107

били

преди 2 години

С една дума, Кутай ще купи Газпром и Роснефт. А Росатом малко по нататък. Ако иска, нека Путин пробва да им откаже.

106

Боли ме шнура

преди 2 години

Другаря Си обяви че прави в чин,,, мандарин,,, жужето Пу Тин на област Раша, част от Поднебесната империя.

105

Червонец

преди 2 години

Руският "Газпром приключи преговорите с Китай и скоростно напредва с проектирането през Южен Сибир, Алтай и Монголия на друг тръбопровод, който в крайна сметка ще му позволява да доставя гориво от газови находища, които в момента доставят за Европа. Този тръбопровод е истинска революция и генерална диверсификация на руския газов износ. Това решение и този тръбопровод ще лишат Европа от монополното й право на руски износ на газ от находищата в Западен Сибир.

104

Анонимен

преди 2 години

Джо Деменцията тотално съсипа краварския световен ред

103

Анонимен

преди 2 години

До USA ***, Китай отдавна води по обем на интелектуален продукт. ЗапАда няма никакви иновации, освен разни джендъризми.

102

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов"А ЕС отдавна не е мястото където се продават топ моделите на топ фирмите" Интересно, кои са "топ моделите на топ фирмите", които "не се продават в Европа". Я дай пример с една утвърдена световна компания и нейните "топмодели", които "не се продават в Европа".

101

USA

преди 2 години

Не погребвайте САЩ и Западна Европа, че може да ви дотрябват. За сега Китай работи САМО на ишлеме (с материали на клиента) и НЯМА никакви иновации. Северовасточниците един самовар не могат направи без да се окензат. Cъбаряте гнилия от 1917 и продължавате. Не ви ли омръзна? LOL

100

Смешни сте

преди 2 години

Разчитахте на Хитлер-Германия,после на Щатите,сега очаквате Китай да убива Мечката..Ако искаш да разсмееш Бога,разкажи му за "плановете" си..

99

Анонимен

преди 2 години

Сбербанк открива влогове с юани и ще прави разплащания с юани. Няма да се учудиме, ако започнат да връткат търговия и със северно корейски вон и венецуелска боливар.

98

Анонимен

преди 2 години

Китай е направил китайски ментета на всички западни фирми и марки. В Ра Ша ще се появи Соса-сола, Мачдоналс, Адибас, Ники, Старбаркас, Меркадес.

97

Анонимен

преди 2 години

Пу Тин е китайски агент. Руските генерали го разкриха. Издирват го из Сибир. Ако не се появи, ще използват оръжие за разрушаване на бункери.

96

Анонимен

преди 2 години

Подаряваме Русия на Китай. Нравится, не нравится, терпи мая красавица. Китай ще сложи будистки окови на Кремъл. Пу Тин ще бъде управител на Ра Ша. Другарят Си ще отговаря за ядрените оръжия на Пу Тин, както отговаря за ядрените отъция на Ким Чен Ун

95

Анонимен

преди 2 години

Това какво ме топли ние откъде ще купуваме и на какви цени?

94

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Посещавал съм Русия много пъти от 1966 до 1989 и трябва да ви кажа, че хората, които познавам са като нас - или по-скоро бяха - докато не се намесиха новите бизнесмени. Хората се овълчиха, обедняха, но малка част от тях забогатяха. Мафиотски КаГеБейски структури узурпираха властта и разрушиха държавата. Един от тях, който сега го раздава Цар, ще довърши Русия от инат, простотия и политическа 0лиг0френия.

93

Анонимен

преди 2 години

Жалка картина са политиците в Кремъл , до къде докараха Русия .

92

Анонимен

преди 2 години

Новият хит в кината "Дракон клати Мечка"

91

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Алекс --- Естествено, че няма да го направят, защото ВСИЧКИ нови технологии идват от САЩ, заедно с машинариите и ако САЩ отрежат Китай, както Доналд Тръмп беше решил, то не само Русия ще е в батака, но и Китай. Китайските комунисти, може и да са прости, но НЕ са наивни да си скапят бизнеса поради някакви си 0лиг0френи от север.

90

Алекс

преди 2 години

Китай е зависим от западни технологии.Основният пазар за китайските стоки са САЩ и Европа,не Русия.Китай никога няма да влезе в открита конфронтация със САщ и Европа заради Русия.Русия е пред фалит и китайците се оглеждат да си отхапят нещо евтино.

89

Анонимен

преди 2 години

Казахстан след 100 годишно използване на кирилицата премина на латиница. Руснаците пък след 1000годишно използване на кирилица, скоро преминават на китайски йероглифи.

88

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКитай предпочитат партньорство с Русия, истинско. Хайде първо минете 200 млвд. стокооборот и тогава говори. Че сингапур, Тайван и дп. имат два пъти повече. И продажбата на чипове от Южна корея на чипове е много повече от тези на Газпром. И продавайте газ, ама не забравяю, че капацитета към китай е 50 млрд куб. метра на година, а само Северен поток - 1 е над 100 млрд. И хала да са ви китайските фирми. Ще рязберете, защо половината свят хпопищя и избяга от пътя на коприната.