91

ББ

преди 2 години

и от кога убийци на жени и деца използващи химическо оръжие в Украйна са членки на ООН?...изключете ги...презрете ги...от 20 дни ежедневно гледам как биват убивани невинни...как биват бомбандирани жилищни в Украйна...как катайски...правят ядрени севернокорейски ракети...спрете тази лудост..да излезем и да се избием...това е начина...няма да ставам заложник на убийци и престъпници от русия и китай!!!тотални санкции на китай...сдобили се с нова провинция...и Свободният и ние имаме ядрени...

90

Анонимен

преди 2 години

Биолабораторията пуснала коронавируса през лятото на 2019 е в Новосибирск.

89

Qanon

преди 2 години

Петя, оправи си подзаглавието! Не работите с коректори и това си е!

88

Анонимен

преди 2 години

Отдавна я искам тая среща. Четири пъти ме пращаха в биолабораториа Рамус!!! Фашисти.

87

хехе

преди 2 години

Те доста добре им я казаха истината, че ще ги нападнат ако продължават така и това им го набиваха в тъпите глави години, а какво са казали преди самото нападение, ти какво искаш и датата да им бяха издали, да знаят...

86

благодаря

преди 2 години

да, Америка напада всички несъгласни с нея, и които не може да граби. Това е истината, просто в тия страни вече няма да има влияние и достъп до ресурси. Затова и решава, че трябва да ги избива. Нацизъм.

85

мда

преди 2 години

Беше еднополюсен, империята се срива, лошото е, че ние сме част от нея, най-слабата и ще усетим удара силно.

84

ъхъ

преди 2 години

Да, подарени са на Украйна и те за благодарност искаха да избият руското население в тях. Неблагодарността много тежко се наказва, а глупостта още по-тежко.

83

До r3v30lv3r

преди 2 години

Само дето Донбас и Крем бяха насилствено дадени на т.нар. Окраина, за да стане територията по-голяма и да заприлича на нещо. Донбас през 20-те на 20 век, Крим през 1954, а Галиция след Второто световна. Никой не е питал населението на тези земи искали да стават украинци или не

82

ужасия

преди 2 години

Видях го това журналистическо разследване в ютуб, не вярвам сега да посмеят да го правят, всичко ще заметат, поне от това ни спаси Господ.

81

мда

преди 2 години

До АнонименМай размислиха и сгряха дренките, че ще ги съдят за престъпления пред човечеството. Нищо чудно да унищожат записи на признанието и тя да започне да се кълне, че е нямало лаборатории. Но руснаците имат документи. Както откриха и публикуваха оргинал на заповедта с която се нарежда операция в Донецк в Украйна в края на февруари. Ама въобще не ми се вярва ООН да обърне внимание и сега, както и преди за геноцида. Няма да посмее, докато не го разпуснат тоя цирк, все ще е зависим от САЩ.

80

Невъзможно, но факт

преди 2 години

В София от този месец био лаборатория и био разработки започват във ВМА и Центъра по инфекциозни болести в сътрудничество с големия презокеански брат, който ще налее доста пари за тези ,,разработки, проучвания и експерименти ", които ще се извършват върху наши войници!

79

уви

преди 2 години

Ами да, ковида е бил за китайците, най-потърпевши в икономическо отношение,защото са се развивали и най-бързо, това е било едната цел. Е, че китайците не успяха да го спрат на своя територия, ккво да прави САЩ, случват се такива неща. Е, че умряха и американци, какво да се прави, те и на 11 септември умряха, ама беше нужно за каузата. Всеки случай руснаците нямат известни планове за намаляване населението, а Западът вече и книги пише по тая тема и конференции прави.

78

До 90

преди 2 години

Само че тези територии винаги са били Руски. И там са Руско население. Въпреки етническото прочисване от страна на фашистите и САЩ. Лаборатории за биооръжие и прочие . Да не се окаже че Ковида е разработен за Китайците, а за нас Славяните друг вид вирус. И тогава като те хване сигурно пак Путин ще ти е виновен.

77

Анонимен

преди 2 години

Бе какво ни будалкате? Нали руснаците все пускат фейк новини , а истината тече като мед от американските тунинговани устни?Е, Нюланд си призна в прав текст за съвместните с Украйна лаборатории?

76

джо

преди 2 години

Много компетентни пишат тука, но никой не обясни как се пръкна ковид вируса.

75

r3v0lv3r

преди 2 години

До Русия се защитава...Само дето и Крим и Донбас са принзати части от Украйна, които бяха насилствено завладяни от руската армия. Много бързо забравиха от Кремъл за денафикации и подобни глупости и реално поискаха от Украйна да им признае превзетата теротория. Всичко е за ресурси и земя, като се търсят всякакви оправдание, за да легимитира агресията.

74

анонимен

преди 2 години

Аман от манипулирани статии и пропаганда в услуга на САЩ. Видяхме видео от втория ден как украински военни изгарят документи пред една от лабораториите - купът горяща хартия беше огромен. Сега ще си вземете паричките от тази статия, но утре когато пръснат следващия вирус ще ви подмине защото сте писали срещу Русия ли ?

73

Нищо

преди 2 години

Годината е 3563. От ***, алчно, гнусно човечество не беше останало нищо.Земята най - накрая си отдъхна от добитъка, който я населява.

72

Неутрален

преди 2 години

Украйна разработва биологични оръжия, с които се заразяват чавки, които летят на запад и вече били изкълвали напълно мозъците на Путиновите освободители, които не са нападали Украйна и няма да нападат и други държави.Според мен ООН е безсилна, тук трябва да се намеси някоя световна здравна организация.