42

Bogdanov

преди 2 години

ААЛО, ЦЕНЗУРАТА,,нахране ли се?????? ЩТЕ СИ ПОЛУЧИШ паничката от " БОРИСОВ И ГЕШЕВ,затова, ЧЕ ИЗТРИВАШ ТЕКСТА, !!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

След като произвеждаме достатъчно,какъв е повода цената тук да скача,защото международната е висока,просто забраняваме износа и толкоз,а да,производителите,ще искат само на вън да продават,на скъпата цена.В крайна сметка техния интерес ли е определящ или националния.Капитализма казва-техния,обществото казва-националния,излиза,че капитализма е противообществен строй

40

ЩАСТИЕ ЗА ФЕОДАЛА

преди 2 години

Поевтинява само работническата заплата ! ! !

39

Смях

преди 2 години

Споко, бе! Нема да се пуашите - ше ползваме гречки зехтин.

38

Анонимен

преди 2 години

Високите цени на месото, зеленчуците и плодовете трябва да притесняват потребителите, а не на олиото. Един човек изяжда по може би 30 кг на месец от тези храни и голямата разлика в сметките за пазаруване идва от тях.Стига с тоя хляб и олио. Филии с лютеница и пържени картофи...не, мерси.

37

Анонимен

преди 2 години

До ШофьорАма от тези 1960 евро две трети са ти наем и консумативи...

36

Анонимен

преди 2 години

Другари-чалгари, забравихте, че гласувахте за промяна, ами това е промяната всички цени двойно и тройно по високи от модела Борисов. Най после имаме харвардски модел . Най хубавото е, че другарите ще страдат най много, защото са с малки пенсии или никакви. Честито.

35

Анонимен

преди 2 години

Олио на англ. Oil поскъпва по света, защо очаквате, че в България ще намалява! Да не би България да е в друга вселена?

34

Нещо не разбрах

преди 2 години

Някой да обясни каква е логиката, някъде по света поскъпва суровината (в случая слънчогледа) и цената при нас няма как да не се вдигне , нищо че не внасяме от там ?!?!?! Еми господа, някъде по света взимат по-високи заплати от нас, защо нашите не се вдигат ?!?!??

33

Анонимен

преди 2 години

Че той Баце ви го каза, филийка с мас.

32

Диеталог

преди 2 години

Олиото и белият хлаб са гибелни за хора над 25 години.Дори и малки количества от тях трупат мастни депа по корема ханша и бедрата.Те обезформят хубавият силует на много хора.Норма за консумиране на тези храни 10 грама оллио и 60 грама бял хляб.

31

До 33

преди 2 години

Ти да не си производител?Или търговец?Я се скрии,бе!В Германия олиото е 80 цента!Какви ги дрънкаш?

30

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е сега по-хитрите търговци да внесат евтино олио и да им направят дъмпинг на печалбарите.Малко търпение и това ще стане.

29

Анонимен

преди 2 години

За съжаление-ДА !За един литър олио се използват 2,5 килограма слънчоглед, което при актуална цена 1900 -2000 лева си е 5 лева за суровината, без транспорт.Останалите разходи са 35-40 % от цената на олиото.Така че би трябвало да излезе на минимум 7 лева от производителя.Цена в магазина минимум 8,50 -9,00 лева.

28

Анонимен

преди 2 години

ВЧЕРА ЕДНА ЧЕРВЕНА ДРУГАРКА НИ ВЪРНА 27Г НАЗАД- ДА В ОНИЯ ГОДИНИ НА ДРУГАРЯ ГЕЧЕВ КОГАТО БЕШЕ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ, КОГАТО ИНФЛАЦИЯТА РАСТЕШЕ С ЧАСОВЕ А ЗАПЛАТИТЕ ПОЛУЧАВАХМЕ В ХИЛЯДИ- В МОТА ТРУДОВА КНИЖКА, ЯНУАРИ 1997Г ЗА 20 РАБОТНИ ДНИ СЛЕД 21 Г ТРУДОВ СТАЖ ОСНОВНА ЗАПЛАТА 12.70ЛВ А СЛЕД ЗДРАВНИ И СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ 9.10ЛВ- ТА ТОВА ЛИ НИ ЧАКА ДРУГАРИ

27

До Георги

преди 2 години

И ти си мислиш че ядеш зехтин!Мухаха!Само ако знаеш колко цистерни с хиляди тонове олио заминават оттука в Гърция и Италия и там го смесват с 20 % зехтин!))

26

До 29

преди 2 години

Точно така е!Тиквата много милиони направи с олиото,делят 50 на 50!

25

Протест

преди 2 години

Стойте си още вътре и си мрънкайте. Трябва всички да сме вън и да се свали това правителство. Тотално ни закопаха.Ние ги избираме те ни 3бат яко.Хубаво ли вие или ..

24

анонимен

преди 2 години

До и какво от това...е, видяха ли повече деца, видяха ли да се работи на повече места? Видяха демографска криза и бегом към богатите и уредени страни?

23

анонимен

преди 2 години

И какво от това че имаме и ток, и пшеница, и слънчоглед, за друго не знам, но няма да се изненадам ако имаме. Пак скъпо, пак липси, пак беднотия. Вече се обърквам кое е правилното и кое не е. Единственото което е ясно, и то в световен мащаб, че едни стават по-богати, а други трябва буквално да се трепят за хляба. А един се беше изцепил по тв, че трябвало и жени, и мъже да работят на две и повече места, но и да имали повече деца!?