52

Анонимен

преди 2 години

Нема лошо,плащаме им като на бели хора,ама ние кога ще станем бели хора в собствената си държава.На нас държавата кога ще почне да плаща така,щото сега искаме да сме украинци в българия,не българи.

51

До хемус

преди 2 години

Първо, не обиждай! Не ме познаваш. Второ, ако ти си против бежанците от Украйна, това не означава, че и другите българи така мислят. Трето, не ми говори за "плъх". Четвърто, и аз също съм данъкоплатец!

50

Хемус

преди 2 години

Другарко имам един плъх за тебе!Ела да го погалиш,че нещо не са те уважили за 8 март и си леко нервна!Или наближава ден от календара!?Да добавя,че освен данъкоплатец съм и реалист!Като са бесарабски българи,голяма част от тях имат и български документи за самоличност с произволно написани адреси на 'мъртви души",та да отидат като български граждани,до някои държавни институции и както му е реда,да влязат в системата,работиш,плащаш,живееш!Не сме социален рай като Швейцария!

49

Анонимен

преди 2 години

ПП и коалиции слушате човека ,каза има статут на бежанец ,и се настаняват е бежански центрове ,не по хотелите ,и не се раздават милиони ,посочи Словения Словакия ,Румъния Полша ,са в палатки готвят им навън и се хранят ,никой не ги настанява в хотели и да им плаща

48

Анонимен

преди 2 години

Сирийците и афганистанците ще не настанявахте в хотели?

47

Дано по-скоро

преди 2 години

войната в Украйна да приключи, за да може хората да се приберат у дома и да започнат нов живот. Тук , при това бедно и мизер.но скотонаселение, което е пред редуциране, да не разчитат на помощ

46

Българинът гледа

преди 2 години

само как да направи мpъcнo на друг българин, какво остава за украинци и бесарабски българи, прокажено, злобно, мръс.но булгаристанско долно племе, което пред редуциране

45

Дайте им един блок

преди 2 години

бе, за родните мaн-гo-вци може безплатен блок, а за бежанците от Украйна не можe

44

Дайте им един блок

преди 2 години

бе, за родните *** може безплатен блок, а за бежанците от Украйна не може

43

До Хемус

преди 2 години

Всички тук сме данъкоплатци, но едни са човеци и хора, другите са страхливи ми-шки, ти явно си от последните

42

Хемус

преди 2 години

В качеството на данъкоплатец!

41

Анонимен

преди 2 години

Чакайте бе а другите бежанци защо ги държат на палатки и в лагери ???

40

Анонимен

преди 2 години

"Дори очакванията са да има повече туристи в сравнение с миналото лято." от где?

39

До Хемус

преди 2 години

В качеството н акакъв си, че да определяш какви са украинците и бесарабските българи? Откъде на къде ще коментираш държава, която е в пъти по-голяма от България, която в пъти има повече население и раждаемост от българската, държава, която в пъти има повече блага?

38

Хемус

преди 2 години

Тука някой нещо се зинервил!Ела до село Осеново/Варна да ти покажа триетажната ми панелка!

37

Хемус

преди 2 години

А на въпроса защо украйнците го раздавали повече ларж от нас,мога да ви отговоря,понеже тяхната държава е 100% затънала в корупция,контрабанда и освободена от акцизи на горива,цигари,алкохол,лекарства,хранителни продукти и т.н!

36

До Хемус

преди 2 години

Кой иска помощ от тебе бе, МИЗЕРЕН,CTPAXЛИB, MPЪCEH, ЧEPEH ПЛЪX? Живей си в миризливата си панелка

35

Хемус

преди 2 години

Ами другарко след 31 март пада мораториума върху цените на тока и газта!Радвайте се,че се задава пролетно-летен период,защото ако сега бяхме късна есен,щяхте да видите чудеса!На украинците битовите сметки са им били копейки,като се сблъскат с родната действителност,чертата ще я теглите вие от джоба си!Тия не са научени да плащат,даже мога да се басирам,че догодина по-това време ще забравят за вашето самарянство!Единствено ще коментират за българите,че са излезли големи балъци!

34

Анонимен

преди 2 години

" Това е несвойствена за туризма ( ЗА ХОТЕЛИЕРИТЕ!) дейност Значи да се помогне на бежанци - майки и деца е несвойствено за този туризъм, но да се правят бардаци с българки и ромки преди няколко години в хотелите и да се печелят пари от хазарт и проституция е много свойствено? На всичкото отгоре получавахте помощ и сега ревете за държавна помощ , за да "благоволите" да помогнете на бежанките и децата им?

33

До Как само

преди 2 години

Друго си е българите да издържат и обичат чер.ни роми и араби с години наред, те са за предпочитане, отколкото да се помогне на истински нуждаещи се бели хора и славяни и християни, нали?