199

Ddd

преди 2 години

Лоши хора са това русофилите, направо ***.

198

Мразещ пропагандата

преди 2 години

Изтрили са ми първите два коментара, и сега контекстът е загубен.. Благодаря за цензурата.Поздрави,Мислещ човек

197

Мразещ пропаганда

преди 2 години

Корекция от относно пост 212 - село Романовка е на Запад от Ирпин.Работата е там, че жената с децата, и родителите й, тръгнали да се евакуират към Киев, от Ирпин с кола, и вместо да хванат на Изток, към Киев, накъдето уж са тръгнали, те са хванали към разрушен мост в село в напълно противоположната посока.

196

Мразеш пропаганда

преди 2 години

- Официално има 474, тези криминалисти следва да са много малко, и много бавни.- Не случайно избрах числото 3500: толкова са официално признатите цивилни жертви в Донбас (само смъртните случаи, изключвайки тежко инвалидизираните)

195

Мразеш пропаганда

преди 2 години

- Сивият куфар, по който мъжът идентифицирал жена си и децата си, се намирал до безжизнените тела на улицата.- Същевременно, днарядите им били изхвърлили телата до паметник от ВСВ: паметникът на улицата, на моста ли е?- Мъжът, намирал се в Източна Украйна, при майка си, не могъл да стигне до Киев освен през Русия?- Изоставил майка си?- Излетял към Калиниград: как така, при положение че са във война? Какъв е този полет?- Калиниград е бая далече от Киев- Криминалистите не смогвали да издават смъртни актове: човек ще каже, че има 3500 смъртни случая вече на цивилни. Официално има 47

194

До 208

преди 2 години

Тъ_пак, имаше кадри как майка с две деца лежат мъртви с багажа си. По-леко с това кой вярвал на пропаганда - специална военна операция, няма да нахлуваме в Украйна, след два дни нахлуват. Преди няколко дни оня с изкривеното от злоба лице бл_яд каза, че те не са нахлули в Украйна.Куца ти мисленето, пуяк грозен!

193

Анонимен

преди 2 години

Украинските мъже в Туитър ли седят? Куца ви пропагандата.

192

Анонимен

преди 2 години

Путинофили, нали имаше геноцид от "нацистите" към руснаците в Донбас? Тия украинци защо са избягали към Киев от окупираните от бля_довете територии?

191

Анонимен

преди 2 години

Новина в стил ББС, да развълнуваме сития западняк да дари 5 евро за децата на Украйна, като си купи луксозна чанта... Лъжа и измишльотина!

190

nina

преди 2 години

Украина вече се превърна в зверилник,правителството пусна затворниците и раздаде оръжие на всички,отделно незнам колко наемници влязоха да се бият на украинска страна..От тук нататук кой-кого застрелял в градски условия,никой вече не може да каже. Разбира се Зеленски ще продължава с мантрите си.

189

--

преди 2 години

Добре де...Веднъж е "Една нощ снаряд попадна..."Втори път "Семейството... било принудено..."Останалата част от текста е в сегашно историческо време. Можеше ли по-неграмотно да се напише това? В 5-ти клас се учат да съгласуват времена.

188

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕТЕ!!!

187

Странно

преди 2 години

На повечето бащи, ако им се случи нещо подобно, ще отидат и ще късат глави с голи ръце, няма да постват публикации в бг-мама.

186

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва на войната е истината. С тази "новина" е същото. Лошото е, че има доста лековерни хора, които вярват на всяка дезинформация.

185

Ъъъъ...

преди 2 години

"По чудо оцелява едно от 9 кучета на семейството." - ъъъъъ, моля?

184

1234

преди 2 години

Онзи ден я имаше същата история, само че този път колегите на жената от Щатите я познали по снимка в медиите как била мъртва с децата на улицата ...Сввтла памет на жертвите, защото наистина има такива за съжаление...Но има и адски много фейк, и то основно украински и западен,... Твърде много фейк...

183

Анонимен

преди 2 години

Тва е моя куфар ве, брато, с олио. Живи и здрави са, излез малко навън, стига стоя в туитъро

182

Yjas

преди 2 години

Това е истината. Щом смъртта достигне до теб самия, тогава разбираш кое е пропаганда и кое е смърт. Не на войната. Абсурдно е да си крещите и да спорите кой е крив и кой е прав. Защитниците и на Путин и на Байдън са участници в тази война. Въпреки всичко Путин трябва да бъде спрян --за да спрем смърта в центъра на Европа. Ако нормалното човешко общество скоро не разбере това, вярвайте ми тогава Третата световна война е започнала и утре вместо да спорим по форумите , ще се среляме един друг.

181

tragedy

преди 2 години

Трагедия, пълен потрес и отврат от хората подкрепящи това тук:

180

Анонимен

преди 2 години

Лошата Америка водила война в Ирак Афганистан и д-р. мюсюлмански радикали. Ами ако не беше всяка седмица щеше да има взривени влакове, автобуси и прочие. Тези болни мозъци получават награда в рая за убити християни. Това ли искате?