48

Джострадамус

преди 2 години

След 7-8 години ще излят Московците, а до тогава ще има правораздаване и връщане на фабричните настройки на Урк/краинците. И вече е договорено с УСА-ците всичко друго е театро за съжеление.. Дошло му е времето за преразпределяне на световното влияние.

47

Анонимен

преди 2 години

В този конфликт виждам неспазване на най-ценното човешко качество: чувството за мярка !Това е .... катастрофа на мисълта, на човечността, на братската ръка.....всичко е съсипано за дълго време, да не кажа за винаги!

46

Пръкнато

преди 2 години

До Скрий се бе *** Беше активен комсомолец и партиец. Военно поделение не е помирисвал - цял живот по институти и топли щабове. Шарлатанчо е отровно цвете на демокрацията пръкнато на жълтите павета.

45

Скрий се бе мушмул

преди 2 години

Шаламанов бе много добър футболист от Славия. Къф е тоз запъртък с негово име?

44

Анонимен

преди 2 години

Този Шаламанов се изживява като шаман на американците.

43

Безродник!

преди 2 години

Шаламанов, защо не спреш да получаваш грантове от НПО-та и после да говориш? Такива като теб *** ще затрият България!!! Това, което и Отоманската империя за 500 години не успя, такива като теб, Паси, крадлата Ленче, скокливата Надка и др. ще го направят.

42

Анонимен

преди 2 години

Така е! Истински преговори ще има когато бъде завзета цялата територия. Те ще са кратки, ще се положи само по 1 подпис от едната и от другат страна в/у документ от 1 страничка

41

Анонимен

преди 2 години

Чогунените, червени кратуни са, толкова изпростели, че няма накъде повече.

40

Глух Пор

преди 2 години

До Анонимен 48- "освен злоба за това как Украйна ще трябва да понесе още разрушение"---- Къде съм казвал подобно нещо? Ти да ни си журналист та да извърташ така? Напротив. Искам незбавно да спре. И никога да не се бе налагало да започва това. Но бъдещия нобелист за мир, не е на това мнение и иска Украйна да губи още. Добре че до сега поне не успя да предизвика световна война. Но пък се старае.

39

Глух Пор

преди 2 години

До Анонимен 47- Хайде да те питам теб съвременника. А Новия Световен Ред не иска ли от Русия капитулация пред него?? И то от години. Колкото и да е лоша Русия, може пък руския народ да не им иска Новия Световен ред и нови "ценности". И да се брани от него. Нали? Сляп ли си, да не виждаш, че Запада не е вече това, което беше преди десетина години. Ни свобода на словото ни на мисълта, ни на живот - нищо. Но пък ФБ и гугъл и толерират вече заплахи насърчаване на убийства над руснаци. И на Путин.

38

Анонимен

преди 2 години

До Глух Пор "И не ме изкарвай путинист." Истината е неприятна. За останалото, освен злоба за това как Украйна ще трябва да понесе още разрушение, друго няма, тъй че още веднъж се доказват качествата на путинистите.

37

Анонимен

преди 2 години

До Мдааа "През средновековието" Така е, Империята на Злото е в Средновековието умствено, затова и се държи така.

36

Мдааа

преди 2 години

А за да спре огъня си трябва капитулация... През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. Еееех зелений имаш ли топки, или друг ти ги държи здраво!!!

35

Глух Пор

преди 2 години

До 41- Щом казваш, така ще е. Само не забравяй че тези партизански войни ще се водят на територията на Украйна. И нищо няма да получат. Нито украинския народ ще го изтърпи това вечно. Само Зеленски ще получи нобелова награда за мир въпреки, че съсипа Украйна . А ако Украйна се бе придържала към условията при създаването и, и Крим щеше да си е още неин. И не ме изкарвай путинист.

34

Гатанката

преди 2 години

Ами какво ли един на месец 8 ребрен радиатор за 50 квадрата натоварване струва 2 минимални пенсии. Вземи електромер и засичай

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Знаете ли защо японците са атакували при Пърл Харбър - мислите, че от каприз?" Руснаците ги чака капитулацията на японците, с тази разлика, че след войната те не могат да си построят собствената страна като японците.

32

Анонимен

преди 2 години

До Глух Пор "Шаманов говори глупости. Русия и още утре да спре войната, вече е получила и притежава почти целия достъп до Черно и Азовско море. Което никога няма да върне," Докато Империята на Злото не върне ВСИЧКО на Украйна войната няма да спре, независимо каква е цената за Украйна. Русия може да остане колкото иска в Украйна. Зеленски им го каза: всеки руски войник на нашата земя ще бъде изнесен с краката напред.

31

Глух Пор

преди 2 години

Шаманов говори глупости. Русия и още утре да спре войната, вече е получила и притежава почти целия достъп до Черно и Азовско море. Което никога няма да върне, овен след пълни отстъпки от Украйна. Подкрепени от договор с НАТО , САЩ и ЕС

30

Анонимен

преди 2 години

За какво да са преговорите? Притискаха Русия до момента, в който тя вече нямаше къде да отстъпва. Русия се опита да им обясни, че са необходими гаранции за сигурността й - отказаха високомерно да разговарят с нея. Русия се опита да обясни, че не бива да избиват руснаци в източната част на Украйна и трябва да спазват минските споразумения - отказаха й високомерно. Какво й оставаше на Русия да направи. Знаете ли защо японците са атакували при Пърл Харбър - мислите, че от каприз?

29

Дс

преди 2 години

А какво е получил после. Живков пък така се Е РАЗПОРЕЖДАЛ ВСЕ ЕДНО ВСИЧКИ ТУКА Е НЕГОВО ТОЙ САМ ТИТАНА Е ОСВОБОДИЛ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО НАРОДИЛ БЪЛГАРЧЕТАТА И ПОСТРОИЛ ИНФРАСТРУКТУРАТА.