571

Анонимен

преди 2 години

Amerikanskite i angliiskite ubiistveni otrovni bio orajia v racete na ruskata vazdushna flota, ruskite spyoni i ruskite kosmonavti...oi, oi, oi nato, uk, eu! Goldeneye?!

570

Анонимен

преди 2 години

Кажете в България има ли и колко са?

569

Владо

преди 2 години

Това е онази с курабийките на Майдана, която не виждаше нацистките групировки покрай нея. Имало много жени и деца, това помнила горката

568

Иванчо

преди 2 години

До Анонимен Няма да чуеш - нашите не четат такива работи. Те четат само изявленията на Зеленски!

567

Иван

преди 2 години

Тази Виктория Нюланд какви ги говори? Тя не чете ли българските новинарски сайтове "Пик", "Факти", "Дир" и т.н. Там много ясно е написано, че няма такова нещо!

566

Анонимен

преди 2 години

До 613 Евала много точен коментар,до кога ще търпим тези кравари да съсипят нашата родина РБългария.

565

АХА!

преди 2 години

Украйна има лаборатории!!!!!! Украйна, не някой друг. След това предателство на Вики Ф.ЕЮ, Зеленски може би ще преустанови всякакви дипломатически отношения със САЩ. Това напомня на картината на висящите от самолетите шерпи в Афганистан. Той в ролята на шерп.

564

Анонимен

преди 2 години

бащата на КОВИД е САЩ. Гледайте американски филми. те ни навират нашата съдба в очите , докато се забавляваме в киното

563

Вина

преди 2 години

https://rumble/embed/vucxxp/ Това, което ни беше наложено като руска дезинформация, се оказа най-чистата истина по Fox i CNN конгресмен Тулси Габард за биолабораториите в Украйна. Кога по нашите Продажни телевизии ще чуем това! Американски конгресмен, по американска телевизия казва истината - нормално! Български премиер, наду!пен пред Господарите лъже по "национална" телевизия - нормално! Третополови ФБ-Зомбита развяват УКРО-Фашистки флаг и се правят на демократи - Ненормално!

562

Чума

преди 2 години

Ето откъде дойде и африканската чума по свинете. Къде са продажните васали сега да кажат колко са благодарни на щатите за чумата?

561

Анонимен

преди 2 години

Ето кой пусна ковид

560

Анонимен

преди 2 години

А всички вие продължавайте да вярвате на лицемерния хуманизъм на Америка. Няма дим без огън. За да нападнат Украйна руснаците явно са имали сериозни причини. И вероятно не е само заради био лабораториите. Започвам да вярвам и за разработването на ядрено оръжие, както говореха

559

койчо

преди 2 години

За да "покрие" следите от американските лаборатории за биологическо оръжие, жал/кият зе/лен г/у/щ/е/р пожертва своя народ. Но чеченците идват.. Обещали са му ролята на "булката" в чеченси сериял.. Няма да е комедия тоси път

558

дедо Ташунко

преди 2 години

Най-после си признахте и то без бой. Биологичните войни са по-страшни и от атомна война. Не на "евроантлантическите ценности!"

557

Осъзнайте се

преди 2 години

Според информацията лабораторията се е занимавала с изследване на треска Ебола и вируси от група II на патогенност, използвайки вирусологични, молекулярни, серологични и експресни методи. Там също така се е водила подготовка на специалисти по биобезопасност и биосигурност при работа с опасни биологични патогени. Защитавате Украинските Фашисти получавате - Ебола, Рак, Ковид, свинска чума, птичи грипи високи цени +бежанци, които да гледате! Срината Европейска икономика за радост на фалирал САЩ!

556

Анонимен

преди 2 години

Искам да чуя нашенските натовци как ще обясняват натовските и северноатлантическите ценности?! Спомняте ли си колко животни избиха заради чумата по свинете?! Спомняте ли си онази старица прегърнала последната си козичка?! Е, видяхме откъде идват заразите. Видяхме нашите "приятели" американците с какво се занимават! Да заразяват птици и диви животни, да правят опити с ковид! И всичко това срещу кого?! Срещу човеците, срещу човешката раса! Кой е агресорът?! Вашта ....... американска!!!!!!!!!!!!!!!

555

Васалитет

преди 2 години

Сега вече знаете на кого да благодарите за ковида. А васалите могат да ходят доброволци в лабораториите им, скед като толкова ги защитават.

554

Анонимен

преди 2 години

По думите му експертите са се интересували особено от данните по проект за изследване на преноса на патогени от птици, мигриращи между териториите на Русия, Украйна и други страни. Според данните в документите, получени от министерството, САЩ са възнамерявали да проведат работа в Украйна по патогени на птици, влечуги и прилепи, както и да проучат възможността за пренос на антракс и африканска чума по свинете. В украинските лаборатории на САЩ са провеждани експерименти с образци на коронавирус.

553

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Путин, Шойгу и цялата руска армия вече са заразени с биологично оръжие, наречено ''американска дизентерия''. Резултатът е тотално оссиране. Знаем че такива статии се пускат преди да се бомби нещо, било то Багдад или Киев. Никакво творчество.

552

Алко

преди 2 години

Почнахте да си признавате, а??? Ами то като ти опре на гащите, няма много свободни ходове! По добре си кажете, щото рашките като ги набарат, може и към вас да полетят тея биорезултати!!!