16

Анонимен

преди 2 години

Да суспендира?!? Когато чичко Гугъл не ти превежда целия текст правилно, а ти не знаеш какво означава е това се получава! Евала на журналистката hahaha. Само като го видях и вече бях сигурен кой го е написал

15

Евала

преди 2 години

Айде поредната руска опорка, широко разпространявана от кремълската пропаганда и русоли зците у нас - биологични лаборатории в Украйна, спинсорирани от САЩ. Поредната руска лъжа. Като Лавров:"Ние не сме нападали Украйна" А кой бе, лъжливо еременче?

14

Анонимен

преди 2 години

И Джокович така беше давал огромни суми за подпомагане на елиминрането на последствията от пожарите в Австралия, а как се отнесоха с него... Дано си вземат важни поуки тезз богаташи.

13

До Яд в Вашем доме

преди 2 години

Вярно е! Ама грузинците вече не подлайват на "колективния запад" - хората си гледат интересите. Лично министъра на здравеопазването е предал доказателства за биолабораториите на САЩ. Впрочем, за да не останем по-назад от укрите - и ние вече си имаме такава, във ВМА, ще екпериментира в/у български военни!

12

Яд в Вашем доме

преди 2 години

Украйна е бъкана с биолаборатории 30 пъти повече от Грузия.

11

Анонимен

преди 2 години

Храни куче да те лае. То бива лов на вещици ама западът се направи на маскари и доказа на всички че няма значение кой какво е направил или какъв е законът - просто мразят руснаците.

10

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са казали до сега за избитите украински вереи във войната в Украйна?

9

csc

преди 2 години

Тогава, да му върнат осемцифрената сума.

8

Веско,

преди 2 години

Да не би да намекваш, че македонският цар Самуил и братята му са също евреи...

7

Анонимен

преди 2 години

Само некадърният и неграмотен про'стак, бивш партиен и дкмс секретар, става евроатлантик. Росен Плевнелиев е добър пример за това.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Абрамович е евреин. Няма Руснак или Българин,които да са аврамови. Каквито и игри да правят отсега нататък евреите ,всичко ще бъде за Последният Съд,който е в действие. Беше им казано:"Ще дойде време,в което ще се молите камъните да съ повдигат,за да се скриете под тях".Е ,честит им Световен Моряшки Бой!

5

Анонимен

преди 2 години

До 3Но Западът не спечели обикновените българи, а само некадърните и неграмотни про'стаци. Защото Западът не ни върна крадеца Дойнов, а го обяви за защитен важен инвеститор. Факт.

4

Пасажер

преди 2 години

Хахахах света отива на добре. Накрая очаквам че всички ще се очовечат хаха хахаха

3

Анонимен

преди 2 години

Хахаха... и за какво им е на евреите партньорство, ако не можеш да плащаш? Само про'*** си мислят, че юдoхристиянските ценносги на Брюксел значат нещо друга.

2

Анонимен

преди 2 години

Еврейска му работа... Не могат да го цоцат за пари повече и го отвсирват.

1

Асан

преди 2 години

Нека да ги е яд :)))