10

Киро

преди 2 години

Какво дадохте вие политиците Едно нищо Само знаете да агитирате Колко се ваксинирахте истински толкова помогнахте на бежанците Парса плаща обикновените хора

9

Кънчо

преди 2 години

Браво, добра инициатива ! Някой да помисли най-накрая за онеправданите български пенсионери и хора в нуждаи след като правителството не го прави..отново трябва гражданите да го направят. Всички в днешно време икат да се покажат колко големи европейци са и колко са съпричастни и солидарни на украинцетие..някак си модерно стана даже. За бежанците от Сирия, Афганистан, Африка обаче някак си не сме толкова великодушни. Не си отваряме домовете и хотелите, а напротив. Това ако не е цинизъм

8

Асан

преди 2 години

Асан пък събира суджук и филе Елена за дарения :)))

7

Асан

преди 2 години

Тия герои л апат консерви, боб леща и сладкиши на аванта :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Вчера, вайбър ми обясни как имало 3-4 "организации", които събирали помощи за укропите, но не е казвал за тази инициатива! Сигурно, защото е за българи!

5

Анонимен

преди 2 години

А "държавата" (с извинение), няма ли да отпусне нещо? Все пак на всеку укрофашист отпуска по 40лв на ден (1200лв на месец) от нашите данъци! Да отпусне нещо и за нашите пенсионери! Иначе, БРАВО за на инициативата - аз се включих!

4

Асан

преди 2 години

Боб леща и картофи да копат на село с мотиките Асан нема боб :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Ами браво всеки град трябва да се активизира за възрастни и за деца .Които може да помага .Не искам да помагам на украйнци нито на руснаци искам да помагам на българи .Всички които помагат на украйнци са национални предатели по всички закони (ще помагаш на същества които са ти разкъсали знамето и спрели със закон езика ти )

2

негласуващ

преди 2 години

А защо Кирчо и Кокорчо не им плащат по 40 лева дневно както на украинците?Защо бедните българи просят и ровят в контейнерите а на украинците и афроазиатските им плащаме по 40 лева дневно?

1

Анонимен

преди 2 години

За украинци ли са даренията? Понеже вече не ми се вярва, че някой се сеща за българите...