95

Хмммм мисля си

преди 2 години

Ако не бяха нападнали Украйна с междугалактическите си сили, щяха да ни нападнат извънземни, сега трябва да сме благодарни на путин , че спаси планетата.

94

Анонимен

преди 2 години

На вас кой вече ви вярва. Твоят господар, Джуджето с подпухналото лице, твърдеше около месец, пред целия свят, че няма да напада Украйна. След това, под предлог, че признава двете републики, я нападна. Лъга, че не праща войничета на срочна служба в Украйна, оказа се, обратното. Твърдеше, че точните му ракети ще удрят само военни обекти, а цял свят вижда как сривате болници, детски градини и жилищни блокове. Много, много лъжете, защото не вярвам да са толкова неточни вашите ракети.

93

Алекс

преди 2 години

Поредната руска лъжа.Защо се хабят да измислят лъжи,след като вече никой не им вярва?

92

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия 8 години чакала да се събере по границата 150 000 руска армия и тогава да напада Донбас! Измислиците на руснаците нямат край.

91

Нищо ново

преди 2 години

Някой да се е съмнявал че украинската армия се е готвела да нападне Донбас и Луганск? Не ми се вярва. Нищо скрито не остава.

90

Глас

преди 2 години

До Анонимен 83 С това "домбас", изтрепа рибата.? Нататък изобщо не те четох.

89

мазепа

преди 2 години

Като искате да защитите Донбас, стойте в Донбас. Какво бомбардирате Житомир - 1000км на запад

88

Тра-ла-ла

преди 2 години

До Анонимен Къде е това "домбас", трольо неграмотен? Я си виж пак опорките?

87

До 83

преди 2 години

Много си умен...Почти нямаш дума написана без грешка. Простотията по хората ходи:)))

86

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ,този засечен документ е капката , която преля чашата на руското търпение ! А промитите шорошки мозъци нека леят npocmomuu колкото са им наредили , че и повече ..

85

Кире

преди 2 години

Странно как изпратиха на заколение толкова руснаци, а всички приятели начело с Путин се изнесоха с яхтите и милярдите на Малдивите. А Путинкааа си прати любооениицата в Швейцария. Дори те не харесват Руския модел. Защо ли мислят че другите го искат. И както коминзма и това ще погинееее.

84

Анонимен

преди 2 години

Леле и това и биолабораториите и кемтрейлс ... добре, че е Русия да спаси света! Ще видите, от следващия месец самолетите няма да имат кемтрейлс!

83

Ч

преди 2 години

Лъжци

82

Анонимен

преди 2 години

Москва каза ли на хората, че 1/10-та от армията я няма вече.

81

Анонимен

преди 2 години

До 88Едно е биологична лоборатория,каквито има във всяка държава, друго е биологично оръжие.

80

Мда

преди 2 години

По-полека с изявленията колко лъжели руснаците.. той и Зеленски два дни обясняваше как лъжели за биолабораториите и документите, които показвали как били фалшиви.След вчерашното потвърждение на Нюланд сега май само вратовръзката му остава за гризане..Толкова за честните и демократите.. При война първата жертва е истината - не са мои думи...Нашият народ е казал - Голям залък хапни, голяма дума не казвай...

79

Анонимен

преди 2 години

Документа е публикуван има един куп подписи и печати

78

Анонимен

преди 2 години

"Конашенков не спомена нищо за руските бомбардировки, въздушни удари и нападения срещу цивилни и населени места в Украйна." Ами просто защото, може би, такива няма? Конашенков постоянно споменава, че такива удари не се нанасят. Защо не упреквате юнаците от "Азов", които се крият зад тези цивилни? Такава тактика, доколкото знам, използваха ИДИЛ в Сирия.

77

Анонимен

преди 2 години

Мачкай ушанките, Володя!

76

Анонимен

преди 2 години

Поредният руски лъжец.