113

aa1830

преди 2 години

Тая тетка говори все едно е опозиция а не вицепремиер.

112

червените тикви

преди 2 години

Не *** УФСЪа не е спекула толково струва олиото 2,5 евро нищо не е Просто са ти ниски заплатите на хората 311 евро минималната и в Сърбия е 350 еуро!!!! Гледай да увеличаваш заплатите на хората, ане да режеш приходите на бизнеса УФСЪА ПРО3ТА чирвена. Тр. да накараш бизнеса да плаща нормални пари на хората, а не да прави свръхпечалби. 700 евро минималната ама за това требва акъл и политици а не кухи чрвени ***.

111

Пп

преди 2 години

Продьлжаваме промяната - както обещахме

110

Реалист

преди 2 години

Г-жо Нинова,всичко това го знаем,а вие действайте и глобявайте алчните и нагли търговци,които се гаврят с бедния български народ!

109

Анонимен

преди 2 години

До глас от народа Няма да излезе вече с вдигнат юмрук и да вика " мутри вън" . Нито мутрите са вън нито щето като се смени живота ни се подобри. По зле и от преди по времето на цар Боко.

108

глас от народа

преди 2 години

Радев да не се крие, ами да излезе и да обясни на народа защо беше Лумпениадата? Чии интереси защитава, и защо излъга народа!Кога ще поднесе извинение на народа за стореното. Кога ще подаде оставка.

107

и т.н.

преди 2 години

С Госпожа Лъжа ще има Виденов Ден.

106

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова вече олиото е 6.30 лв. сега днес в 19.00ч. Всичко което има цена ежедневно расте. Горивата ако поскъпнаха с 20 - 30 ст. цените скочиха с 40-60% и повече. Какво прави този кабинет, само се съвещавате и обсъждате без да работите за полна на народа.Вече всичко е спекула и политици и търговци. Трябва спешно нов кабинет с нови лица,

105

Анонимен

преди 2 години

Ще й се на Нинова да прехвърли вината върху търговците, че е спекула, ще й се да водим вътрешна война, но не е така. Има недостиг на всичко, на зърно, на газ, токът ни го взимат без пари, изобщо ни...... отвсякъде. А, таз лъжа си мисли че ни лъже. Продажници!

104

Анонимен

преди 2 години

Държавният резерв са ни го взели, продадено е, няма го. Кой как може ще се спасява.

103

Анонимен

преди 2 години

В Германия олиото днес 2,50?, сутринта горивото в Франция е било 2,40?. Ако си мисли някой че е спекула се лъже. Няма аа, има недостиг на ресурси. За какво се водят войни в света през вековете? За хранителни и енергийни ресурси!

102

Анонимен

преди 2 години

Алоооу многознаещите от знания ли сте бедняците на Европата. Колко е ряпата в момента или чукундура на кило ? От един декар зах.цвекло колко захар изкарате бре чукундури ? Хайде товА са ви новите задачи за решаване !

101

Да

преди 2 години

ПРОМЯНА нали. Айде яжте си сега Промяната, ама това е само началото....

100

54

преди 2 години

Ами просто е, ще отида до Турция ще си купя 30 л. олио, и мафиоти те в Корумпестан да го д... т.

99

До Зозо

преди 2 години

До Зозо, браво абсолютно си прав, още помня как Гумен Речев в един четвъртък каза"Това са глупости за фалит на банки, банковата система в България е стабилна и няма никакви проблеми". В понеделник банките не отвориха и парите от тях изчезнаха. Добре, че в петък успях да си изтегля с големи мъки парите. Ей, този същия в момента твори закони в парламента и дава икономически съвети, наравно със сина си. На карайте ме сега да им имам вяра, комунисти, сър.

98

Анонимен

преди 2 години

Като е спекулативна цената,пуснете безмитно олио от други страни и цената ще падне бързо,в германия олиото е 1,5 евро,а сигурно в съседна турция е под 1 евро

97

Стойчо Стоев

преди 2 години

Искам да попитам другарката Нинова 720лв за тон донбаски въглища дали е спекула. Защото искам да си купя 5 тона. Ще ми стигнат за 2,5 зими.

96

Зозо

преди 2 години

1996г. Р.Гечев беше икономически министър, викаха му Поразяващата уста. Като каже нещо и на другия ден долара двойна скача. Та и Корни същата работа, нали и бензиностанциите провери преди това. Ай сиктир, БСП = ФАЛИТ за пореден път.

95

оптимист

преди 2 години

Много песимизъм в този форум. Представете си някой открадне от крадец. Как ще стане това? Помните ли 1994 - 1997. Мутрите как се избиваха? Тогава шеф на следствието беше Бойко Рашков. 150 неразкрити убийства. Общо взето сега конфигурацията е същата. Скоро проблемите ще се разрешат по естествен начин. Просто трябва да внимаваме като се движим по улицата.

94

анонимен64264

преди 2 години

украйнците да се бият за нашата земя е доста комично да не кажа е по гадна дума,защо не питате украйнците за изгорените българи в дома на културата в одеса, ами тогава се свихте ниско , а сега сомо за украйна сякаш нашите си проблеми са малки