13

Авитохол

преди 15 години

Нямаше начин да не изтъкнеш,че всичко това е толкова "българско" нали, нещастен?Какво общо има България с темата на статията,та трябва да ни оплюваш и тук?Аман от комплексари!

12

преди 15 години

Единствено Тито Петковски не е дублиран, защото просто не открили друг Тито в Македония." друже Титоооо ни ти се кунеееемо" :D

11

преди 15 години

Щом няма "по македонски", как има дробчета "по селски"? :)))

10

БУРОВ

преди 15 години

списачът на статията е пълен ***, тъй като няма такова животно "по македонски".Крайно време е медиите да престанат да наемат прости "журналисти"

9

az

преди 15 години

mn 6i e luta bitkata te kolkoto naselenie imat...pak i tipi4no po bylgarski pove4e ot polovinata nqma da glasuvat tei 4e...

8

преди 15 години

Абе, номер "3", това ли те изпълва тебе с национална гордост , че България била "по-просперираща" от Македония? Това е все едно някоя *** да се гордее, че е "по-девствена" от друга такава!

7

преди 15 години

Абе, новмер "3", това ли те изпълва тебе с национална гордост , че България била "по-просперираща" от Македония? То ва е все едно някоя да се гордее, че е "по-девствена" от друга такава!

6

преди 15 години

Единствено Тито Петковски не е дублиран, защото просто не открили друг Тито в Македония.

5

преди 15 години

хаха днес.бг вече имат пратеници в чужбина, а првописа и стилистиката им куцат като на 3токласници.

4

преди 15 години

Всичко е казано.....

3

преди 15 години

Изобщо не сравнявай положението в България и Македония, ние живеем направо в стабилна и прогресираща страна пред тяхната! Едно време Албания беше най-бедната държава и всички и се смееха, а сега същите тези антични македонци, както се определят, я превърнаха в най-бедната държава в Европа, живееща само и единствено с духа на Тито и комунизма! Жалка картина, с жалки персонажи!

2

lokster

преди 15 години

Сега им трябва само ДПСМ и ще ни настигнат :D

1

преди 15 години

няма нищо чудно в това. както и да се наричат днес вардарските ни сънародници, както и да се самоопределят, то манталитетът, културата и начинът им на мислене си остава абсолютно еднакъв с българите от България. А СДСМ са откровено комунисти и сърбофили, докато т.нар. ВМРО-ДПМНЕ отдавна няма нищо общо с идеите и духа на истинската славна ВМРО. Днес ВМРО-ДПМНЕ не е същата като по времето на Любчо Георгиевски, а е една перачница за пари и далавери, яхнала патриотарски пропаганди, които в крайна сметка унищожават крехката държавност на Република Македония. Македония се намира в същия омагьосан кръг и срив, в какъвто е и нейната по-голяма сестра-Република България!