49

Анонимен

преди 2 години

Гответе се за голямото преселение на народите, когато 50 милиона руснаци и 20 милиона украинци се втурнат в търсене на по-добър живот на запад.

48

КЪЦИ

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ СА МАЛКО ХОРАТА КОИТО ИМАТ 10 000 ДОЛАРА

47

Бай Иван

преди 2 години

Никоя държава управлявана от диктатор не е просперираща. Путин го доказва за пореден път в момента, Русия ще стане по бедна и от приятелската си Северна Корея.

46

Анонимен

преди 2 години

48 БСП и Възраждане са "в отпуск"? Затуй намаляват путинистите във форума. А и руските *** искат да им се плаща само в твърда валута, не в рубли.

45

Анонимен

преди 2 години

Русия наистина ще стане "парий" в света. Суровини не се ядат.

44

до 48

преди 2 години

Как няма да намалеят, като Русия е изключена от SWIFT и няма как да им преведе пари?! А те са твърде неграмотни, за да се разплащат електронно с други източници. А да не говорим за рублата... Ако преди им плащаха по 20ст. на коментар, сега има плащат по 2...

43

до 47

преди 2 години

В Русия хората ги е страх. 80% са в тотално неведение какво става, защото са в каменната ера. Нито интернет, нито медии, нито нищо. Има тотален контрол над медиите. Иначе казано- масовият руснак от прованса не знае изобщо че има война. Знаят само младите и заможните в големите градове. Те са малко и са слаби. Путин ще им прати армията и край с протестите. Ето ти Беларус- 3 милиона по улиците и 200 000 изчезнаха безследно по месокомбинатите от протестите...

42

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим кой е по-загубеният народ-ние или руският.През 1997год.не се знаеше дали ще ни бъде като биологична Еденица.Заплата 8 долара?!!!?,пенсия-3$ ?!!?.И не избесихмеР.Овч.Р.Гечев,Жан...Да видим как ще реагира Колхоза.П.п.Тогава -1997-1999 май,че и селянката Корнела забогатя с Техноимпекса.

41

Анонимен

преди 2 години

Нещата за добре живеещите руснаци са катастрофа, хора... Имам много приятели там, никой не подкрепя войната. Приятели, които страдат. Които в момента наистина не знаят какво да правят и за какво работят, защото рублата се обезцени, западните им компании се изнасят една по една от Русия. Путин погреба Русия. Това е. Който има инвестиции в криптовалути и чужди фондове е добре. Хубаво де, ама не може да напусне Русия, защото полети няма... Страшно е. Даже по-страшно от Украйна.

40

Анонимен

преди 2 години

Както Бийтълс пееха навремето Back in USSR. Хахаха, *** и негодната нация ***.

39

Атакист- чобанин

преди 2 години

Имат теглят.А ние?

38

Анонимен

преди 2 години

Дори ние сме кредитори на САЩ.

37

САЩ

преди 2 години

Дължат на света над 30 трилиона. Поне номинално.

36

али

преди 2 години

Така и не разбрах за какво и беше на Русия да напада Украйна. С Крим си гарантира надмоощието над Черно море, с ДНР си гарантира по да държи НАТО и ЕС от Украйна.... И още се чудя за какво и беше нужна тази война !?!?!?

35

У бре

преди 2 години

Толкова много демокрация, пък ограничения??? Я ДРУГОЙ ТАКОЙ СТРАНУ НЕ ЗНАЮ,ГДЕ ТАКЬ ВОЛЬНО ДЬИШИТ ЧЕЛОВЕК... :D

34

Robinzon

преди 2 години

Ето как един човек за 2 седмици може да съсипе една държава.

33

Тиквоний Велики

преди 2 години

Няма западни шоколади,хамбургери,дрехи.техника и т.н Но за сметка на това бензина ще е безплатен.е искахте като едно време има го! Качвайте се на влака и адиос :) да се редите на опашки за банани и портокали по нова годинаП.с жал ми е само за децата дето останаха сираци заради тва джудже скапан.

32

Анонимен

преди 2 години

Става забавно. Най-големият кредитор на САЩ е Китай- 2 трилиона долара. Общо САЩ дължат на света 17 трилиона. "За да се излезе от такъв дълг, трябва да има касапница, най-добре в Европа, за предпочитане Русия, без разрушителни последици за САЩ, за чужда сметка(както винаги)."Пол Кристи, Колумбийски университет, служител на АНС, САЩ

31

Дедо

преди 2 години

Хахаха, май Магурата пак ще отвори! Пачки по стотачки, тука има - тука нема ! Айде всички *** да бегат да купуват долари на черно и да пращат децата да секат дърва в Коми. Стига ви тоя Запад, стига ви тая демокрация. Само плюете по тях, обаче само там си пращате децата "да учат". Айде марш при ушанките, че вече не се диша от вашето пъшкане колко хубаво било едно време! Ето, имате възможност да се върнете в него, пък и ние да се отървем от вас.

30

ИнХП

преди 2 години

Много вече има и още повече милионери ще има в Русия, всеки гражданин на РФ путин прави милионер. После путин лош хахаха