58

Другарят Путин

преди 2 години

Предайте се или ще бъдете унищожени! Съпротивата е безсмислена, атаката е самоубийство!

57

profetey

преди 2 години

Когато Русия нахлу в Украйна имаше доста хора, които се преместиха в области в които няма военни действия или извън Украйна. Дори Суми, Харков и Херсон не бяха обградени веднага. Това значи че цивилното население е имало поне ден или два за да се евакуира. Защо искат цивилните евакуация 3 дни след като са обградени. Ако града се предаде няма да има жертви. Ако не се предаде, то няма как да няма жертви и разруха.

56

Анонимен

преди 2 години

То както е тръгнало, скоро цели градове ще се изравнят със земята. Путин кога мисли да обяви война?

55

Анонимен

преди 2 години

Войната си е война, няма удобства и хубави картини само студ, глад, страх и черно бял вид. Зеленски им уреди мрачната картина и в този филм той няма да има хубав край.

54

Именно

преди 2 години

САЩ и Зеленски доведоха населението на Украйна до краен примитивизъм. Ако ви харесва подкрепете отново Киртака.

53

Евроатлантик

преди 2 години

В града са се укрепили бандеровски банди които стрелят по цивилни които се евакуират.Стига с тоя родилен дом,Всичко е постоновка.,оная бременната излезе че била манекенка,фона е сложен от някой полуразрушен дом.Малко се са е нацапали и ето фона е от Мариупол.

52

Анонимен

преди 2 години

Осем години едни хора бяха в същото положение както те карат две седмици . То май не било добре като го изпитват на свой гръб. Къде им бяха очите и ушите да видят и осъзнаят на какво са подлагали техните мъже други невинни деца и жени ? Всяка човешка грешка се заплаща , пострадалите в Одеса и на другите места не могат да бъдат заличени и забравени .Те са хиляди , това нещо говори ли на сегашните страдалци ?Тогава мълчахте , а сега вой до бога !Подстрекателите дават оръжие и наблюдават ехидно .

51

Анонимен

преди 2 години

И при радеф е така!!!

50

Пепи

преди 2 години

Russia e una merda.Gloria a Ucraina

49

Белото знаменце

преди 2 години

А може би най добре тия дето му дърпат конците на Зелински да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР ... все пак Украйна е една дъвка за плебса!!!Или да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, изял боя с тоягата и чак на другия ден му дошел акъла да се предаде!!!

48

Я глей...

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси, а и БОВ(вече доказано) т.е. смърт и разруха!!! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. Еееех зелений имаш ли топки, или друг ти ги държи здраво!!!

47

сопол

преди 2 години

путин каза макдоналдс е наш, защото макдоналдс ресторантите са френчайз, демек собственици са руснаци. уж 90% от суровините за макдоналдс са руски, от друга страна изведнъж нямат какво да ядат. сигурно и парно нямат. уж изнасят 40% от световната пшеница, сега ровели за бръмбари....

46

гз

преди 2 години

американците със саудитите бомбандират йемен, за да наложат про американско правителство, защото алтернативата е про иранско. Някакви асоциации с русия и украйна. Всяко про американско правителство е демократично, не западно ориентирани държави се унищожават.

45

До Анонимен 42

преди 2 години

Оттеглянето на Макдоналдс не оставя безработен никого, защото руснаците казаха, че ще запазят цялата структура и ще поемат дейността, т. к. целият персонал, снабдяване, логистика и продукти за тамошния Макдоналдс са руски. Просто ще продължи да си работи с друго име и приходите ще влизат в руската хазна. Единствения губещ от спирането е самият Макдоналдс.

44

Мдааа Даааа

преди 2 години

Ако НАТО беше приятел на Окрайна би ги посъветвал да се предадът за да се спре разрушението и жиртвите, ....но Нато ще се бият, ще се бият ДО ПОСЛЕДНИЯТ цивилен украинец.... ЧЕСТИТО на печелившите!!!!

43

До Уточнете си лъжит

преди 2 години

Руснаците показаха прословутата сграда на болницата в Мариопол - засегнатата сграда въобще не е на родилното, а ни показват офталмологията, взрива който е изпочупил стъклата по фасадата е в градинката - не вярвам при съвременната военна техника руснаците да не могат да улучат цяла сграда, ако тя е целта и да гръмнат една дупка в градинката. А пострадалата родилка се оказа някаква гримирана манекенка, живееща в Киев. Как при подобно положение да знаем коя е истината. Тая статия вероятно е манипу

42

гз

преди 2 години

всеки ден бомбят йемен.... някой да е чул ?

41

Плачете, но...

преди 2 години

Защо нямаше такъв плач, когато САЩ помляха Ирак и имаше близо милион убити? Защо не протестирахте, когато САЩ бомбардирха Белград и бомби падаха дори в България???

40

Орталъка

преди 2 години

Тия за 9 дена ореваха орталъка,а какво да кажат тия от Ленинград,които изкараха блакъда 900 дена?

39

Уточнете си лъжите

преди 2 години

Пишете, че болниците са разрушени от руските бомби, после, че били препълнени...Кое по-точно?