13

Shark

преди 2 години

И защо бизнесът, когото съсипахте, да е виновен и да трябва да понесе тежестта и да дарява за нуждаещи се. Къде е държавата??? За всякакви глупости пари се намират!! Като например F 16 на хартия!!!

12

Наблюдател

преди 2 години

И колко време ще издържим да храним тези хора? С тези санкции мизерията ще удари всички яко. Трябва да се мисли да им се намери работа и да помагат за собственото си УСТОЙЧИВО развитие. А така ще помогнат и на нас. Подаянията които хвърчат в момента бързо ще свършат. Дано някои от умно-красивите мислят за това, а не само за временна помощ със снимки във фейса.

11

Лицемери!!!!

преди 2 години

Да бяхте се загрижили за нуждаещите се българи, които ще стават все повече предвид убийствената политика на правителството...

10

Явно

преди 2 години

Най-големите нуждаещи се са Просто Киро , Кокорчо и Зеления чорап - цял народ им направи дарение като им подари цялата държава ! Е, сега да не ривети ! Да бяхте ревали като се пляскахте по улиците да проституирате !

9

Анонимен

преди 2 години

До 7 Много си прав /ва. И аз мисля така.

8

Анонимен

преди 2 години

Когато няма гладни български деца и пенсионери - ще даря и за украинците.

7

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се, че няма да се върнат в Украина. Тук е много по- хубаво.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо ви свършиха как така нямате Киро нали каза че 200хил ще има помощ те нашите възрастни няма ама за Украинците има да те ще кажите че бягат от война те нашите 33 години са във война.

5

ха-ха-ха

преди 2 години

Аз ли не разбирам или ме правят на луд? Правителството казва, че осигурява по 40 лв на човек на леглоден (храна и спане) в хотелите и ли др. места за настаняване. Тази тук иска от нас да даряваме храна, за бежанците. От какъв зор, след като държавата им дава 4 пъти повече отколкото на един пенсионер? Ей, срам нямате! Ние даряваме, за да помогнем само на българите, живеещи в мизерия.

4

Анонимен

преди 2 години

А българите , с лишенията

3

Анонимен

преди 2 години

На хората в Индонезия, където избухна вулкан ще помогнете ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Никога не е съобщавано, че тази хранителна банка е помагала на нашето население при наводнения, например. Колко села са страдали, ама за тия не се е чувало нищо!

1

Анонимен

преди 2 години

За България нямате само за бежанци които са ви изгодни щом има пари от евро гейовете е добре но за населението не можеАбе то храни имате ама на какви цени, защото нищо не се дава безплатно в този живот.