443

Анонимен

преди 2 години

Омразата към Русия ви замъглява разума. Колко убити и ранени има от американските бомбардировки по света???

442

Международен съд

преди 2 години

Кой ще съди Обама, Буш и Клинтън за убийството на над 1500000 души цивилно население. В Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и Югославия

441

Анонимен

преди 2 години

https://youtu.be/Zptz8Z_DrEEСлед 10 мин. Путин заслужава Нобелова награда за мир!!!

440

Може

преди 2 години

Може и трябва час по-скоро.

439

...

преди 2 години

Може да може,може и да не може,но Светът вече го осъди,само българските социалисти(БКП) продължават да го боготворят...

438

Киро

преди 2 години

До Крум Така е . Винаги сме били часто от европейските ценостти сме смукали биберона на Урсулата .Пруските и френски винаги са били в НАТО . И цар Калоян не трепал Кръстоноци а *** .Таке е . Ние сме стройна част от Запада ,само детио те ни помогнаха ,както и на Византия ,сега и на Русия помагат ,така е.

437

Киро

преди 2 години

Може да демоградфрате ,понеже реално България е в гражданска подмолна война с малцинствата ,тоест подмяна на кълтурния код. Може да си отрежете доставките на суровини от Северна Африка и Изрок. И безнина да стане 20 лв . Да си купите електромобили по 50 хил ерво. Да се карантинирате задружно с харакири и цукате дупетата на англосаксонците,понеже те нямат "нищо общо " с войната. Да продадете Нефтрозавода , електропреноисната мрежа и Европейската комисия да отреголира цените .

436

Киро

преди 2 години

До redordead Кво Ви пука. Вие сте в Европейските съединени Щати. Олиото е 5 лв ,бензина 5лв,цигарите 5лв. заплатите в провеинцията 5лв Жилищата 5 стотинхил вро.изибщо може да оближете дупетата на Британските крале и светоивната мафия наред със СЗО-Ковид ,билогичните военни лабиратории в Украйна и 30 хил българи жертви , НАТО ,ООН и други и да заживеете като на Запад .Имате обща азбука ,куктура ,ценности с английската Кралица и Макрон дон дес Юдея.Цъвтим от благополучие

435

Не го мъчете

преди 2 години

Нека руския народ си го обеси. Ако не свърши тази хубава работа и спре войната рублата отива към 10 рубли =1 ст.Хиперинфлация по зимбабвейски.

434

Анонимен

преди 2 години

Мащаба на Русия на световната карта,казва всичко!

433

Анонимен

преди 2 години

Започнатите воини от САЩ,винаги са освободителни,за демокрация и право?Само те могат да осъждат кое е правилно и кое не?Човешки провал на хората управляващи Европа!Пионки!

432

redordead

преди 2 години

Вече над 30 000 русанци са по арести, заради това, чепротестират срещу войната. Путин го очаква съдбата на Чаушеску - ще бъде разстрлян като куче...и оставен да го глозкат плъховете!

431

аха

преди 2 години

срещу Путин са еврейте-сега научих,че и гарито каспаров бил чи-ф-у=т.

430

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

429

????

преди 2 години

Джордж Буш, Бил Клинтън и Хилъри Клинтън, Мадлин Ол'Брайт..........Хашим Тачи-Змията.........и много други............тях кога ще осъдите?

428

????

преди 2 години

Джордж Буш, Буш и Хилъри Клинтън, Мадлин Ол'Брайт..........Хашим Тачи-Змията.........и много други............тях кога ще осъдите??

427

нормален човек

преди 2 години

трябва

426

Путинофоб

преди 2 години

Как ще жевее от сега нататък с толкова престъпления спрямо невинни всякакви жертви - деца, жени и мъже. Ще има ли съвест да помисли с колко съдби се е подиграл, колко души е почернил и колко домове е разрушил. За него повече спокоен живот няма да има. *** си е ***, който сам си вреди. Това е кумирът Ви Путин господа другари путинофили.

425

Крум

преди 2 години

Вижте причините за падане и отслабване на първата Българска държава това става с помощта на предците на Руснаците.А сега идва и участта на Украйна като края на златния век на България.

424

мдаа

преди 2 години

мисля че переди да се стигне до съд ще го накажат обркръженето му от мафиоти защото губят много пари заради него.