187

Жиб.

преди 2 години

А Русия какво разработва- кюфтета и банани???

186

Жиб.

преди 2 години

Oт кого ли е искала да се предпази Украйна- позволете да позная от 3 опита: 1. От Естония? 2. От Непал? 3. От Молдова?

185

Никой ама умен

преди 2 години

Рашистите трепат поголовно деца жени и старци ежедневно, носат ватенки и *** и пият одеколон щото се опитват да се измъкнат от присъди като военнопрестъпници със смешни твърдения за разработка на ядрено оръжите, тестове за ковид върху прилепи и също така биологични оръжия.На болшевишките никой не се връзва много отдавна, особено хора от бившия соц блок, които са били подлагани на тоталирарната пропаганда десетки години като мен и затова сега съм на 30 години.ЕЙ, много прости хора.!

184

до 199

преди 2 години

Bili, що не си изписа името на русский язык, ами на латински? Такава защита на руснаците даваш, а пишеш по западному, макар и с правописни грешки! Как да ти вярвам?

183

Чоко

преди 2 години

Абе вие нас за улави ли ни мислите, или какво? Мислите ли, че някой ви вЕрва?В САЩ няма ядрени оръжия и никога не са били разработвани. Те са добри и всички ние им вЕрваме. И Чоко най им вЕрва.

182

Анонимен

преди 2 години

УКрайна е разработвала ядрени оръжия, а вие, в русия, не сте. Яли сте семки през това време! Абе вие нас за улави ли ни мислите, или какво? Мислите ли, че някой ви вЕрва?В САЩ няма ядрени оръжия и никога не са били разработвани. Те са добри и всички ние им вЕрваме.

181

Анонимен

преди 2 години

УКрайна е разработвала ядрени оръжия, а вие, в русия, не сте. Яли сте семки през това време! Абе вие нас за улави ли ни мислите, или какво? Мислите ли, че някой ви вЕрва?

180

Чоко

преди 2 години

Чоко не вярва нито дума за някакви биологични лаборатории на САЩ в Украйна и за разработка на ядрено оръжие. Виктория Нюланд лъже защото е комунистка и агент на Кремъл в което Чоко е абсолютно сигурен. Тази болшевишка пропаганда излезе извън релси и Чоко е бесен от гняв.

179

Никой

преди 2 години

ХАЙЛ Педя човек. Колко трябва да си мръднал да кажеш ,че правили ядрена бомба.Простия веднага ще се хване. АЕЦ Козлодуй също разработва ядрена бомба. Всеки АЕЦ притежава ядрено гориво което след обработка става на плутоний. България има ли ядрено оръжие ?. ЕЙ, много прости хора.!

178

Чоко

преди 2 години

Хайде, стига простотии. Ядрени оръжия, би оръжия и не знам си какво. Тази болшевишка пропаганда излезе извън релси.

177

Мистър Пропър

преди 2 години

Дмитрий Киселов предполагам е авторът на толкова карнавална пропаганда , това е баячката на Путин . Между другото руснаците си заслужават всяка секунда страдание защото се държаха свръх надменно с всички , и сега е време за приземяване

176

Анонимен

преди 2 години

Голям смях. Украйна има 15 ядрени реактора и може по всяко време да произведе *** бомба. Не е нужно да се ръгат в Чернобил, където има радиация колкото за целия китайски народ.

175

Анонимен

преди 2 години

Хибридчиците стават все по-смешни и жалки.Колкото повече затъват в Украйна, толкова по-глупави лъжи измислят.

174

Анонимен

преди 2 години

1994 година Русия принуждава Украйна да им подари ядрените си ракети, като в Будапеща подписват договор, с който Русия, Великобритания и САЩ гарантират суверинитета и териториалната цялост на Украйна, ако тя се откаже от ядреното си оръжие и го подари на Русия. Сами виждате колко си изпълняват договорите руснаците.

173

Анонимен

преди 2 години

На това правителство на Русия не му вярвам изобщо. Едно говорят - друго правят. Лъжат повече от Асан от мааалата.

172

Димитрий

преди 2 години

Ми той май излезна жалко че не са ги разработили по-бързо да демострират като Индия една мирна термоядрена детонация и нямаше да я има тази война.Шегата настрана след тази война със сигурност ще търсят начин да ги разработат все пак ще се позоват на нарушения на договореностите от 90 г на миналия век

171

Bili

преди 2 години

всички работят за една цел - нов световен ред. ковид не успя да унищожи държавите и техните икономики, ядрена война ще успее...украинците да четат историята на кюрдите и ще погледнат в своето бъдеще

170

Bili

преди 2 години

ядрени, биологични оръжия, етническо прочистване на руснаци, раполагане на ракети с обсег москва...кво да правят руснаците?? да гледат как ги изтребват фашаги и да чакат атомна бомба да им пуснат?

169

Анонимен

преди 2 години

Рашистите трепат поголовно и ежедневно, но се опитват да се измъкнат от присъди като военнопрестъпници със смешни твърдения за разработка на ядрено оръжите, тестове за ковид върху прилепи и също така биологични оръжия.На болшевишките никой не се връзва много отдавна, особено хора от бившия соц блок, които са били подлагани на тоталирарната пропаганда десетки години

168

Браво

преди 2 години

Айде и тия като -ирак добре , че путин ги спря