95

Анонимен

преди 2 години

Блицкригът не се удаде, а наборници не следва да праща на ,,операция,,. Затова си измисли тия наемници, но ,,товар 200,, (загиналите)не връща в Русия, а праща походните крематориуми,за да заличи следите от новото Катинско клане.

94

ББ

преди 2 години

хаха...тотално изтрещяха руските *** останали без аргументи...вова,богатства,армии...за бога Света ни гледа и не вярва...православни руснаци с "приятели"чеченци"убиват православни жени и деца в Украйна...вова загби Украйна ...децата и внуците на украйнците никога няма да ви простят убийствата...Украйна ще е там,Света ни ще им помогне да се възстанови,ще им помогне да спре...адолф путин...свърши се,и са армий ако е небходимо...подценявате Света ни...така и хитлер умря!!!дядя вова...като убиец

93

Зуза

преди 2 години

Последното, което прочетох за приемника на Путин, че той ще бъде такъв , че дядо Вова пред него ще изглежда като голям пухкав заек. Краварите нямат шанс да разпарчетосат Русия и помпат богатствата ѝ.

92

Ivan

преди 2 години

Този *** нещо се обьркал Хохлите и армия тя е няма вече Вова ги праща в небитието Слава на Путин

91

Миш

преди 2 години

САЩ три месеца бомбамдираха девет млн Югославия и нищо...Русия за 17 дена провежда операция и то пазеща цивилното население,в една 40 млн страна,с доста силна армия и русофобите пипнаха да се наакват от кеф...пилците се броят на есен..изчакайте

90

Анонимен

преди 2 години

До вчера всички вирусолози,а от днес са воени експерти

89

До аналлизаторите

преди 2 години

Досега се счупихте да лъжете как Русия е изпратила 18г. неопитни наборници насила....А сега пък защо били всъщност наемници ?! А какви да бъдат ? И в любимата ви US армия, какви са ? В желанието си да се натегнете на Козяк за няколко пробити или скъсани долара, не се усещате какви глупости пишете. А като споменавате наемници, защо не дадете информация за нацистите от батальона Азов и чуждестранните легионери, които осем години избиваха цивилни граждани защото говорили на руски ! Те какви са ?

88

Свети Петър

преди 2 години

Израел и Америка са ***, а *** са отсечките на света

87

ДА

преди 2 години

Защото в Украйна се бият наемници от Европа и други континенти,затова!

86

АнатемаНаСулюПасито

преди 2 години

Защо ли!?Защото така трябва.По примера на краварете и фашистите от Украйна.Краварите изпращат наемници-убийци,Путин трябва да последва примера им.

85

Анонимен

преди 2 години

"Днес на този форум се изказа турският президент и той декларира, че ще направи всичко възможно да бъде преустановен този конфликт" Може да го направи, ако нахлуе в Крим ще го освободи от руската сг.ан за 24 часа.

84

Анонимен

преди 2 години

До Аз 91 Тоя, Юруков може би е експерт и по сърдечно съдовите операции, а се вижда , че не може да раздели сламата на 2 магарета, за да ги нахрани....

83

Анонимен

преди 2 години

Стари кюнтове,се показват като гушери на слънце,за да не бъдат забравени.Осем години,тези които бягат по света като отвързани,се готвели за война и се въоръжили,чак да станат "трета" по въоръжаване армия.Глупости които могат да бъдат словата на този.Всеки ден очакваме,руските войници,да забият знамето,руското знаме в центъра на Киев.Не може под "носа" на Русия,да се струпват оръжия от натовците,превърнали територията на Украйна барутен погреб и Вл. Путин да гледа,без да действа.

82

Чудя се

преди 2 години

Как защо?!?! Защото не е остър!!! Съд за путчин и Ко!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Само напред, Путин!! - > -... - само така, с краката напред!

80

Анонимен

преди 2 години

Като приключи с лабораториите и Азов ще се оттегли споко.

79

Калеко Алеко

преди 2 години

путинизЪма няма бъдеще, целият свят видя грозното и уродливо лице на кремълските военнопрестъпници, тази война ще бъде началото на края за путин и кремълската му КаГеБейска върхушка, единствената им възможност сега остава ядреното куфарче и ядреният Апокалипсис който не трябва съвсем да се изключва, като се има предвид диагнозата на кремълските психопати ... лошото е че и в България се срещат пациенти с подобни отклонения, на които трябва да се оказва спешна медицинска помощ ... !!!

78

Анонимен

преди 2 години

Гостите са на мнение, че е време Русия без Путин да "погледне" към Европа. Те са олицетворение на чисто българския лаф: Пpocт, па му се такова.

77

Анонимен

преди 2 години

Путин, върни ни СССР живеехме много по-добре.

76

анонимен64264

преди 2 години

вие не се научихте да представяте нещата истински,да ли това което казва този специалист е така и той откъде го знае,не е бил там ,само се дава сцена на някакви си сезнайковци да правят коментари , а защо никой от тези неговори за това, че украйна едиствена в европа има нацистки батальони със свастики на униформите и за техните лагери или това е вече прието в обединена европа,да не стане така , че тези батальони след това ще започнат да излизат извън украйна,затваряте си очите за явни неща