110

Нагъзаки и Хирошима

преди 2 години

Има един японец дето го взривили и в Хирошима и в Нагъзаки - бомбите са през няколко дни. Он го взривили на 6 Август 1945-та в Хирошима, после избягал в Нагъзаки и го взривили повторно след 3 дни на 9 Август 1945-та година. Оцелял и живял до 93 годишна възраст. Чиляка се казва Цутому Ямагучи (Tsutomu Yamaguchi) 16 Март 1916 - 4 Януари 2010.

109

Не е добре

преди 2 години

Явно нещата са бая сериозни. КгБ-Путин се готви за война, която ще го направи мъченик, и предава по веригата на лакеите си в България, които пък ни подготвят, за да не сме изненадани. Лошооо...

108

В тубата

преди 2 години

В тубата казват да влезеш в мазата на блока и да дишаш през мокър ***, да не излизаш минимум 72 часа след взрива, защото има яко радиация и може да светнеш като коледна елха или да ти порастне втора глава

107

Не мисла

преди 2 години

По-скоро си разлейте по една ракия и излезте на терасата. Радиацията убива много по гадно от бомбата. Не го мислете това. Живейте така, сякаш няма да се случи, защото случи ли се, няма да имате шанс, дори да сте Беър Грилс

106

Гиб Мелсън

преди 2 години

Софиянци добре, а другите градове да му мислят. Щом има само за тях бомбо убежище само те ще се бият. Другите от другите градове като няма къде да си скрием децата и жените ще се предаваме на врага без бой. Софиянци ще са нашите бойци.

105

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс да пуска някой по смъртоносен вирус.

104

Бомбоубежище

преди 2 години

Метрото има само психологическа защита. Практически в него се движат външни въздушни маси, така че то не пази ни най-малко. Радиацията ще засегне над 90% от предполагаемите 900 хиляди вътре.

103

ЛЪСНА ИСТИНАТА!

преди 2 години

Преди година-две гледах в едно предаване на Стойчо Керев, за подземните градове. Госта му разказа, че бай Тодар си е построил подземен град за 300 човека от елита, но ще ви излъжа коя беше планината. Бункера е засекретен и се пази за Бойко, Севда, Киро, Лена, Пеевски, Данчо, Корнела и Божанков - да възродят българската цивилизация, когато путин ни взриви с цар боНба.

102

А сега де...

преди 2 години

Представете си ....900 000 да отидат до няколко тоалетни. Благодарим ти др. Путин. Благодарим ти КПСС-БКП/БСП. Или 900 000 да подадат ръчички за две парчета хляб.....Благодарим ти ,партийо любима.

101

Анонимен

преди 2 години

Много интересно защо е изтрит точно постът, който обясняваше какво ще се случи ако метрото бъде уцелено с бомба и вътре има хора? Не трябва хората да знаят ли?!?

100

Анонимен

преди 2 години

С тия нашите разкапани бомбоубежища и с тая гениална идея хората да се струпат в метрото, за да са по-лесни за убиване, а и с нашата държва като цяло, предлагам ако някой ни нападне, направо да се предадем. Повече шансове ще имаме за оцеляване.

99

Хора тихо

преди 2 години

Тихо че тая смрад Ангелкова говори от трибуната. Сигурно пак ще зададе 301 въпроса, за да задръсти администрацията на НС тая гад хахахаха

98

война

преди 2 години

Това не е вашата война.

97

Баче Кико

преди 2 години

Що бе, кой ще ни бомбардира? Нали Рассия не напада никой, питайте Лавров ако не ми вервате. И при нас ли има фашисти, че не съм забелязал - освен Костя Копейкин де, *** зарад него Путин едва ли ще дойде да ни освобождава?

96

Тичай към бункеро.

преди 2 години

При бомбардировка, ракетата ще дойде за около 10 минути. Жена ми още ще си прави кафе и ще говори по телефона. Трябва да ни предупредят поне 2-3 часа преди това.

95

Alex

преди 2 години

Я за олиото кажете. И билетчето за градския транспорт и *** малката потребителска кошница.

94

Alex

преди 2 години

боНба :) Толкова за тоя сайт.

93

Анонимен

преди 2 години

При бомбардировка: ръцете се държат изпънати напре, за да не капе на обувките ни разтопения от лъчението ръчен часовник. Така бавно се насочваме към гробищния парк.

92

Анонимен

преди 2 години

И после е достатъчно да го цапнат от две страни с по една бомба и всичко вътре ще се изпържи и те ти на намаляване на населението. А, мерси, ама ще пропусна.

91

Разплата

преди 2 години

До СРАМ и ПОЗОРПърво няма за съжаление американски бази.Това не пречи Русия през 90% от съществуването си да е била меко казано враждебна към България.Само НАТО ни спасява от освобождаване от тези първобитно общинни полухора.