148

Анонимен

преди 2 години

Ромчето от Варна е народен предател.Трябва да бъде съден в измяна , колкото по скоро толкова по добре

147

Венелин

преди 2 години

Санкциите вредят на САЩ точна толкова, колкото на Русия. На ЕС вредят повече, отколкото на Русия. Както беше казал Орбан - "да накажеш някой като се простреляш в крака". Гениално.

146

Анонимен

преди 2 години

можеше ако боко не бе отказал южен поток , искаха руснаците да сме разпределители , ердоган после се съгласи и сега той е посредника а ние от него купуваме руска газ

145

Анонимен

преди 2 години

взривете му дачата край варна на този руски шпионин, стига сте го пускали по медиите

144

а бе,ей

преди 2 години

Стига сте го тикали тоя хахо все напред,бе!Аман от кандидат-партийни секретари!Айде чупката!

143

Анонимен

преди 2 години

България трябваше да запази пълен неутралитет и трябваше още преди много време до се подсигури с дългосрочни договори за нефт и га с Русия. Тука гледам пишат разни безмозъчни евро-анлантевро-атлантически клакьори, като тоя bbb че трябвало да плащаме прескъпо газ ток и горива в името на подлизурството и подмазвачеството на чужди интереси. Като сте толкова загрижени за демокрацията грабвайте пушките в Украйна ви чакат на фронтовата линия. Ама ще напълните *** още преди да стигнете до там

142

Костадинов- Президен

преди 2 години

Костадинов- Президент

141

ЬЬЬ

преди 2 години

На всички, от самото начало на войната,ни е пределно ясно,че санкциите срещу русия ще ни вредят,но те ще вредят и на целия ЕС и понасянето на тази вреда означава,че ние сме европейци и че сме солидарни с демократична Европа.Само проруските партии(възраждане,атака,бсп и прочие) и русофилите защитават путин и войната в Украйна.Те вкупом направиха русия да е държавата с малка буква,а путин--най-кръвожадният диктатор в съвременния свят.

140

Анонимен

преди 2 години

Злобни, дребнави плюещи влечуги

139

Прокурор

преди 2 години

Във военно време /а то е такова/ Копейкин трябва да бъде съден за държавна измяна.

138

ха ха

преди 2 години

Шпионинът Копейкин се взема на сериозно. Санкциите вредят на всички, но не може да подкрепяме Нацист заповядал избиване на украински жени и деца!

137

Mopcku_

преди 2 години

Тоя болния Костя Копейкин що не си хвана последния полет за евакуация в Масква, за да клекне направо с широко отворена уста в краката на Путин?

136

Анонимен

преди 2 години

Пробългарска партия били... На националния празник с чужди знамена, унижаващи министър председател на България, независимо кой е той и колко неадекватен е... , Ама на Шипка на 3 Март?

135

Малииии

преди 2 години

Още повече вредят на твоите спонсори. Как ще ти пращат парички сега, а, няма кеш хахаха. На теб ти дреме само за джоба, същия си като твоя ментор - каракачанката

134

Анонимен

преди 2 години

И чий го търси в Украйна, като е путинолизач. Ясно е, че търси провокации, шум и медийно време. Влиянието на империята на злото е изписана на вечно мрачното му лице; това е антибългаризъм; българинът е ведър, щедър, весел, усмихнат не слуша чалга и не вярва на кремълската пропаганда.

133

Анонимен

преди 2 години

Браво, 99% ***! Без понататъшен коментар!

132

До ИСТОРИЧЕСКИ ПРОПУ

преди 2 години

България е 6 милиона, ти не разбираш ли че България е безгласна буква. Ние отдавана загубихме всякаква политическа тежест. Няма как да сме посредници за нищо, а освен това сме и в ЕС. Неприятелска държава за Путин.

131

Анонимен

преди 2 години

Този е много-много нахален. Това е причината на досегашният му успех. И затова става все по нахален. Най-големият патриот-единственият, най-големият историк-единственият, най-големият българин-единственият, най-честният-единственият, най-най-мъжественият.

130

Анонимен

преди 2 години

Тоя хич не прави връзка с главния мозък. Чудя се как му се вързаха толкова хора, та го вкараха в парламента.

129

дедо

преди 2 години

До Асан Асане, К.К. ти подарява къщата. Отиди :1 да я намериш 2.Да се снимашТакава къща ум да ти зайде! 56кв.м апартамент на родителите му и толкова.---------------------------------------------------------------------Може би бъркаш с една друга къща в Барселона! К.К. е единствения БГ политик защитаващ БГ интереси.