.И това е върха в руската инженерна мисъл :) демек зеро.

337

Анонимен

преди 2 години

публикуват дори снимки от земетръсения, а подобни "експерти"-професори отработват заплатите с тези твърдения "мисля", "мисля", отиди до тоалетната да помислиш

336

До шопа

преди 2 години

До ШопПравилно си шоп, от най-дървените. сведения за "успешни" акции на руската армияФинландия - РусияПолша - РусияАфганистан - Русияа засега трима руски генерали загубиха живота си. За разлика от този, който ги изпрати и се крие в бункер

335

До 449

преди 2 години

Помня това време.Краварете бомбандираха и кв. Горна баня в София.Сринаха до основи една жилищна кооперация и причиниха за милиони материални щети на околните сгради.Всичко беше заметено от тогавашните управници. Мисля,че тогава на власт беше СДС-Шайката,която безжалостно вилнееше и безчинствал над народа, напътствана от шпионите на СеРеУ-то от Козяк.Не дадоха и информация колко народ изтрепаха тогава.

334

До 428

преди 2 години

До АнонименПозаинтересовай се каква е сдбата на Вагнеровци в Сирия. Има ли поне един оцелял, да разкаже как са били избити. Или след като вече трима руски генерали намериха това, което си трсеха в Украйна, вече прибягваме до чеченци, араби, вагнеровци. И това е мощта на армията на Путин? Като мощта на икономиката му. Или ти още си таралянкаш Москвича или Жигулите по улиците. Всщност Жигулито е откраднато от италианците. Сега остава да кажеш и че италианците са откраднали Фиат 124 от Жигули. Ха

333

ВънСатаНАТОотМояДом

преди 2 години

Отдавна чеченските,сирийските,иракските и либийските партньори трябваше да им се даде възможност да изколят фашагите ,предрешили се по градове и села като бабички и стрелящи по цивилни хора.

332

Анонимен

преди 2 години

VIVA RUSSIA. ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ. ПУТИН Е ВЕЛИК. МАЧКАЙ И НЕ ПИТАЙ ИМПЕРАТОРЕ.

331

Анонимен

преди 2 години

430--АМА ТЕ ИЗОБЩО НЯМАТ ШАНС. АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ.

330

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ.

329

Анонимен

преди 2 години

Доколкото се чува Путин не бил пуснал още и Кадиров. Ако го пусне хохлите ще бъдат измъкване като чер"ве* и. от дупките.

328

Анонимен

преди 2 години

Правете любов, а не война !

327

Анонимен

преди 2 години

Войната на Путин в Украйна, е унищожителна. Западът трябва да се намеси. Ако трябва, да сезира СС на ООН, под формата на коалиция от държави, в защита, на населението на Украйна от изтребване.

326

Путин Първи къси

преди 2 години

1. Завладя Украйна и в резултат всеки ден Русия плаща милиарди за армия и логическа.2. Запада спря да купува петрол от Русия, а по късно и газ....това са над една трета от бюджета на Русия.3.неблагодарните освободени украинци са все недоволни даже има и военни акции..това са нови разходи и лош имидж.4.никакви инвестиции и нови технологии....5.единствено ядрена война е опцията на Путин. Бог да ни пази...от параноици и българските путинофилистици...

325

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

324

анонимен

преди 2 години

този лилиПутин,който има не само лилипутски ръст,но и акъл със същия размер,явно не разбира едно нещо-че дори и завладее Украйна(дай Боже,това никога да не се случи!),той ще бъде изправен пред едно изключително враждебнонастроено към него население,което не само ще го ненавижда,но и ще саботира всичко,което той ще прави там.Да не говорим за партизанската война сред западенците.Той очакваше да го посрещнат с цветя и духови оркестри,ама се озова сред напълно различна реалност.

323

неизвестен

преди 2 години

В едно е прав професора ,колкото повече се дава оръжие на Украйна и съпротивата расте толкова повече жертви и разрушения. Не въоръжавайте Украйна, Путин няма да спре тази война , докато не постигне целта си. Зеленски е разчитал на защита от НАТО , не му пука, че това ще предизвика 3-та световна война , в която няма да има победители.

322

Путинофоб

преди 2 години

Сериозно ли някой препоръчва дипломация с ***. Кой ли му вярва. Армия от мародери и убийци. За лъжите и дезинформацията просто няма какво да се добави. Разбирам защо украинците се бият до смърт. Нямат друг избор.

321

Чета коментарите и..

преди 2 години

Какви Щати, каква Сирия - тук става дума за Украйна - в Европа!!!! Тук става дума за един самозабравил се псевдо-лидер-путинчов. В момента страдат невинни хора, голяма част от които защитава свободата и независимостта си! Слава на тях, слава на стремежа към свобода. Само се чудя, как бихме действали ние българите, ако бяме на тяхно място!?!?

320

Пак по опорката?

преди 2 години

До Каква е разликата: Имат известно оправдание американците за тази бомбардировка в Ракка, а и за подобни. Там трябваше да воюват срещу религиозни фанатици. А американските войници се бият за заплати. При сражение един на един нямат големи предимства пред джихадистите и щяха да дадат много жертви. Написах това заради двойните стандарти на западната пропаганда. Независимо от това дали воюват руснаци или американци, при сражение в населено място няма как да се мине без разрушения и цивилни жертви

319

Кой знае

преди 2 години

До МОРЯКЪТ ПОПАЙ !: За украинки и чехкини - да се надяваме, но за рускините никак не е сигурно. Нашият министър на транспорта Николай Събев забрани полети на руски самолети и влизане на руски кораби у нас. Най-вероятно руските туристи ще се преориентират към Турция, Гърция и Египет.