33

герб и ДПС

преди 2 години

А психозата се подклажда от мутро бизнесмените на Герб и ДПС!

32

Япа Я

преди 2 години

До АнонименСкоро ще има нова реколта ,а старите преси за нерафинирано олио са по мазетата и ще тръгне черната борса...Комунистите винаги ни връщат в 1945та!

31

Япа Я

преди 2 години

До Анонимен Та нали малките магазини пазаруват от Метро ,Кауфланд и другите вериги,че складовете на едро са по-скъпи...

30

Анонимен

преди 2 години

Глупост и лакомия! Без разумните ограничения на закона върху силата. Закон трябва, закон! И здрави глоби за търговците крадци, които ако трябва да ги занулят! Продажбата на житото сега е престъпление! Здравите дотации, които получават зърнарите, са за да е хляба на приемлива цена. Ама били парите от ЕС - ЕС не сме ли ние? Нинова само пиар си направи!

29

Я па Я

преди 2 години

Спекулата идва от психозата ,психозата я предизвикват експертите!!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-Има спекула-има психоза ! Не може психозата да породи спекула,нали !?НИНОВА, В ПРОМАРКЕТ ОЛИОТО Е 4,99 ЛВ. ЗА ВСИЧКИ МАРКИ ! Е,не е 5 лв,САМО 4,99 лв. е ! Там имаше ли проверка Нинова-мазна и по-мазна от скъпото олио ?

27

Анонимен

преди 2 години

спекулата се получава от унищожаване на средните и дребните хранителни магазини , на лидъл , метро, кауфланд , била от години приоритено и безвъзмездно се раздадоха общински места по центровете на градовете , това в европа го няма там за да се запази малкия бизнес те са на километри извън града е как нинова ще разбие на тия четримата монополните съгласувани цени я отидете на един пазар да видите разликата , на пазара разчитат на бълза ликвидност

26

Факт

преди 2 години

Нали новите трябва да захлебат!!!

25

до 40

преди 2 години

май не знаеш че не живееш насред пустинята а в държава. И стига с тия комунисти че вече вкисна тая манджа. Сигурно в Полша и Испания комунисти налагат таван нс основни стоки в усливия нс криза.

24

до 37

преди 2 години

ми хубаво си го проузвел но нали се сещаш че няма как за сметка на други да правиш колосални печалби, никох няма да ти вземе продукцията, няма и да те ощети, защито дигодина градушка като убие реколтата ще ревеш на държавата за компенсации. А те от къде са, от тези на койти сега искаш да изтръскаш джобовере

23

бааа го

преди 2 години

Психоза.........да нЕма с к'во да си опържиш мекички!Или да е на 8 лева литъра.......

22

Аз се чудя, дали...

преди 2 години

Чудя се, дали бившите борсови посредници Кирил Петков и Лорер, не пускат слухове по медии и чрез трибуната на НС и да си правят борсови печалби. След това по стара схема все някой друг е виновен. Казаха няма да излиза зърно и 12км опашка за износ, това какво е? Кой го предизвика, много елементарно крадат тия, ама ние сме *** народ, виждаме ама търпим. Сега тия зърнени камиони, ще се върнат обратно, ама на двойна цена, точно за резерва и за комисионна. А защо резерва е празен? И за горивата?

21

Почва се...

преди 2 години

Който има кеш след месец ще си накупи апартаменти, къщи и земи без пари. Всичко ще продава на безценица защото няма да има пари за елементарни неща.

20

до 24

преди 2 години

хайде бе, седяло олиото с години, бая си неук, олиото гранясва пич до няколко месеца. Дори автомобилното масло седейки запечатано също влошава качествата си, присадките вътре се скапват.

19

Анонимен

преди 2 години

България е държава поделена между мафиотски кланове. Енергиен, хранителен, горива. И всичките пидплатени с лобита в министерства и медии. Нещата се угоеарят първо в министерски кабинети след което се включва платената журналистика с разни псевдо експерти по либерална икономика

18

Костов

преди 2 години

Корнелия каза вчера, хората са виновни, кое не сте разбрали!

17

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какво направиха в Полша със спекулиращите бензиностанции - ЗАПЕЧАТАХА ги, а знаете ли какво правят тук в Испания срещу спекулата, сложиха таван на цените на стоки с които се спекулира ?? Това правят в нормалните държави, а в България излизат манипулатори като експерти и баламосват населението от екран ! Никой не излезе в Испания на екран да се обяснява за спекула !

16

след избори

преди 2 години

Всички гласували за БСП и Възраждане да плащат олиото и бензина по 10 лв.л.

15

Анонимен

преди 2 години

безсилна държава, каква психоза

14

aaa

преди 2 години

Съди за хората по делата им, не по думите им. Правителството купува на поразия всякакви храни, горива и стоки за да запълни държавните резервите. В същото време излиза Кирчо и вика - няма проблеми, всичко има, всичко ще има и за напред. То че ще има ясно, но на каква цена и колко ще е лесно да се намери, това не е ясно.