146

Перчо

преди 2 години

Зеления като казва,че руснаците обстрелвали жилищни райони и конвоите за изтегляне на цивилните граждани ,защо не поиска от ООН около тези градове да се разположат сини каски и тогава ще се разбере кой пречи на цивилните да се евакуират.

145

РАЧКО ПРЪДЛЕТО

преди 2 години

МАЧКАИ ВОВА ФАШИСТИТЕ ТЕХНИТЕ ЕВРОГЕИСКИ ГОСПОДАРИ

144

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Слава на Путин!Дано Господ да го дари със здраве и дълголетие,за да наложи мир на Земята!Сега бой по фашистка *** в Киевска Рус, а утре - бой двата Краварника,развъдници на Злото!

143

УдряйтеБратушки

преди 2 години

Там се крият краварски снайперисти и бандеровци- фашисти.

142

Евтина пропаганда

преди 2 години

Никой не обстрелва града с тежки оръжия. За това не бързат руските войски, за да няма цивилни жертви. Ако беше Юесей, досега да бяха сринали града ! Попитайте хората във Виетнам Югославия Ирак Либия Сирия...няма да ми стигне страницата. Целта на спец. Операцията е нацистите от батальона Азов последователи на офицера от СС нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера и чуждите фашисти наемници, които осем години избиваха цивилни граждани защото говорили на руски ?! А сега се крият в детските градини

141

До Чапаев

преди 2 години

Точно толкова както осем години нацбатальоните обстрелват Донецк и Луганск, но сега всички са забравили, просто там нищо не се е случило

140

Еееее,

преди 2 години

До много си *** 34 Как ли няма да извъртите нещата, само и само да не е от минджа!

139

Анонимен

преди 2 години

При война първата жертва е истината. Все се сещам затова като чета новини като тази.

138

ЧАПАЕВ

преди 2 години

РАШКИТЕ НЯКАК СИ МИРНО И ОСВОБОДИТЕЛНО ОБСТРЕЛВАТ ЖИЛИЩНИТЕ СГРАДИ НА КИЕВ! КАКВИ ДОБРИ ХОРА?

137

Анонимен

преди 2 години

Това може да се опише само с една дума и тя е "геноцид" - за него ще си платят подобаващо поколения наред.

136

д0 № 46

преди 2 години

В Белене бяха затворени и много геъове и *** , и откровени извратеняци, нали. Може и да си много малък и да не ги знаеш тия неща.

135

много си прост № 34

преди 2 години

Името Путин идва от думата путь , което се превежда път . Не с е излагай така публично .Само ти си го знай какъв комплексар си .

134

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Това не е руската армия, ако беше руската армия -''освободителка'', Киев щеше да е паднал за два дни, както беше казал преди 8 години президентът Путин по повод присъствеието на руски войски в Донбас. Лавров каза, че не са нападали Украйна. Нацистите сами се обстрелват. Шойгу е заразен с биологичното оръжие -''американска дизентерия'' и не излиза от едното място за да обясни че е така.

133

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Какво стана? Взеха ли Киев? .....а пак ли се отлага

132

Анонимен

преди 2 години

До Йово - Браво, браво! Битките за олио са битки за докопване на смърт от холестерол и склероза, вследствие употреба на лошокачествена мазнина! Но-о, Ум царува, ум робува, ум може да не стигне до паша на патките! Убийствено е като страстната либоф и блянове по Путин!

131

Анонимен

преди 2 години

До тодор живков - Браво, само така Тато!

130

адолф

преди 2 години

Къде го е сега ония крастав кон Лавров пак да се изтъпани и да каже че не били нападнали Украйна.Да каже пак че не нападали цивилни цели и граждани.Все повече се убеждавам че тия старци в Кремъл са тотално психясали и само бесилото ще отърве света от тия сатрапи останали без капка мозък.За съжаление тия вкараха и Руския народ в едно блато от което няма излизане,ама явно руснаците самни са си виновни шом ги търпят тия ***.

129

мдаааа

преди 2 години

В историята няма осъдени победители!!!! Победителите пишат историята и чертаят бъдещето!!!Това е. Каквото и да мрънкате...

128

Анонимен

преди 2 години

Доста от "истинските руснаци" на Путин ще получат дълги присъди за геноцид и престъпления срещу човечеството.

127

Анонимен

преди 2 години

Украинските психопати се крият в жилищните квартали и ползват хората като жив щит. ***!