12

90-те

преди 2 години

Ние бяхме бедни, те бяха богати и мислехме че може да ни приемат. Но се оказа, че ни приемат само след като ни взеха златото и затвориха реакторите.

11

Борисчо

преди 2 години

Тенденцията да се редим на километрични опашки за храна и гориво също се завръща. Благодаря ти Кире, благодаря САЩ

10

Rammstein

преди 2 години

Тенденции от 90-те: след Киев, руснаците превземат и Берлин, възстановяват стената и ГДР и най-вече, започват производство на е-трабант и е-Вартбург. В бг национализират бензиностанциите и Нефтохимик, затварят границите с Турция и Гърция, възстановяват казармата (3 години), но този път и за кифлите от 18 до 21, като в Израел, поръчваме 200-300 самолета и 1000 танка, въртолети и дронове и "анексираме" Македония с референдум.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да се върне тенденцията дали ти е оригинална шапката и да броим колко шева има (6 за оригинална и 2 за кирайско менте)

8

Анонимен

преди 2 години

Значи гейовете трябва да емигрират в САЩ че не се толерираха 90 години.

7

Ергей

преди 2 години

Как можа ергена да изгони Габи, тя си беше точно за него. Та къв са праи тоя? На некъв принц ли? Ми тя Габи първа си събу прашките, нея трябваше да я надупи първа, он я гони. Абе оня да не е хомосексуалист?

6

Странно, но факт!

преди 2 години

От гей бара звъняха в пожарната да измъкнат ергена и да им го докарат обратно.

5

Радевата Зима

преди 2 години

Боко фалира България. Връща се модата на комунистическите зимни фалити. Борисовата зима е тук!

4

Социаглиcт

преди 2 години

Ами щом червените другари начело с Нинова пак са във властта значи или времето е спряло или електората помни колкото шимпaнзе с банан. Всичко си е ретро!

3

Тони Дачева

преди 2 години

А с модата от 90-те дали и мутрите от 90-те ще се завърнат?

2

Анонимен

преди 2 години

Тенденциите ще се върнат, но хората няма да се върнат.. за жалост. През 90те имаше приятелства, всички бяхме еднакво бедни, имаше истински отношения, жените си бяха жени, мъжете бяха мъже.. защото им се налагаше да бъдат. Както и да е.. лека вечер и поздрави на тия които бяха млади през 90те..

1

Анонимен

преди 2 години

Модата през 90-те в БГ беше дънкови якета, дънкови гащеризони, костюми с огромни сака 2-3 размера отгоре в пясък от рози, шарени вратовръзки.