29

Bg izmet

преди 2 години

ЗЬРНАР ....ОЛИГАРХ.САМО ЛИНЧ.

28

Мунчо

преди 2 години

Всички зърнари са олигарси. Айде Кирчо да те видя, как8 ще се справиш с тях......

27

Анонимен

преди 2 години

Изобщо да го забранят за изнасяне завинаги,ние почнахме само това да произвеждаме,а това ще му свали цената и ще има излишъци и ще започне по-разнообразно земеделие.

26

Анонимен

преди 2 години

Да им плащат колкото рента дават. До скоро 21 лв. на декар, сега се отпуснаха вече на 25. Това в Тополовградско. Лъжат бабите и те се радват на мизерните пари, щото и пенсийката мизерна.

25

Анонимен

преди 2 години

Нали в резерва имаше за две години напред .А къде е зърнот ,изглежда в складовете има само гладни мишки А някой от прломяната с милиони в ошфорните зони

24

Б@си

преди 2 години

Зърнар да фалира?!? Тея са богати като Крезове. Години наред всички пари от ЕС за земеделия отиваха при тях, разпределени на обработваема площ. И сега са наточили ятагана за още некой Майнбах? Някой определено плаче за тояга вече.

23

Анонимен

преди 2 години

Мошениците да не се занимават с далавери и изкупуване на зърно! Достатъчно е да се спре износа. Почти цялата земеделска земя се сее със зърно. Годишен добив ще стигне за десет години. По време на война спекулантите се разстрелват!

22

Анонимен

преди 2 години

Пълнете им гушите на зърнарите още. Пълнете ги. А ако им наоравите по един одит на всичките, ще видите как се продава зърно без фактурка!

21

Анонимен

преди 2 години

не само и на олиото тс слънчогледа и царевица също ,

20

Кънчо

преди 2 години

Просто Киро..нали резерва на зърно беше пълен ? Защо наложи ембарго за износа, а сега и изкупуване от държавата ? Мале как лъже тоя просто киро. Аз не мога да повярвам, че още не сме го изгонили със сопи.т.е тоя ш.м.екер..

19

Тъй

преди 2 години

Фалитите за почват и затварят едно поедно предприятия във България

18

Дзъ

преди 2 години

А по-леко с ревАнето! И децата знаят, че българското жито, което е много качествено директно се изнася (а то не е в някакви огромни количества) и директно на обратния курс се вкарва долнопробно фуражно жито, благодарение на което сме по 100 кила... тааа бранша - по-полека с метането на заклинания

17

дедо от село

преди 2 години

До Ай, майкоооо!Прав си ама нашите селски тарикати с Бентлита-та искат сега да изкярат и да си продадат житото от складовете скъпо и прескъпо, далаверата ще е яка...

16

Анонимен

преди 2 години

До "SHEFA" На какво си "шеф" бе нeyдачник???

15

Анонимен

преди 2 години

До: номер 11 (ЕДИ КОЙ СИ) Май, май, само че още не сме май а март! А ти ще усетиш вятъра на промяната когато Русия загуби тази война!!!

14

SHEFA

преди 2 години

Иска да купи? А какво ше го прави? -ДА НЕМА КРИЗА ПОСЛЕ.

13

К'ъф ти е пробл

преди 2 години

До: номер 8 Аз например спрях да пия руска водка и минах на полска, натовска! А пък руска ракия не съм чувал още да има, тъй че любимите ти пенсионери няма да се лишат от нищо! Да му мислят руснаците: Компаниите Кока Кола и Пепси напускат Русия. Макдоналдс също. Тъй че руските пенсионери вече ще пият само квас и ще ядат само пелмени!

12

123

преди 2 години

Търговците на зърно сега са наточили ръчички за износ на високи цени. Ако държавата забрани износа, ще ревнат за компенсации и най-вероятно по пазарни цени

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

М ДА МАЙ ЩЕ УСЕТИМ КАКВО СА ПРЕЖИВЕЛИ ДЕДИТЕ НИ ПРЕЗ 1912-1913г.

10

АМИ..

преди 2 години

Бил изкупва масово ферми по света..Пусна ни вируса,съсипа икономика и без да губи времето,подсигури се за другата мъка-ГЛАД. Който уцелее..Отвличат ни внимание с Украйна..Англия знаеше всичко отрано-затова излезе от ЕС.Сега гладните от Африка и др.ще тръгнат към бабата меркел..Америка ще трупа злато.