27

Един преател пита

преди 2 години

А тези които идват от Украйна дали имат серификати. Ако нямат ще ги карантинират ли

26

Анонимен

преди 2 години

А какво точно сертифицира този сертификат, че не ми стана ясно?

25

Demonaz

преди 2 години

Браво! Закривай медицинския комунизъм. То и законово не могат повече да има пландемия. Новото е войната.

24

Анонимен

преди 2 години

до 6 ти ти пак малко си дал мен ми взеха повече :(

23

бай онзи

преди 2 години

НИТО СЪМ ВАКСИНИРАН, НИТО СЪМ АНТИ-ВАКСЪР АМА КЪДЕТО ИСКАХА СЕРТИФИКАТИ НЕ СТЪПВАМ ВЕЧЕ. ДА ПРАВЯТ КАТО ВЯТЪРА .

22

До 24

преди 2 години

Пак ще го "минавате". Да видим втория път дали ще е успешно...

21

Анонимен

преди 2 години

Радост за антиваксърите! Споко , той Путин ви е подготвил следващия щам. А пък вие пак си карайте "натурално" през всички биологични оръжия.

20

Анонимен

преди 2 години

21, не се грижи за чуждите родители. Моите са си живи и здрави, минали през ковид без ваксини. Айде върви си лекувай хипохондрията в бг мамма, че повече ти ходят сълзливи бабешки форуми.

19

Анонимен

преди 2 години

По-голяма подигравка с мен никой не си е правил. Че и третата ваксина си бих, надявам се да я вземат под внимание при следващата щуротия веднага след войната.

18

Евроатлантик

преди 2 години

Стига с тия глупости.

17

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите убиха родители си, техните родители и сега са доволни. Спите ли спокойно?

16

123

преди 2 години

Нищо не си е заминало. Пак ще *** по стълбите и под стълбите на болниците, с Ковид, но пари няма.... Няма и кинти за компенсации на "бизнеси"....

15

Анонимен

преди 2 години

В Германия олиото изчезна от рафтовете. Днеска в Норма йок, ама не се знае защо...

14

Анонимен

преди 2 години

Кога ще отпадне престъпната паародия на правителство?

13

Поклон

преди 2 години

и Минута Мълчание за Убитите от Ремдесивир, Убити от Ваксинацията, Убитете от Икономическа БезИзходица, Останалите без Работа, Убитите поради Отказ от Лечение, Операция, Раково Болни! Народен Съд и Трибунал за Виновните!!

12

Зелен хайвер

преди 2 години

Ако не се потърси отговорност, включително и наказателна, на бившите здравни министри Аналиев и ботокса продавач на бъбреци, както и главния държавен здравен инспектор маймунчев, както и да се предвидят обезщетения за нанесени щети и пропуснати ползи от въвеждането на "извънредно положение", това не държава, а к0чина. А в обектите, където служители на охраната и продавачи изискваха зелен сертификат, нема да им стъпим повече. Само РЗИ и лични лекари могат да изискват такава информация.

11

Анонимен

преди 2 години

До 8. И как ще те трепят без маска? В Украйна и страните с бежанци има ли вълна на зараза и пълни болници, умиращи заради липса на лечение на ковида си хора? Защото там ни войниците се пазят с маски, спазват дистанция, мият ръце през 5 мин, събират се под 20 човека накуп само със сертификат, ни украинците по бомбоубежищата. Е, как там не е избухнала мега епидемия и при липсата на болници и домашни лекари вече да са изпоизмрели десетки хиляди от ковид? А то даже за един умрял ковидясан няма новин

10

Хахахахахаха

преди 2 години

Като падне мораториума на тока, на който Кирчо му вика меморандум, на тях ще им паднат тиквите, барабар с 40те моста, 100те тунела и магистралите във всяко село, от къщите до хлебарницата. По-големи лъжци от тия uдuoтu са били само Хитър Петър и Настрадин Ходжа. Крадат си с усмивка на уста, баси колко прocт народ сме!

9

Star

преди 2 години

Българските русопляци са се приготвили да срещат окупаторите на България на Дунав,вие още сертификати търсите.

8

Анонимен

преди 2 години

До Криза баце. Надей се да е от криза у нас. Тук, даже да умираме от глад, без депеша отвън не биха мръднали йота. Просто Франция отмени вече изцяло сертификатите, днес Австрия махна задължителната ваксинация, Румъния и тя вчера махна даже маските и карантината на заразени и контактни... Мерките отпадат навсякъде в ЕС и идва у нас. Ковид отече. *** то даже е смешно. Натъпкани в бомбоубежища и по влакове без маски и някак си няма болни и умиргащи. В окопи без маски не се заразяват....