377

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия и НАТО се сбият в чисто конвенционална война Русия няма да удържи повече от 2-3 седмици. Ако се стигне до ядрена война .....

376

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера русофилите. Собствените им деца и внуци отдавна разбраха, че от русия нищо добро не може да дойде и отидоха в Америка, дъртите склерозирали дъртаци се радват, че русия имала бомби и ракети. Това какво ви помага на вас? Ей го бай 100ян - целта на жалкия му изпърдян русофилски живот била унищожението на украинците и САЩ. Психопат.

375

Анонимен

преди 2 години

Много било хубаво и евтино в русия, а нито един русофил не е отишъл натам. Странно.

374

Анонимен

преди 2 години

Какво равновесие е важно да се запази. важното е да се премахне възможността някой дъртак да унищожи целия свят. Европа има 40 - 50 столици. При 6000 атомни бомби арсенал на Путин, сам си сметни колко се падат на столица.

373

Неутрален

преди 2 години

Той Путин на глас каза, че прави всичко това за да накаже НАТО.

372

Тои

преди 2 години

Това е насаждане на напрежение трябва да ви съдят за такива неща

371

Мен

преди 2 години

Спрете да пишете глупости нещастници........

370

Мхм

преди 2 години

И кои ще са страните в третата световна, русия и беларус срещу целия свят?

369

Гражданин

преди 2 години

Какво се случва реално сега: едни срещу други са млади момчета по на 20-25 години които не се познават, не се мразят, но се принудени да се убиват по волята на двама старци във Вашингтон и Москва. Тия двама старци са стари, познават се, мразят се, но забележете-не се убиват, а умират младите момчета. Това е реалния резултат от тази война. Всички тук многознакойвци и в България и в Европа са много отворени, но едва ли някой от тях е помирисвал барут, каму ли да му падат бомби на главата.

368

toti

преди 2 години

Кой луд да се бута между шамарите...всичко е да се преброят глупаците!!

367

Равнопосавеност

преди 2 години

До 411 - Не не е така - единственият шанс човешкият род да оцелее е да не се стигне до такъв сблъсък. За целта е важно запазването на баланса на силите. Ако някоя от страните иска да го наруши (например разполагайки ракети твърде близо до другата) трябва да и е ясно какво ще последва. Дори е задължително да е много ясно и сигурно, за да не се изкушава да го прави и да се стигне наистина до неизбежното! Не трябва да има колебания от определена линия нататък и трябва да има равнопоставеност.

366

Бай 100ян

преди 2 години

УКРОНАЦИСТИЯ ще приключи скоро. Но много ми се иска САЩ и Великобритания да бъдат приключени още по брутално !

365

Равнопосавеност

преди 2 години

Превъзходство е силна дума за съюз, който дори няма хиперзвукови ракети, а до скоро пътуваше до МКС само с Руски транспорт. Всъщност държавите от НАТО дори бензин може скоро да нямат, а в Русия е 60 стотинки литъра нека им е зле, но нищо ние сме еврогейци и натовци. Олио 7.50, бензин 3.00, чипове няма, но НАТО и ЕС е дъ бест. Ще ги бием с рисунки на самолетчета и с медийна пропаганда щото там сме страшни. Като украинците с молотовки катапулти и скоро очакваме и лъковете да открият - напред!

364

Равнопосавеност

преди 2 години

САЩ не са разбрали, че ако притиснат Русия до положение да стане губеща то тя няма да е единствената губеща! За всеки, който си представя как САЩ печели трета световна ще му обясня следното Посейдон е с мощност 10000 пъти по-голяма от бомбата на САЩ над Хирошима. Дори не можем да си го представим - не е нужно дори да стигнат до САЩ. Цунамито от подобна детонация напълно ще унищожи територията на САЩ. Възможно е дори изместване на орбитата на земята! Русия има 40бр от тези и далеч не само.

363

Анонимен

преди 2 години

Русия е велика сила и не иска фашисти и нацисти до границите си.............а в Украйна и Полша е пълно със смахнати фашисти, нацисти, ***, бандеровци, "Десен сектор".........всякаква ***!!!

362

Равнопосавеност

преди 2 години

407 - НАТО е САЩ, а те нямат превъзходство освен в конвенционално въоръжение, което няма да е фактор в ядрен конфликт. Трябва да си много обратното на остър за да си помислиш дори, че НАТО може да излезе победител от такъв конфликт! Единственото, което трябва е да се молим е за разум на световните лидери и да се стремим към честно и равнопоставено отношение между страните за да не се стигне до края на света.

361

Анонимен

преди 2 години

Ако се слушат подобни "експерти", световната ядрена война е в кърпа вързана. Дано не ги слушат, че на акъла на ръководствата и на руснаците, и на Запада не може да се разчита. Дано се намери достатъчно здрав разум в идните дни и седмици и да се прекрати този конфликт, вместо да се разраства.

360

Анонимен

преди 2 години

Този "експерт" е явно пълен иДи0T. Цитирам: "Ако Русия предпочита да интерпретира санкциите като военен акт, това си е нейна работа" - ами ако наистина така реши и ви набомби кратуните?"Когато една държава наруши международните договори, други държави в отговор могат да развалят други договори с нея" - тъй, но не е същото като да търчиш при всички страни и да ги заплашваш и те да наложат санкции."Но откъде можем да знаем, след като не сме опитали?"-е това ме уби. Ами пробвайте.

359

Анонимен

преди 2 години

Въпросният "експерт" е очевидно пълен ***. Само цитирам: "Ако Русия предпочита да интерпретира санкциите като военен акт, това си е нейна работа" - ами ако наистина така реши и ви набомби кратуните?"Когато една държава наруши международните договори, други държави в отговор могат да развалят други договори с нея" - тъй, но не е същото като да търчиш при всички страни и да ги заплашваш и те да наложат санкции."Но откъде можем да знаем, след като не сме опитали?"-е това ме уби. Ами пробвайте.

358

Анонимен

преди 2 години

Повече от половината свят не подкрепя санкциите на САЩ срещу Русия. Против са Китай, Индия, Бразилия, Мексико, ЮАР, Аржентина и т.н.