111

Всички със «Слава…»

преди 2 години

Слава само Богу! Вашата държава за съжаление има чужди управляващи, само вие не го знаете.А, наборните войници нямат глас искат или не да участват - предполагам и младите Азовци и други подобни също.

110

Мими921

преди 2 години

Няма по долно племе от българското само знае да обижда другия и да се предаваме един друг ! Затова е и това положение в България ! Нашите политици ни продадоха на Америка !И заблудения народ още си вярва и спи и не знае какво се случва !! Русия била такава онакава ама Русия си гледа народа и не се предават като нас държи си на своето ! Америка започна войната а не Русия ! Още си вярвайте и се заблуждавайте

109

знаещ

преди 2 години

Снощи приятели, младо руско семейство се обадиха щастливи. Използвали едно свое пътуване, за да не се върнат в Русия. Почитатели на Путин, обърнете внимание - ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ. Преди седмица бяха притеснени и засрамени от стореното. Накрая те разрешиха въпроса. Путин загуби един строителен инженер в стратегическа транспортна фирма в един от най-големите им градове. И дипломираща се лекарка. Не казвам нито градове, нито държава, защото Копейкин услужливо ще доносничи на руското посолство.

108

любопитен

преди 2 години

Не знам има ли все още някой който да вярва на Путин, освен Копейкин и Волгин. Той излъга и относно това, дали ще напада Украйна. Излъга и че пие чай с руските стюардеси. Но рано или късно руският народ ще го изрита. Дано е по-рано и не се чака естествения изход на ситуацията като при Сталин. Безспорно най-тежкото тепърва предстои. И за Украйна, но и за Русия. Особено за Русия. Когато ще трябва да заплати разрушенията в Украйна. А да не говорим за паметниците на културата, някои са безценни.

107

Анонимен

преди 2 години

Виж ти, значи как нагло излъга Путин онзи ден в обръщението си към руснаците, като каза :"В тази война НИЕ НЕ СМЕ ПРАТИЛИ НИТО ЕДИН НАБОРЕН ВОЙНИК, РАЗЧИТАМЕ САМО НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!"И го каза по невероятно убедителен начин. Путин е един безочлив лъжец!

106

САЩ призна

преди 2 години

Нулнд: "В Украйна имаме биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците"

105

Справедливия

преди 2 години

То скоро и ЧК ще сподели, че капацитетът на лагерите в Сибир е запълнен! Междувременно Путин започва да прилага над руския народ диетата на Берг - лечебен глад. Глад, глад и пак, и пак... Скоро ще имаме напълно здрава руска нация!

104

До трoла 121

преди 2 години

Стига си измисля, дай източник за твърденията си! Официалната информация е, че наборни войници са заловени в тила. Тоест, не са били на фронта. Иначе да, отпред пуснаха чеченците, но те не са наборна армия, а армия главорези.

103

FMC

преди 2 години

116, според мен ти си трола. Но и да не си, изразяваш едностранно мнение. Да, никой не иска хора да загиват, особено мирни. Но според другата част...руската, миурните жители биват разстрелвани от украински националисти след като разберат, че искат да бягат към Русия!!!! Затова и лъм РЕусия избягалите са 200 000 примерно, а към Полша в пъти повече. Затова и в Киев има само един коридор за бегълците и то към Полша. Ония там мародери видят ли, че някой тръгва по коридор към Русия, стрелят на месо

102

FMC

преди 2 години

И между другото, тия военослужещи са били в тила. Нападнати са от диверсанти и някои от тях са заловени. Това е цялата работа. Поне тия войници, за които иде реч, са служили в тила, а не на фронта. Друг въпрос е, че вероятно са били на украинска територия...лично аз предполагам Донецк или Луганск...но там отдавна всичко се смята за руско.

101

FMC

преди 2 години

И така...защо поне не довършихте какво е казал говорителя? А той продължи - ще се разследват хората, които са виновни за това и ще бъдат дадени на съд! Едно изречение ви трябваше на статията да стане наистина статия, а не половин статия, граничеща с фейк новина!!!!! Вече, дали виновните ще бъдат дадени на съд, е друга работа. Според мен ще замажат положението, защото ситуацията е динамична и утре вдругиден, едва ли някой ще се сети за това, ако се случи друга, по-важна случка.

100

КокиКико

преди 2 години

само да отбележа:) под статията пише спонсорирано садържание.... нищо повече няма да кажа докъде стигнаха в нета не мога в момента да взема данни......:( редовна армия по руски данни близо 1 100 000 човека..........1 наборен няма абе хора русия има близо 20 000 000 жертви след 2 ств, 1 сега с 5000 човека всичко свършило хмммм.... да да и аз така си мисля

99

Кремлинский Чикатило

преди 2 години

Не само че ги прати, но и ги прати първо тях като опитни зайчета за да видят с какви оръжия разполагат украинците и след това прати войската. Владо Пyтлеpa е безскрупулен престъпник.

98

Анонимен

преди 2 години

Няма по-долно и лъжливо плeме от русофилите и техните идоли в Кремъл... Умишлено не пиша, това за всички руснаци, защото сред тях има и много свестни хора.

97

Анонимен

преди 2 години

- Мамо! Аз съм в Украйна.Плениха ме!- А как е времето там?

96

Анонимен

преди 2 години

Вече ги разбирам руснаците колко много ги е страх от комунистическата партия на путанкичч, жалко от днес нататьк русите ги чака сьщия живот като северно корейците!

95

Слава Украйна

преди 2 години

Всеки постъпил в редиците на Руската окупациона армия, заслужава да умре в адаки мъки!!

94

Слава Украйна

преди 2 години

Колим ги като овце Руските донаборници!! Умират още преди да разберат къде са!;

93

Анонимен

преди 2 години

Тука едни ми казваха по едно време че наемниците колели и бесели наборниците били за да пазят народа.

92

Иван

преди 2 години

Русия наред с всичко друго, успя да развенчае и мита за великата руска армия. По-добре никога да не бяха се показвали, поне имаше някаква енигма и митичност за техните войски. Това, което се наблюдава в Украйна от страна на руските военни е аматьорска история - лоша организация, зле поддържано и тестово оборудване, допотопни военни техники, липса на логистика, направо за смях станаха руснаците.