86

Киро

преди 2 години

Никой не може да ти направи по лошо от това което сам си го направил

85

sofeto

преди 2 години

България има предостатъчно земя да се изхраним.... чудесна вьзможност селянията довлекла се по градовете да се върне към корените си и вдъхне живот по родните им места. Срамно няма!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Е какво стана с мощните санкции и приказването в един глас. В опита си да се представите добре, ще фалирате държавата.

83

Няма втора на света

преди 2 години

Кат Русия няма втора ня света.Верно е , няма друга държава - където са се родили рима от най-жестоките сатрапи на света- Ленин, Сталин, Лилипутин

82

Не разбрал

преди 2 години

Аве нали санкциите са срещу Русия - защо фалити у нас? Не трябва ли у тях да има фалити от мощните ни санкции?

81

Анонимен

преди 2 години

Долните Путлерасчета пак грачат и саботират. Дано да ви приседнат в гърлото долните лъжи и манипулации, а когато останете без чевешкия ресурс ще си ядете . от мизерия !

80

Лъжи

преди 2 години

Няма как да има фалити, защото нищо не изнасяме за Русия. Отрицателно търговско салдо от 5 млрд.лв на година.

79

Анонимен

преди 2 години

Друго си е "нашите" хора да кажат "Нищо не можем да направим, такова е положението в целия свят" вместо хората на "другите". Помпозният театър с уволненията и изчегъртването беше ясно, че няма да промени нищо съществено в държавата.

78

ДОКАТО ИМАМЕ ЕС:

преди 2 години

..ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ЗА ЦЕНИТЕ И СТОКИТЕ ---ВАЖНОТО Е , ЧЕ НЕ СМЕ С ВЪШКАРИТЕ, ГАДОВЕТЕ И ПРОСТАЦИТЕ ОТ РУСИЯ --КЪДЕТО Е САМО СТУД , ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ!!!

77

Герги

преди 2 години

До Анонимен В панелките ли ?

76

Герги

преди 2 години

До 86 до 87 Ми то и сега е така със свободния пазар колко е тока за бизнеса спрямо цените преди година. Може да се изнася и се продава където е най-скъпо сещаш ли се, няма значение колко имаш, а колко изнасяш. Германия като не и стига си купува и от тука

75

Анонимен

преди 2 години

Много ми е забавно как сега най ще го закъсат тия с промитите мозъци, дето русия им е като божество. Вдигали се цените, ами вдигат се, искайте по висока заплата, ей на аз викам или вдигате кеша или отивам в друга компания и без друго искат да ме откраднат от сума време, и оп веднага една хилядарка отгоре. След два месеца пак ще ги натегна за повишение а преди това и за великденско бонусче. Та и 4лв да стане бенза не ми дреме, но рашаните ще сгрибат, което в дългосрочен план е голям плюс за нас

74

86 до 87

преди 2 години

,,Другарю,, ,аз съм бил винаги свободен човек,за разлика от теб. Енергията няма да скочи,защото вносът от вън ще е регулиран от Европейски,за 27-те държави енергиен регулатор,от 5 държави ще внасяме и ще има контуренция,за разлика от монополиста Русия( щом е 1 доставчик). Това е принципа на свободния пазар. ВЕИ сектора дава вече над 24% от енергията у нас. Комплекс,,Марица-Изток,, е изцяло с наша енергия. С,,Козлодуй,, дават над 60% от енергията. А Гърция финансира още 2 реактора там.

73

Анонимен

преди 2 години

Кой ползва газ в България, почти никой. И той е толкова скъп, че хората спокойно могат да минат на ток. Няма да има никаква разлика в сметките, даже и ще са на печалба ако си сложат термопомпи.

72

Пп

преди 2 години

Петков харесва това

71

СМЕХ...

преди 2 години

Ше фалират , ами ....КАТО СА СВЪРЗАНИ ЕДИНСТВЕНО С "ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ И ПАРИ"--по т.н "РУСКИ МОДЕЛ" на капитализма...!МАЛКО СА ФИРМИТЕ , КОИТО РАЗЧИТАТ НА ИСТИНСКИЯ ПАЗАР!

70

До 86

преди 2 години

Мечти и фантазиии ! Абе ти невиждаш ли, че всички цени растат с часове ? Каква есен те гони ? Другия месец най късно ще е Ад. Той мечтаел с малкия си евроатлантически мозак

69

анонимен

преди 2 години

Когато си бил обвързан с държава,от която се отделяш,би било лошо за икономиката. Но след 32 години е много малък делът ни на износ за Русия. Главно е внос и то горива предимно. Суров петрол внасяме 60% от Русия. Там до есента ще сведем до нула тези 60%-та. Газта дава 12% от енергийния микс на страната ни. Там 98,5% е внос от Русия,не е 100%-та. До края на септември ще се освободим от руската газ,чрез газопровода Александополис-Ст. Загора. Просто всичко си отива на мястото.

68

Анонимен

преди 2 години

То с фалити с е градски тая филми ,искат да скубят нашите пари от ПП

67

Анонимен

преди 2 години

Къде са тръгнали да пробиват на нови пазари без Русия като Китай отдавна ги е завзел. Никаква конкуренция не е възможна на китайския бизнес.