20

Политолог

преди 2 години

Евролидерите са се събрали, защото разбрали, че ще има добро забавление - щели да слушат пелтеченето на Просто Киро. Евролидерите знаят колко смешен и жалък е премиерът Просто Киро и как ще падне голем майтап.

19

Анонимен

преди 2 години

Инфантилните *** или се събират след като сами си докараха това следвайки американците като пу мияр. И меркел и макарон са пряко отговорни след като не оказаха натиск върху Киев да изпълни минските споразумения. Трябва да им призная на американците, майстори са на схемите, манипулацията и лицемерието...

18

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 2 години

А Кога и къде ще е срещата на лидерите на тема : ГЕНОЦИДА В УКРАЙНА ОТ ФАШИСТКИТЕ ИМ ФОРМИРОВАНИЯ . ...Питам чисто информативно

17

Ххх

преди 2 години

Също така ако се срине икономиката на германия, франция и италия то това ше е разпада на ес щот пари няма да има

16

Ххх

преди 2 години

Лидерите от европейския съюз. С прякото ръководство на сащ, та нали америка е една от големите европейски страни! Дрън дрън! Тия ще решават предложението на сащ да пуснат някоя отрова и след това да обвинят Русия и ги боли фара за държавите около русия! Руснаците ще им отговорят и на нас няма да ни пука че цените се вдигат щото няма да ни има

15

анонимен

преди 2 години

Dnes.Bg само от постоянните одобрения и отхвърляния с плюсовете и минусите на наши коментарии,показвате каква медия сте. Вашият колектив явно подкрепя Путин и руския агресор. Нали знаете при това положение на война,какво ви е бъдещето.

14

L.

преди 2 години

Решенията им в кое комедийно шоу ще ги съобщят довечера? Щото то не е само газ и петрол. Верно се сетиха за полупроводниците, но има още много неща които само от Русия им се доставят.

13

анонимен

преди 2 години

Все повече честни хора по Света заклеймяват руския неофашизъм и агресия. Подкрепящи и помага на Русия останаха само Беларус и Сирия. Китай е неутрален . За голяма изненада,приятелите на Русия,Венецуела,вече са със САЩ.

12

Анонимен

преди 2 години

По добре в Club VERSAI Sofia :)

11

BлкК

преди 2 години

Исторически погледнато на последните управници във Версай са им орязали главите на площада. Дали не е закономерност и сами да си го търсят?

10

Анонимен

преди 2 години

Тия не решават нищо...

9

Зозо

преди 2 години

Ама Киро, Асен и Радев знаят английски, пък Боко само торта и сахер :))))))))))))))))))))))) Пък ся кво стана, а с бензина, тока, хляба? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Евролидери!Ха-ха-хааааа.........

7

Глух Пор

преди 2 години

Да хапнат и да пийнат и след като не мина номера с Полша да видят дали могат да прелъжат Унгария поне. Че и те са непослушни.

6

Анонимен

преди 2 години

Украйна трябваше да бъде приета в ЕС без условие за членство в НАТО!

5

Петров

преди 2 години

Меркела на Балканите, лидера Борисов изпраща там Цеца Караянчева, известна със своите проникновени изказвания по всички теми. Тя ще ходи до Версай пеша, за да е вярна на думите си "ходи пеша, бе"!

4

Анонимен

преди 2 години

Прилича на среща на групата за взаимопомощ при отклонения на главни функции

3

Анонимен

преди 2 години

ДНК-то на украинския народ барабар с немското, френското и това на ангелсаксите...

2

Бож.

преди 2 години

Малко пъргаво джудженце, гаври се с Украйна пак, ала Щатски белезници, скоро ще му кажат ЩРАК!

1

Анонимен

преди 2 години

Евролидер са тези от печатницата на евра ли?