91

Юда

преди 2 години

При ракетите е малко като при колите-много важно е и задкормилното устройство:))

90

Юда

преди 2 години

Бе как бе толкоз точни и прицизни че падат не взривени по къщите на хората и по всякакъв вид цивилни сгради, болници и т. н. 9М72 искандер е квазибалистична ракета с обсег от 40 до 500 км. и бойна глава до750 кг. др легенди ги гледай по филмите.

89

Юда

преди 2 години

До Боби114. Боби виждам че доста филми и то американски си гледал, но войната сега не е филм а реалност, а и в Украйна за сега БЛЕК ХОУК няма. и слава Богу защото иначе вероятно последният руски,, освободител,, ще пристигне на колело веейки белия байрак на ПЛ граница. Но да спрем до тук. Хубава война няма.

88

Юда

преди 2 години

И ако трябва да съм честен, оставяйки военната тема, като цяло мисля че всички в крайна сметка сме губещи от войната.ВСИЧКИ

87

Юда

преди 2 години

Аз съм много голям скиптик по отношение на технологиите и рус армия, гледайки морално устарялата им техника-по голямата част от края на 70 год на мин в, вкл сега стрелят с искандер-балистична ракета с малък обхват, означава че до това ниво ресурса му го няма никакъв. Самолетите му падат масово ползвайки ОЩЕ аналогови системи за комуникация и т. н. Всичко това а и куп др работи ме карат да мисля че в крайна сметка рус загуби повече от това което Би могла да спечели.

86

r3v0lv3r

преди 2 години

След две седмици братушките най-накрая успяха да си оправят логистичните проблеми. Невероятна некомпетентност да затънеш 100км от своята територия, умряха старите съветски генерали и новите ще им трябва време да се ушлайфат. Но не се безпокойте след като пребият Украйна и нашият ред ще дойде да ни освободят ще дойде. Тогава русофилите ще бягат към лошия джендърски запат със свалени ***.

85

Юда

преди 2 години

До Боби. Щом е само точка няма провлем. Проблема е като те гледат не като точка а като конвой и провлем е като се движиш а не като стоиш. Другото за което говориш относно оборудването няма значение-американците изпратиха вече толкова че укр нямат къде да го прибират а и акта че Путин ползва ескандери-оръжието на страхливеца, говори за безпомощност.

84

Юда

преди 2 години

До Z. защо мислиш че ще свършат коридорите и кое те кара да смяташ че няма достатъчно боеприпаси струпани - това първо, и второ-колко мислиш че можеш да държиш войската в тези условия да обсажда град. За боеспособността, непобедим оста и професионализма на Великата Руска Армия няма да коментирам че я видяхме вече и в Чечения и в Афганистан а сега ги гледаме пак в ютюб в Украйна.

83

Z до Юда

преди 2 години

След като се затегнат обръчите, ще свършат боеприпасите и ще спре притока на нови. руската армия спокойно ще маневрира наоколо, а тези ГОЛЕМИ ДИВЕРСИОНН, ПАРТИЗАНСКИ групи, нещо не ги виждам - без снабдяване, без укритие, без фронт и тил.

82

Z

преди 2 години

Така ще е около всеки град. в момента, когато вражеската артилерия е потушена, обрачът ще се затяга.

81

Юда

преди 2 години

... и не на последно място са загубите а руските в случая мисля са много по големи от укр и в техника и в жива сила

80

Юда

преди 2 години

До Боби. Разузнавателните им дронове не вършат вече работа-укр нумат струпване на големи военни частни а са на мобилни диверсионни бригади трудни за локализация и противодействие. Разрушавайки сгради и инфраструктура самите руснаци си създават проблем евентуален щурм в последствие ще се превърне в каса пница гледайки как укр действат от засада. Няма тактика която да е особено резултата и доказателството е налице но времето работи против руснаците

79

CNN

преди 2 години

Мдаа. Утре в ютюб ще има пак изгорели руски конвои и 18 год соп о ланковци бягащи по бели гщи.

78

whistleblower

преди 2 години

Докато разберат, че реално трябва да се насочат с атака но към Москва най вероятно ще е късно. Истинския им враг се намира в Москва и се крие като мишка.

77

Чичу Би ли

преди 2 години

Сега бавно но сигурно настъпва началото на края на путинска Русия. Кървейки бавно но сигурно звяра губи мощ и когато му потрябват сили нама да ги има и това е целта.

76

Хохохоооо...

преди 2 години

СКОРО ЩЕ ПРАЩАМЕ НА УКРАИНЦИТЕ НАШИТЕ ТАНКОВЕ, А НЕ САМОЛЕТИ, ЩОТО БАЙРАКТАР И ТЕ СИ ВЪРШАТ ЧУДЕСНО РАБОТАТА..... ХАХАХААА...

75

Юда

преди 2 години

До Боби. Кажи Боби кво ще унищожават от далеко бе то не остана за унищожаване. Щото байрактар и те няма да ги унищожат с обсада ина малките отряди с джавелините и стингерите също точно нищо не могат да направят. Авиацията им също куца особено в връзката с наземните части, а времето не е с тях. И кажи как ще я удържи укр ако въовще успее да я превземе?

74

Ала бала

преди 2 години

До 93.в грешка си мислейки че 40 млн ей така се подчиняват с бомби. Както виждаш заспива ги с бомби но малко му дава това а и Русия войната вече я зягуби пред света. Китайците които първоначално бяха на страната на Путин нещо рязко смениха посоката че чак хуман. помощ изпратиха на укр. Не се заблуждава зя величието на рус. армия-не е толкова велика.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен97 Просто в Йемен се изтрепват взаимно. Няма външна инвазия. Така е от десетилетия.

72

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Русия винаги е произвеждала войни, преселвания на народи, избивания и лагери, където умират милиони хора. При това повечето свои хора. Русия с нищо не е допринесла за технологичното и научно развитие на света, тя е само консуматор, особено на това което е подходящо за война. За това там има мизерия, пиянство, ментално и социално изоставане. Когото "освободи" Русия, той затъва във същото блато. За справка - България.