33

браво

преди 2 години

Добра вест. Агресора Путин ще се замисли!

32

Анонимен

преди 2 години

И още нещо турчин. Украйна хвлаше байрактарите в начолото, вероятно помниш, но в районите с сила концентрация на руска техника небето се пази от с400, дори Зелински пойска истребители а не дронове.. Байрактарите изиграха своята роля в началото и доста помогнаха на нацистите, но с разположен c400 байрактарите са безсмислени!

31

Анонимен

преди 2 години

Така е турчин, байрактарите са много ефективни! С лекота биха победили противовъздушната отбрана на България, Армения и още много други.. Дори на Русия направиха много поразии... Но Русия нямаше разположена противовъздушна отбрава в Украйна, а вече и Украйна няма здрави байрактари... Около 90 броя долу.. Всеки отбор играе според колкото му позволи противника, не само във футбола!

30

Ммм

преди 2 години

Само струпват военни сили, накрая ще ни ги налупат ми се струва.

29

Турчин

преди 2 години

Цял свят вика че Байрактара е много ефективно оръжие. Генерали чудесии. Застанал ганко налъма да обеснява за байрактар с неговите 3 самолета и 20 танка. Нема да можеш да ги изкарапш от гаража аланколу. Ти си мислиш че някой ще те защити. Сняг ги затрупва твоите защиутници в урайна сняг. Лежат им телата няма кой да ги пребере. Вярвай си на конашенката че имат 50 жертви

28

Турчин

преди 2 години

До Анонименти ли пишеш за Турция бе гладник. Ти с какво ще спреш турската армия? Турция се бие с Русия. България неможе на македония да се опъне. За две седмици те обрязваме и почваш да говориш на турски. На всички които говорите срещу ТУРЦИЯ: много сте малки и незначителни. Все едно пинчера да лае срещу питбул.

27

123

преди 2 години

До АнонименЗа жалост им пука толкова, колкото и на българския политически ЕЛИТ!

26

Анонимен

преди 2 години

Апостола е казал че който ни освободи той ще ни пороби. Без коментар.

25

ww

преди 2 години

кой ще охрнява бе хора нато,америка смешници диванни пуяц.и снощи безпилтен самолет падна в Загреб истрелян от украйна къде са ви системите за защита бля,бля направете си сметкап рез колко натовски държави е преминл и никои не го е засякъл

24

мдааа

преди 2 години

ше съм спокоен само ако фигурант льотчика се качи отново на самолето и се откаже от президентството :)

23

Striker

преди 2 години

Това е добра новина, дори е супер. Така и така имаме няколко летящи МиГ-а, поне ще имаме временно супер модерна защита. Не е зле Киро Кимченун да престане да се държи като п.дал, а да даде зор на Локхийд Мартин за Ф-16 ките!

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 29! Да,аз съм комунист,но никога не съм бил сталинист. Аз съм Жуковисти и Живковист! Сталин бе един лукав грузински евреин,който изтреби милиони достойни руснаци комунисти. Но дори и така,договорът между СССР и Германия не бе съюзнически,а за НЕНАПАДЕНИЕ! Не контаминирай историческите факти,29!

21

Анонимен

преди 2 години

Непрекъснато мине се не мине се чува шум на реактивни свръхзвукови самолети.

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 26! На концерта на ЕКСПЛОЙТЕД съм тия дни. Ако искаш да ме елиминираш,моля,чакам те с около петстотин млади комунисти и анархисти французи. А да съм антибългарин просто няма как,защото съм потомък на Вокил,КОТО СКЛЮЧИХА НЕРАЗРУШИМ СЪЮЗ С РУСНАЦИТЕ В БЛИЗОСТ ДО ДНЕШНОТО СВЯТО СЕЛО ЦАЛАПИЦА.

19

бий по руските нацит

преди 2 години

Руските фашисти ядат як пердах в Украйна, пълно е с трупове на руски окупатори

18

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Големи нацисти тези в Украйна. За това ветерани от Израел вече са там да им помагат във войната.

17

Анонимен

преди 2 години

20 Обади се и питай Йееее ЕС е купон Йееее НАТО ,Соломонката Паси .

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това не е охрана на въздушното ни пространство,а опит да се възпрепятствува влизането на дългоочакваната от Българският Народ Руска Освободителна Армия. Интересно как ще реагират "охранителите" на предвидени кацания на бягащи от Страшният съд украински нацисти. Такива ,барабар с летателните им апарати,като бежанци ли ще бъдат приемани!?

15

Анонимен

преди 2 години

Никаква армия нямаме,Турция,Гърция и Сърбия са по-добре от нас

14

Alex

преди 2 години

Абе те от около 75 години нашите самолети дежурят. Пак фалшива новина.