116

Антикомунист

преди 2 години

Драконът на комунизма умира... Ако се погледне реално комунисти от Русия и деца на комунисти от Украйна се избиват един друг. Съветски человек хваща за гушата и души съветски человек. Време беше да дойди краят на империята на съветския комунизъм. Сматам, че развитието на Русия е достигнало най висшата фаза на комунизма... в момента. Драконът си хапе опашката...

115

Анонимен

преди 2 години

Напротив, вчера като гледах жалкаря Лавров в Турция капитулацията на Русия е близка до седмица две.

114

Анонимен

преди 2 години

Руски войници, вървете си! В Украйна ще намерите своята смърт! Не умирайте заради малоумието на кървавото джудже! Обърнете дулата срещу кремълскатапрестъпна групировка и олигарсите!

113

Jivi

преди 2 години

Няма как да спре войната понеже Путин няма да се върне с подвита опашка в Москва.А че имало нацисти и тем подобни тва вероятно го има навсякъде по света и тва ли е начина да смелиш една държава заради един батальон Азов?!Всичко е защото НАТО се опитва да обгради Русия от всички страни и на Путин тва не му харесва за тва е цялата война.

112

Раша

преди 2 години

Казахме че Украйна ще падне за два дни. Не сме казали дни на коя планета (зависи от въртенето).

111

Анонимен

преди 2 години

Сега войната в Украйна идва картбланш за всички политици. Всички провалени икономически политики свързани с ковид и мерките им ще кажат че са поради войната в Украйна.

110

Анонимен

преди 2 години

Чисто военно армията на Путин се издъни! По техен план Украйна трябваше да бъде превзета за 2 дни. Сиреч руснаците удариха на камък.

109

az

преди 2 години

До Анонименза биолабораториите - ще кажа, че руснаците със същото основание могат да твърдят, че и в България има такива! Всъщност - в Русия със сигурност има, но вероятно има в почти всяка държава по света! Та нали в тях се разработват ваксините! И - да - в тях има патогени! Нали трябва да се тестват лекарствата срещу тях!

108

Анонимен

преди 2 години

Аз съм сигурен че таваришч Путин който е разумен и миролюбив човек, след като разруши в Украйна всички родилни домове, детски градини, училища, болници и старчески домове които са дислокация на бандеровци, неонацисти и наркомани ще напусне Украйна и ще настане мир. Сега по средата на операцията по денацификация как да я прекрати? То световната прогресивна общественост няма да му позволи да остави хубавата работа да я свърши наполовина.

107

Анонимен

преди 2 години

Значи срещу руските войски или Путин може лоши думи, а срещу украинските фашаги и краварите не може . Отдавна е ясно що за пом. яма са тия

106

Анонимен

преди 2 години

Русофобите, какво ще кажете за биолабораториите в украйна под ръководството на сащ?Явно много ви е харесала коронакризата и сега чакате чумата да ви тресне?Тогава колко игли ще си сложите?! Всяка сутрин по 1-2 ли?!

105

Кауза

преди 2 години

До УКР Не е заради ината на Зеленски, а заради мегаломанията на Путин! Настрои роднини едни срещу други. Видяха, какво стана в Афганистан и Чечня, но все пак решиха, че в Украйна ще е по- лесно. Да, ама не! Каква поддръжка има Путин в Русия? Такава наложена чрез заплахи и диктат! Но ще дойде време хората да потърсят синовете си, които не са се върнали от учение в Украйна! Пропагандата ще работи до време! Нагласата и каузата между двете армии е много различна!

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 Абе русофилски аxмак, ами от къде да се изстрелват ракетите като руските фашисти са обградили града?

103

Бай Ганя

преди 2 години

Е толкова ...п че вярва на Путинската пропаганда.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 Русия ЩЕ използва химическо оръжие, както го използва в Сирия и хвърляше вината върху марионетката си Асад. Затова са постоянните приказки за разкрити страшни лаборатории с участието на САЩ, за да може да прехвърли вината върху Украйна и САЩ когато Путин извърши химическа атака върху Украйна.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Не си русофил, а си отявлен русофил. То се вижда още щов заговориш за омразната Америка какъв си.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154И кога е използвано химическо оръжие въобще срещу украйнците? Или десет пъти повторена лъжа става истина? Последните дни в телевизионите студиа върви запис на нощна стрелба в украйнски град. Ясно се вижда, че ракетите се изстрелват от място между ЖИЛИЩНИТЕ блокове! Една от ракетите попада в съседен блок! Украйнска!!! За родилното ви го казаха! И най-малката фугасна бомба щеше да остави сградата без външни стени!! А те са си там! И украйнската блогърка позирала на англ.фотограф!

99

123

преди 2 години

Гледайте в тубата какво предвижда са края на войната Христо Грозев от Bellingcat.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Хитлер е бил на фронта и много добре е знаел какъв е ефекта от химическите атаки. Изпитал ги е на собствен гръб затова не е посмял да използва химическо оръжие, още повече господарите във въздуха са били САЩ и Англия и са щели да изтребят цялото население на Германия. Мижитурката Путин никога не е воювал и познанията за войната му са от пропагандните сесесерски филми в които Червената армия винаги побеждава. Сега разбра че и той е жертва на сесесерската пропаганда.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148Аз не съм русофил. Сега, ако е нормално да си обратен, да ползваш разни нетрадиционни сексуални техники с кожени помощни средстав, топчета, гирлянди и т.н. Явно съм ненормаленнн. В България въоражени американски войници нахълтаха в цивилен цех! По този случай бе самоубит български офицер и убийството му бе прикрито. Заради американски летателни апарати бе забранени рекети по градоносните облаци и около Граф Игнатиево бе унищожена селскотопанската реколта. Бетер колония сме!