185

Анонимен

преди 2 години

Българският народ не е давал пълномощия на никого да променя доставчика на нефт и газ. Тези анализатори от чие име говорят. Ама ха.

184

Изненада

преди 2 години

Когато банката обменя пари, обменният курс винаги го определя тя, а не клиентът.

183

До Николай Ваньов

преди 2 години

Като си толкова знаещ и можеш се погрижи за българите! ***!

182

--

преди 2 години

Умрял Бай Дънчо, помолил господ да го пусне на земята за един ден, слиза той сяда в бар пие една кола, пита бармана колко е сметката.Рубла и 30 копейки мистър.

181

Анонимен

преди 2 години

Миличките, отишли в Русия да печелят и искат да определят правилата! И се събуждат на сутринта отрезвени!

180

Анонимен

преди 2 години

Този "икономист" е твърде бос в икономиката, но много е чел политически статии в западната преса, където всичко е лъжа и измама. Изнасянето на западните компании отРусия означава пълна и моментална загуба на милиони инвестиции, които са направили до момента там. Путин е подписал закона за прекратяването на дейността на тези компании -- изнасят се -- губят всичко, остават да работят -- запазват си активите. Френският президент вече е посъветвал френските компании да не се изнасят.

179

Анонимен

преди 2 години

В Русия вече съветват руснаците да не си пазят спестяванията в долари и евро защото там ще загубят от скорошната инфлация. В Русия банките дават възможност, който има средства да ги вложи в злато и да не загуби от инфлацията. В Русия кризата и трудностите, покрай спецоперацията в украйна и западната реакция, всичко ще свърши за около месец. Докато на запад тепърва ще се разиграват последствията от техните санкции. Русия още не е казала окончателно своя отговор на техните санкции.

178

туй беше

преди 2 години

РФ умря. Федерацията няма да понесе когато и поднесат сметката. Репарациите ще се изплащат при ниска цена на нефта и газа. Путин обмисля от какво да умре.

177

Анисия Иванова

преди 2 години

Икономист: Санкциите? И на две магарета сламата не мога да разделя, ама знам че Русия ще го загази, нали съм учил в Харвард беее

176

Българин

преди 2 години

От как се помня все слушаме за разпада и фалита на Русия. Този "икономист" най-вероятно е поредното зомбирано детенце от американските ценности и няма как да влезе в мисленето на Русия и руския народ. Със сигурност на този "анализатор" ако му спрат парите и веднага ще се надупи да го *** за пари. На това ниво му е мисленето.

175

Щирлиц

преди 2 години

Още един почитател на наркомана Зеленски.Защо не публикувате мнението на руската страна по въпроса за санкциите,да направим сравнение,а така недемократично се получава някак...

174

Анонимен

преди 2 години

Този е тотално неориентиран -- западът има няколко седмици да капитулира. Съвместната пресконференция на блинкен и тръс -- толкова са унили, вече почват да разбират, че аццките санкции почват да работят срещу сащ и малкобритания. Русия тепърва почва да налага санкции.

173

СССРеми се

преди 2 години

Тука много разбирачи със зяпнали усти ама знаете ли кво.ДА ВИ СЕРААА ПО ЕДНО *** МАЗНО ПОЛУРЯДКОО С ЦАРЕВИЧКИ И ЛЮСПИ ОТ ДОМАТИ В УСТЕНЦАТА.ПОСЛЕ ДА ВИ НАПЪЛНЯ ПО ЕДНА ПАНИЦА С ДЖЪРКАА И ДА ВИ Я МЕТНА НА УМНИТЕ КРАТУ,.НКИ ВАШАТА МАМИЧКАА НЕДОЕБАНААА.ДА *** ДАНО!

172

Black Metal

преди 2 години

С фамилия като Ваньов, не можеш да бъдеш икономист. Също както Хръмпрънцумян не може да е банкер с такава фамилия... Икономисти и финансисти са с окончания на фамилните имена като БЕРГ, МАНН, ШИЛД, ВИЧ, и т.н... Ти руснаците не гледай, икономисте Ваньов - виж си пропадналата *** Чалгаристан първо, пък тогава за другите говори.

171

До 198

преди 2 години

Бате ти нещо май се бъркаш,русия от край време си е близо до САЩ ей там един нищо и никакъв берингов проток ги разделя.Тя Аляска затова е тъпкана с ракетки,НАТО е само претекст както и нацистите Ами че то в Русия е пълно с нацита я попрочетете малко и ще видите какво става,даже някой от лидерите им са награждавани от чеченците и Кремъл.

170

Чоко

преди 2 години

Хаха тоя нежния много ги разбира нещата. В Москва умират от смях. Пардон страх

169

Рунтав гъззз

преди 2 години

Щом драги ми друзя коментатори започнахте да правите сравнения със Северна Корея смятай хахаха и колко хубаво било там смятай колко сте промити и полирани вътречерепно хахаха ,да видим върлите *** до кога така сляпо ще я защитават тая любима кочинка хахаха.Скиро и на Северна Корея няма да прилича особенно след като и от вътре яко се разцепва .И там народа ще се надигне яко срещу другаря Путкаа.Особенно като лъсне колко наборници и запасняци са измрели заради тоя ненормалниик.

168

Поручик Ржевски

преди 2 години

Северна Корея е в пълна изолация от не знам си колко години, май около 50 и какво - живеят си, произвеждат дори таблети. Нямат голфове, кока кола и макдоналдс и на кой му пука? Та драги стратезе, като разпаднете Северна Корея успешно, после може да мислите за нещо по-сериозно например Иран или Венецуела. И там като се справите, следва Китай и чак накрая може да мислите как да гътнете Русия.

167

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Прекрасен икономически анализ за състоянието на рубльови в Блатная и на международното финансово бианале. Не разбирам защо някои по-долу пак пишат за България. Думата иде за любимая Матушка, която си отива всеки ден от този свят, като родопски катър без история. Не случайно, когато онези на Уолстрийт решат да сринат някоя държава го правят перфектно, дори държавата да се казва СеСеСеРе или Русия Блатная. LOL

166

Ментора бай Иван

преди 2 години

Ивайло , май само лака ти е останал от миналите времена , но вече не лъщиш младежо , поолющен си , с недалновидно мислене!Русия и Китай превземат света в момента и то с лекотас лекота , а САЩ повече , а Европа по-малко ще страдат и потъват в бездната на небитието! Лошото за САЩ предстои!Не може да организираш забранени биологични оръжия в украински лаборатории и да не отговарящ пред руския съд!Ще паоследва разследване и Русия ще почне да поставя ултиматуми!