87

то ние им

преди 2 години

стигаме у брюксел

86

Некъф

преди 2 години

Като се въртиш на различни страни винаги задницата ти остава оголена за едните. Сърбите винаги са били kyrBи! CъpБE на BъpБE

85

Анонимен

преди 2 години

Сърбия да си седи при миризливата мечка. Те са си лика прилика като два стръка иглика. Брюксел не е за Сърбия, той е цивилизован и не е подходящ за подивелите националисти от Сърбия и Русия.

84

Справедливия

преди 2 години

Бях малък тогава, ама в Бг през 70-те бичеше яко няква тяхна чалга.. 'Рамо, Рамо друже мой, Рамо, Рамо брате мой тежка ми е съдбата". Много перфидни хора! По-скоро управляващите. И май ги не сакам в ЕС! И, не че искам войни и битки нови, ама още им държи от Сливница преди близо век и половина..

83

Анонимен

преди 2 години

В момента в света хората които подкрепят Путин са хората от България, Сърбия, Баларус, и Северна Корея!

82

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е евтина руска прислужница. Продава се срещу стари руски оръжия, по-стари от тези дето ги разпердушиниха по полята на Украйна.

81

Фрида

преди 2 години

До МдаааСърбите само се преструваха на неутрални и демократи. Дълбоко в себе си се оказаха с комунистически убеждения. Докато българите не можехме да идем до съседното село, сърбите свободно ходеха до Америка. Троянският кон на СССР в НАТО. Сега пак са двулични. Подкрепят Путин, но искат и в Европа. Макар да бяхме лоялни на Съветите, които срутиха икономиката ни, Путин вижда сърбите като първи приятели. Много разочароващо от братушките!

80

Анонимен

преди 2 години

Ако това му е вършило работа досега оттук нататък едва , щото требе да се заявиш от коя страна на барикадата си па макар и сърбин !!!

79

Мдааа

преди 2 години

Да припомним на по-младите че въпреки участието на Югославия в организацията на необвързаните държави и социалистическото управление на икономиката (заводите се управляваха от работнически комитети), Югославия се считаше за неформален член на НАТО, още от основаването на организацията.

78

Анонимен

преди 2 години

САЩ

77

Анонимен

преди 2 години

Стига манипулирали хората с глупви статии. Хората в Източна Европа нямат проблем нито със запада, нито със изтока. Този тип новини са разделителни и служат за целите на ***, които се опитват да делят Европа и Азия.

76

сърби я Сърбия

преди 2 години

сърбоите че ми засладат откурот - те тва че е!

75

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаше Сърбия, Русия и Турция светът ще ше да бъде по добър

74

Анонимен

преди 2 години

Ние българите сме твърдо За Русия ние българите обичаме Владимир Путин! бог да пази г/н Владимир Путин и Русия

73

Дрис

преди 2 години

Боли ме за сърбите....те винаги са били наши врагове и са ни окрали територията. Много поздрави на ***, които слушат сръбска музика и не осъзнават, че са опитни зайчета на агресивната пропаганда на удба. Всичко българско е забранено в Сърбия, въпреки че дори в близки до Белград села се говори на български..., а пияндурниците слушат цеца..и се кефат като отидат в "сърбия" да пазаруват, а те били в Цариброд, Пирот или Босилеград....о, неукий български интернационалист-комунист..

72

Алекс

преди 2 години

Преди Милошевич Сърбия като част от Югославия имаше почти западноевропейски стандарт.Високи заплати и възможност да пътуват по целия свят.Сега,като руска ***,са една от най-бедните държави в Европа.Няма как да си в прегръдка и с Брюксел,и с Москва.Избираш едно от двете.Радвам се ,че нашето правителство категорично избра Брюксел.

71

Източен вятър

преди 2 години

Как русофилите у нас, които автоматично са и просръбски настроени не разбраха, че руснаците винаги преди, сега и в бъдеще подкрепят и ще подкрепят сърбите за наша сметка (Съединението - офицери изтеглени преди ср.-бълг.война; Поморавието и Македония подарени на сърбите; Първа св.война и т.н. и т.н.). Защо като толкова ни обичат ни разделиха на няколко части за сметка на съседите ни и създадоха нова нация (македонска) и език? Този геноцид за чия сметка е и кой ще носи отговорност за него.

70

!!!

преди 2 години

Много кофти за сърбите-русофили... застават зад Русия, които правят с ЛНР и ДНР същото, което стана с Косово... Много кофти, ама... когато си плитък, така става.

69

Леща

преди 2 години

Сърбите се прецакаха брутално - хем от Китай, хем от Австралия хем от Русия...

68

Анонимен

преди 2 години

Путин преди 2 години каза че много страни от източна Европа ще започнат да искат да напускат ЕС до 2028ма година