158

Анонимен

преди 2 години

От болницата отдавна са изгонени всички болни и персонала и е заета от юнаците от "Азов".

157

Анонимен

преди 2 години

До 179. Тази родилка май се оказа блогер.

156

Анонимен

преди 2 години

Училище с ядрен реактор ! Абе вие нормални ли сте изобщо та публикувате такива фалшиви укрофашистки излияния ?

155

Анонимен

преди 2 години

Откога бригадата на Белецки Азов е ядрен реактор?

154

Анонимен

преди 2 години

детски градини с биохимични лаборатории не обстрелват ли още ? е*ати т ъ пите журналисти

153

mdam

преди 2 години

Айде пускайте ги тези атомни бомби и да се свършва, писна ми да чета за кризи, войни и тн. Каквото било било, текста четоха целия свят и да се започва от праисторическата ера - битка за храна, вода и тн. Няма да има вече луксове а борба за физическо оцеляване!

152

Kasius

преди 2 години

Апел към журналистическия слугинаж-малко по-грамотно си скалъпявайте лъжите

151

анонимен

преди 2 години

балъци колкото щеш и до мен един

150

Анонимен

преди 2 години

Родилен дом с една роодилка. Нямат пари за грим или за статисти?

149

matao

преди 2 години

Това не са ли вчерашните кадри от погрома на болницата? Само едно видео ли имат за всичко? :)))

148

Анонимен

преди 2 години

Това е точно за кадъра на 30 секунда - "Разбира се, публиката не се пита как по време на война се правят качествени и с добър фокус снимки на композиция с бременна жена (красива като в холувидски филм), която бойци пренасят на носилка през бойното поле на фона на разрушена сграда и която точно в момента на снимката е погледнала към обектива."

147

гого

преди 2 години

И ние имахме експерементален ядрен реактор към БАН ама мутраците го затвориха за какво им е, на мутраците им са нужни млади *** и качествена дрога - за кво им е реактор

146

Анонимен

преди 2 години

До ***.бг == Те нямат право да мислят, трябва да пишат спрямо спуснатите директиви, а те са -за Русия само лошо, независимо дали е истина или не. Пример - обстрелват болница, за по-голяма тежест - детска. Но спестяват, че сградата вече не се използва за болница и че там се се разположили (скрили) нацбатальон като Азов, Айдар, Торнадо и каквито още имат там укрите.

145

Мисирки.бг

преди 2 години

Добре, някой замисля ли се въобще, за какво им е на руснаците да стрелят по болници, дестки градини и ядрени реактори, освен ако там няма укронацита за изчистване?

144

Анонимен

преди 2 години

Ето това наричам аз обективна журналистика, браво Петя Славова, продължавай да работиш с език по нечии космати бузки.

143

мдааа

преди 2 години

Не е толкова важно новината, а да се насади масовата психоза, че гадната руска душа, която обстрелва училища с ядрен реактор вечен, не с ядрена ракета, а с реактор. Мятата го с катапулт ли? Или пък да не би в училището да е имало реактор?! Вече се обърках. Но идеята е една, лошата Русия! Която си позволи да намери биологични оръжия, правени от фашистите и краварите, но това е добро демократично оръжие. Може малко да поизмрем, но ще е за демокрацията, за САЩ. Колко мило.

142

Анонимен

преди 2 години

"Русия изпозлва ядрен реактор, за да обстреллва училище?Или Русия обстрелва училище, в което има ядрен реактор?"Прочиташ статията, не само заглавието и разбираш. It's easy!

141

Анонимен

преди 2 години

Даже и да има учебен ядрен реактор в училището, то той едва ли е зареден с ядрено гориво. Вие вече съвсем за неграмотни ни имате. Ако има нещо, то не е реактор, а учебен макет в разрез.

140

Анонимен

преди 2 години

Значи в това училище са учили русофилчетата. Извинявайте не знаех че сте облъчвани от самото начало, вече ще го имам в предвид докато ви чета съветските мечти и мъдрости

139

Анонимен

преди 2 години

Училище с ядрен реактор.... Абе, вие съвсем за недоумки ни взехте! Свирачи на флигорни!