96

хиии-хи-хи

преди 2 години

трай коню за зелена трева...

95

Анонимен

преди 2 години

Най-много ме интересува ВИЕ кога вие ще напуснете България или трябва да ви гоним!

94

Анонимен

преди 2 години

Днес го питат знае ли къде е центъра за бежанци в София той не бил информиран знаел къде е във Варна Може ли да си представите такова безхаберие на министър участващ в някакъв щаб за бежанците от украйна и анализиращи вайната в украйна -Некомпететност и този е министър -Веднага да си подава оставката Тия само плямпат а войната в Украйна само доказа колко са невежи

93

Щирлиц

преди 2 години

Инфлацията ще се успокои тогава,когато започнат да ни управляват БЪЛГАРИ,тук родени и учили.Амин!

92

факти

преди 2 години

Продължаваме Промяната на първо място не прави нищо за високата инфлация , а с приказки е стимулира. На второ място явно подкрепя политиката на Америка спрямо Русия и ни вкарва във война с Русия. Кое не е вярно? Погледнете позицията на Австрия неутрална. *** Киро некомпетентен обявява война на Русия , но той първи ще избяга към чичо САМ.

91

Анонимен

преди 2 години

НИКАКВА инфлация няма да се успокои, докато на власт е мОньо кремълски - когото и да назначи като свой аватар, дали ще са кокорчовците или янчо - все некадърност и КРАЖБИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ - КЪДЕ СА ДЕВЕТТЕ МИЛИАРДА от края на декември 2021 г.? Къде отидоха милиардите ЗАЕМИ? 8,5 МИЛИАРДА ПАУНДА отидоха за погасяване на Асанчовите кражби от партньора му в обединеното кралство, не е ясно колко заеми и кражби на ПростоКиро сме платили. ВЪН ЗАЕДНО С МоН-чЖОУ, завинаги!

90

Анонимен

преди 2 години

Това ще преключи като ви изметем,видяхте се че за нищо не ставате,назначихте толкова много заместници ,ненужни министерства също като др.Йотова която не знае за какво получава заплата ,много станахте на тази хранилка и стигнахме дъното.Господаря ви и той се отказал от вас.Оставка,марш в Канада никакви реформи не се случиха гадове мръсни,сега всички ще плащаме заради тези които гласуваха за вас.

89

Електра

преди 2 години

Искахте промяна и я получихте. Кога Импексовата БСПдирастия, водена от глупаците на *** Крадеф, Краднелия Гнома и Киретата е била на власт, и да няма спекула, инфлация и грабеж, както и фалит на държавата...

88

Анонимен

преди 2 години

То че към края на годината - е ясно, нали тогава смятат от НСИ.... Ама кажи на двуцифрено, трицифрено или четирицифрено число ще се упокои?

87

Луканов и Виденов

преди 2 години

След Киреча, Кокорчо и Лорер ще си спомняте с усмивка за нас!

86

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията до като дойде другото правителство

85

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези комунистически деца на висоли постове!

84

перко

преди 2 години

Стига сте ривали бе! Осрахте и опикахте София по време а протестите, избрахте си ги, а сеа ривете! Народ който не знае какво иска си заслужава съдбата.

83

Анонимен

преди 2 години

В момента цените в България са по високи от западноевропейските, а какво остава до края на годината. Хората сигурно масово ще емигрират, вече не се живее в България. Даже съседът ми си купи апартамент в Истанбул 350 евро кв.м. и се премести да живее там. Бил много доволен и каза много по добре е в Турция отколкото в България при харвардските мошеници.

82

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБоли ни шалтера колко езика говори тоя евреин .Да си заминава в Израел защото скоро ще заиграй Дряновицата

81

Анонимен

преди 2 години

ПП кога ще започнат да работят?

80

ЛОРЕР

преди 2 години

Аз съм чист евреин - подчерта Лорер в едно предаване на Лице в Лице с Ризова. Беше интересено да го чуя. На нас ни се забранява да сме чисти българи. Та, този господин е сега принципал на Българската Банка за Развитие. Ето това е Промяната. Киро и Асен са за камофлаж.

79

Анонимен

преди 2 години

А доходите? За доходите нещо ще предприемете ли? Как се живее с 600 лв. заплата или 370 лв. пенсия?

78

Иновейшъна

преди 2 години

Тоз е поредният *** намъ дал се в управлението. Нито иновации, нито растеж виждаме

77

Анонимен

преди 2 години

Абе Лольо ,много си повярвахте бе! Преодолявали сте препятствия и сте били много успешни,що на мен и на много около мен ни се струва,че тъпчете на едно място и нищо не правите?Сигурно се справяте добре ,само за да напълните вашите джобове,а народът,дето все от негово име говорите ....да гризка дръвчето!