242

Интересно

преди 2 години

какъв му е рейтинга, дали е "литнал до небесата"? Имам чувството, че нарочно говори глупости, та по бързо да го изгонят.

241

Въй!!!

преди 2 години

Дано не вали сняг като се прибира, че не ми се мисли какво може да стане пред МС! Като го подпукат със снежните топки...

240

ПроСоТо

преди 2 години

госина Петков май не разбира,или не иска да разбере,че държавата Украйна най-вероятно нема и да съществува в близките няколко месеца ?!...Та как ще "приемеш в ЕС" несъществуваща държава?....ЗАЩО ПРОСТО НЕ ИЗЧАКАМЕ СЪБИТИЯТА ?!?!?!...Разбирам:-Слугинаж,добре,но ..барем с малце АКЪЛЕЦ да са слугува !

239

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хъ. Мисля, че ще гласуваме на предсрочни избори по-рано - през май, най-късно юни. Много голям ерзац-премиер, няма управленски опит, нито необходимата икономическа подплата и съобразителност. ББ поне за 10 години научи истината, че като си проЗСТ и некадърен, вземи си добър икономист (К.А.) и прилични съветници. Кирчо само тича до Мустафата, а тя е американка и нейното кредо е ДАй, а не съвети.

238

Харвардски fibber

преди 2 години

Струва ми се, че бързо спечели ненавистта не само на обикновените български граждани, но и на депутатите и на голяма част от българските политици и няма да е далече времето, когато ще се наложи да стегнеш куфарите си и да напуснеш България. Оказа се голяма американска маша. Така хубаво щеше да ни наредиш с високи цени на природния газ, нефта и бензина, че притежателите на над 1,5 млн. леки коли щяха да те изгонят с камъни. А 15% повишение на пенсиите се оказаха 5% за повечето пенсионери.

237

Анонимен

преди 2 години

Най-слабият премиер до сега !

236

някой

преди 2 години

Аз съм за да ги вземат в ЕС, така *** няма да е най-бедната и смотана държава в ЕС

235

Анонимен

преди 2 години

10 Март 2022г.Това недоразумение още ли е премиер на Територията...????

234

Хах...

преди 2 години

Кирчо,ти гледали да не вкараш страната ни в зърнена или друга криза. Остави ги украинците да се оправят сами в избора си за ЕС.

233

Енисей

преди 2 години

Тия наще пак не са разбрали. Братушките казаха, че окрайна ще остане независима и неутрална. Ако е в ЕС как ще е неутрална?

232

Мишо

преди 2 години

А твоето място е далеч от България. Да се махаш и да не се връщаш вече никога. Не искаме твоята помощ. Заминавай там откъдето изпълзя.

231

Илиев

преди 2 години

Кирчо,по добре помисли,къде ще е твоето място, след едни очаквани пети по ред избори за 48-то НС!Отворен си към Македония,днес към Украйна,по добре помисли,как бедните хора ще преживеят зимата,ако тя не дай си Боже продължи по вече от обикновената.Както си я подкарал,сам ще стъпиш на динената кoра...

230

Анонимен

преди 2 години

Зеленски какво е това - "Украинките, които всички виждаме да транспортират деца към Германия, НЕ СА ИМ МАЙКИ!!! Разбита е голяма педофилска мрежа от Украйна и сега им е осигурен коридор към Германия за да прикрият следите." ......... Така ли се "грижите" за децата на Украйна?

229

ДО сатаНАТО

преди 2 години

-скапаната- България???????? - внимавай с думите, приятелю!!!!!!!!!

228

Одата на гадостта

преди 2 години

Разбира се, че е в ЕС - нали на Запада им трябват нови пазари и евтина работна ръка. В замяна на това ще получат корупция, за каквато не са и сънували. Освен нацисти, ще имат и финансирана от еврофондовете мафия.

227

ЕС,УКРАЙНА, БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

Украйна вътре, България вън от ЕС и НАТО. Веднага подписване на двустранни договори за внос на газ и петрол от Русия, както и договори за търговия, културно и военно сътрудничество и приятелство. Подписване на търговски договори с Европейската икономическа зона и двустранни договори с приятелски настроени страни от ЕС и света. Програма за осигуряаване на хранителната сигурност, базирана на производство на български храни. Пълна забрана на внос и производство на ГМО. Свободна България.

226

сатаНАТО

преди 2 години

Четейки коментарите виждам колко много са *** в скапаната България,затова великите САЩ Израел и Великобритания трябва да заличат ит картата бна света православните руска и българска кочини.СЛАВА Украйна !

225

Давам акъл

преди 2 години

Народа се еНТЕРЕСУВА от РЕЗУЛТАТИ , а не от красиви ''обещания'' !

224

Т.е.

преди 2 години

Ще стаА все по-зле !Г-н Премиер , наслушахме , нагледахме се на ПРИКАЗКИ от 1001 нощ , вече минаваме на 1002 нощи , А МЕРСИ , НЕ ВЯРВАМ !

223

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Ние като сме в ЕС , нещо май .... А ?На далавера са само ромите и политиците ..., къде е мястото на народа ????