33

Ясен Желязков

преди 2 години

При създалата се ситуация СПЕШНО трябва да се РАЗРЕШИ производството на електроенергия от всички. Било то частни къщи, жилищни блокове, малки и големи фирми, болници, училища, общински и държавни сгради и имоти. И всички други имоти, на които може да се поставят перки, панели и батерии. Ясно е, че света се промени. Енергийните експерти, и да са били прави в преценките си преди 20 дни, вече не са. Въобще, за да има някаква електроенергия тук-там, наистина е наложителна промяна в ЗУТ, ЗВЕИ и т.н.

32

44444444

преди 2 години

А така, бизнеса отече. Сега ще се видят сериозните бизнеси.

31

Евала

преди 2 години

Голям кеф! Скоро ще се гладува, като падне мораториума. Руб.бладжиите, драскащи тук, също ще огладнеят, защото рублите им нищо не струват. И може нещо да влезе в *** глави на заблудените, дето искаха подмяна. Сега обаче ще има глад, лечебен глад!

30

Анонимен

преди 2 години

Няма да намаля с 1 градус , защото не искам децата ми да мръзнат . Намали си мозъка

29

Анонимен

преди 2 години

как се фалирва държава.. изнасяй евтин ток в чужбина, вдигни тока на бизнеса, дръж тока на нормалните хора евтин, че да не протестират, принуди бизнеса да фалира, държавата остава без приходи, защото всички бизнеси са затворили. Докато се осъзнаят болшинството какво става ще е прекалено късно. Това правителство не обслужва българския интерес. Някой чужд е.

28

Анонимен

преди 2 години

А,ако изключим всичко ,вместо да намаляваме градусите,колко ще спестите ?На нас пак ще ни одерете няколко кожи ,но пък ще има за вас достатъчно! Големи сте т*ъапаци!

27

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Всъщност нямам никакво намерение да намалям каквото и да е :) Няма да помагам на главочи, които не знаят къде се намират. И не, нямате право на време да се научите! Оправяйте се нищоставащи нищоправещи!

26

Анонимен

преди 2 години

Повярвах ви.Нали и аз плащам ток.Сметката ми за този месец е с 2/два/ лева повече от декемврийската.Направо се разорих.Виж,,зо олиото е друга работа.Токът струва 4 бутелки олио.

25

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо, прогнозата ми е края на април. Малко да се стопли ;) сега с тези 40лв. за "бежанците" сами си сложиха въжето на врата!

24

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше годишнина от атентата при село Буново от сънародници на Мустака Карадайъ.Предлагам да се въведе ден на почит към загиналите,за да не забравяме кой е дпс и коя е родината *** йка.

23

Анонимен

преди 2 години

В момета тока от АЕЦ Козлодуй и Марица Изток, построени и изгладувани от нашите баби и дядовци се изнася от България за да прави тока евтин в Германия, Франция, Италия, Гърция, които са на 10х заплати спрямо нашите. Тези заслужават въжета!

22

Анонимен

преди 2 години

ПП са луди! Ставаме свидетели на пладнешки грабеж. На най-грозния ви СПЕКУЛА! Токът от АЕЦ, построен и изплатен от българите, трябва да бъде за българите, за вътрешна употреба - за битови потребители и други социалнозначими институции! Срам и позор, без грам извинение и угризения - ОСТАВКА!

21

Нищо де!

преди 2 години

Ей сега като пукне пролетта ще пукант и онези горе :) скоро протести и нови изб ори. Дори още преди лятото! Да видите дали гладна мечка играе хоро!

20

Палачинко

преди 2 години

Само да не ми плям па комунистическото дете Шашко Ненков.Тате беше партиен секретар на срс в годините на соца.

19

Анонимен

преди 2 години

Намалете градусите вкъщи, намалете храната, намалете движението с кола, намалете лекарствата. Направо ще му разкажем играта на Путин!

18

mazen

преди 2 години

Сега пищят, ама по времето на ГЕРП, цените пак бяха по-вискои от Европа.Аре, у лево.

17

ПРОМЯНАТА ДОНЕСЕ

преди 2 години

БСП НА ВЛАСТ- А ТЕ ИНФЛАЦИЯ И МИЗЕРИЯ, СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП.ОТ 1 ЮЛИ 2021Г УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА ЗА БИТОВИ КЛИЕНТИ С 8% ЗА ЕНЕРГОПРО ОТ 1 ЮЛИ 2022Г ОЩЕ 10% и ей ти ТЕБЕ 70% ЕНЕРГИЙНО БЕДНИ- БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА ЗАД ГЪРБА ТИ НАДНИЧА И НАМИГВА ЕНЕРГИЧНО ПЛОВДИВСКИЯТ С В И Н А Р ГЕРГУФ/ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГО СНОЩИ ПО НОВИНИТЕ ИНТЕРВЮТО С НИНОВА И ТОЙ ПАЛАВО ПРАВЕШЕ ЗАК ЗАД НЕЯ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА НИ ВОДЯТ ПАЛАВО КЪМ МИЗЕРИЯ И ЗАТРИВАНЕ.

16

Важно

преди 2 години

Е да има за украинците. Това е украинско правителство. Не българско. На него за българи много не му пука.

15

Кънчо

преди 2 години

Не мога да поевярвам, че още не сме ги изритали тия от парламента. През 2013 год при масовите протести ситуацията в държавата беше цвете сравнено със сега....А сега няма протести, че даже и наченки за такива.

14

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ПОДМЯНАТА