53

Христо

преди 2 години

Гледали сме по-страшни неща в американската продукция "Да разлаеш кучетата".

52

Анонимен

преди 2 години

От коментарите се разбира, че българина е малък, но за сметка на това много про..ст народ.

51

Анонимен

преди 2 години

До 59 Филмов критик Това е зле скалъпена постановка! Евтин фарс и водевил! _______ Не, това е за съвременните издания на Шехерезада или Андерсен (приказки)!

50

aноним

преди 2 години

не да снимаш, досега да си се опикала няколко пъти ако наистина е страшно

49

Анонимен

преди 2 години

Само педерастки продукции от американските студия.

48

Филмов критик

преди 2 години

Това е зле скалъпена постановка! Евтин фарс и водевил!

47

рекламист

преди 2 години

Пропагандата винаги е кичозна, но сега бележи нови холивудски висоти. Главозамайващ хорър, ужасен ужасон!

46

:)

преди 2 години

Ибаааааахх тая история, като за бразилска сапунка...

45

Анонимен

преди 2 години

Толкова страшно,че имат време за снимане!

44

Анонимен

преди 2 години

В Крим живота стана по добър като се махнаха от мизерията на украйна. Кво ни баламосват с тикток пропаганда. Щом на Тоток и идва на акъла да снима и монтира изобщо ни е толкова страшно.

43

А дали е така?

преди 2 години

Ако някой е получавал паник атака, е напълно наясно, че в такъв период абсолютно не ти е до снимане, клипове, тик-ток и други подобни. Защото паник атаката е нещо отвратително страшно за този, който я получава. Не разбирам как в стреса и ужаса, който описват, намират време, сили и изобщо им идва на ума да правят клипове. И клиповете все в точния момент снимани! Бягат, пътуват дни наред, а телефоните им все заредени и винаги е документирана някаква сърцераздирателна история. Аз вярвам избирателно

42

Лоша работа

преди 2 години

След като видях украинския клип за нападението над Париж, вече съвсем (100%) не вярвам на абсолютно нищо докато не се убедя с очите си. Не само в конкретния случай, а за всичко. Даже почвам да се съмнявам има ли война изобщо.

41

Мдаа

преди 2 години

Като видя пъпчиви тиктокъри и ютъбъри, бъдещи нищоправци и нищо неможачи направо виждам едно хубаво и светло бъдеще. Ама се успокоявам, че нали ще живеят и в мета та ще ядат и виртуално.

40

Анонимен

преди 2 години

По първа гледах нещо, на което да не повярваш-от рейсовете, от които слизаха бежанци, наред с жените и децата-добре облечени и нахранени, между впрочем, а не изтощени след 1 месец война, слязоха и доста мъже. Наша журналистка пита един момък защо вместо да воюва е дошъл тук. Ми мрън, мръ-рън, аз такова, аз онакова, да се погрижа за жената и децата. Ми нали и другите имат жени и деца? Я ме оставете. И избяга.

39

Тик ток

преди 2 години

Слава на тик ток. добре че го има.

38

Анонимен

преди 2 години

Що бягяте, бе славни Украинци? Нали се закнвахте, че и жените ще хванат оръжие и ще бранят славната Украйна. Вместо това и мъжете ви се изсулват скрити под полите на жените си. А героичния Зеленски се е окопал в някакъв херметичен бункер и от там каканиже ежедневно речи-коя от коя по-трогателни-велик пълководец.

37

Цирк

преди 2 години

Пошло лицемерие и шоу...

36

Taню

преди 2 години

Тия са в перманентен транс, малките егoиcтчвта...

35

Анонимен

преди 2 години

"Момичета, войната започна"________________________________________________ Това изречение е потвърждение на укропската пропагандна шиз0френия. Бендеро-нацистите 8 години обстрелват градовете и селата на Донбас и 8 години непрекъснато плачеха, че воюват с Русия, а на 24.02 изведнъж прозряха и пак зареваха "Момичета, войната започна".

34

Анонимен

преди 2 години

Типична кифла! Как и е хрумнало да снима в такива моменти? Гледал съм много хора, как бягат от природни бедствия - пожари или урагани , но да видя някой да прави снимки - никога ! Дали не е случайно станало , ей-така? Един от туитър научава, за смъртта на жена си, други си прави клипчета в тик-ток, то стана като забавачница нещо.