248

малийй БОВ

преди 2 години

Ами значи рашаните са невинни и прави за да правят операцията, щом са намерили БОВ... Защото в Ирак ЯНКИТЕ показаха шишенце с газирана вода вместо БОВ и никой не ги вини и съди дето разораха целата държава и избиха сума ти невинен народ, жени, деца.И ако НАТО беше приятел на Окрайна би ги посъветвал да се предадът за да се спре разрушението, --но Нато ще се бият ДО ПОСЛЕДНИЯТ украинец.... ЧЕСТИТО на печелившите!!!!

247

истината 2

преди 2 години

Божеее... колко много истина... защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Путин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на Украйна да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.....

246

истината

преди 2 години

Божеее... колко много истина!!!! Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър.... Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да тър

245

Чичо

преди 2 години

След като забъркаха кашата сега САЩ се правят на големи анализатори и стратези. Дано така стратегически да анализират и предстоящите им проблеми с техните обедняващи малцинства.

244

Анонимен

преди 2 години

Най-разумно е да сключиш мир. За да спасиш 300000 души и изцяло разрушени градове и инфраструктура. Дайте му на руския сатрап трите области. А от ембаргото до края на годината ще го сменят. Новото руско правителство ще анулира договора за да излезе от фалита и изолацията.

243

Анонимен

преди 2 години

да пожелаем успех на Вовата с тази специална военна операция по дефашизация и прочистване на фашистите

242

Анонимен

преди 2 години

Руската "армия" първо да се погрижи за оцеляването си... и после по най-бързия начин да се прибира обратно в Русия.

241

Мунчо

преди 2 години

Ей, ако не са тия от Института за изследване на войната от Вашингтон, нищо няма да знаем. Чух, че си говорили директно с Путин.....

240

Ачката

преди 2 години

Съглашението за ненападение между НАТО и която и държава е решение на ООН. При нужда това решение може да се преразглежда,ако има доказателства за нужна намеса на Алианса. Ако Организацията на Обиденените Нации тръгне срещу теб,шансовете ти за оцеляване се равняват на нула.Или атом иии....... гейм оувър за цялото човечество.

239

Анонимен

преди 2 години

Част 2ра на предишният ми коментар, това беше просто грешка и видяхме колко им е добра логистиката. Украинците съсипват всеки коридор, явно засега само от юг им се получава нещо. Ама едно е да бутнеш някъв заден двор, друго е задният двор да има цял сват на нейна страна. Русия загуби и нямам в предвид инвазията в Украйна. Просто загуби.

238

Анонимен

преди 2 години

Сега остава и логистиката да му се получи. Той хубу има трилиони войска и прочее, въпроса е как ще пренесе това до там и как ще поддържа армията си. И дори да кажем стане както искат по план, махат сегашното ръководство и слагат техен човек - до 10мин ше го заколят, ако е късметлия ще избяга с хеликоптера си. Не можеш да насили народ, който вече те мрази, да те обича. Мани ги тея руснаци дето нямат мозък, те и да искат няма вече кой да ги чуе скоро и интернет ще им залипсва

237

разковничето

преди 2 години

То и в БГ няма да ги посрещнем като в уроците за 9 IX 1944 г от комунистическите учебници. Нека си спомним Генерал Колев! Важното е да бъдат разкрити шпионите. На ход е Гешев. Сега той има нужда от нашата подкрепа.

236

Анонимен

преди 2 години

Прекалено некадърна е руската армия. Дори да успеят да проникнат в града. Високи сгради, улици от всякъде могат да ги изненадат. Това да не им е България, никой няма да ги посрещне с китки и песни там.

235

Анонимен

преди 2 години

И като влязат кво ще правят после???Ще чакат да ги избият ли???Путин за да победи трябва да избие поне 20-30 милиона украинци!!!!!

234

дядо йоцо гледа

преди 2 години

През април 1945г., Берлин беше колкото днешен Kиев, отбраняваше се от 85 000 фолксщурм (опъление), въоръжено с пушки и малки гранатомети в продължение на 14 дни. РККА влезе с 1 млн. солдати и даде 280 000 жертви.

233

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПРИБЕРЕ РУСНАЦИТЕ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА И ДА ГИ ЗАЩИТАВА КОЛКОТО СИ ИСКА, А НЕ ДА ХОДИ И ДА РЪСИ СМЪРТ И РАЗРУХА.

232

Големо

преди 2 години

А може и да не може :)

231

Анонимен

преди 2 години

Абе така като гледам на интерактивната карта на Украйна, руснаците са завзели съвсем малко територия, по границата на север с Беларус, на изток с Русия, където са и Донецк и Луганск, и откъм юг, откъм Крим, който е (все още) руски. Руските нацисти настъпват и към Киев, опитват се да ги обсадят но нещо не се получава съвсем. Пак има "вратички" където няма руснаци и откъдето може да се влиза и излиза от Киев, само трябва да ги знаеш къде са. Мъчна работа, трудно ще им е на руските солдати.

230

Анонимен

преди 2 години

Демек битката в Шлемово Усое в реалния свят. Ще хвърчат червени пияници.

229

Червената армия

преди 2 години

Ще стане почернената армияКак ли, ще се задържи там ?!А АЗОВ дебне......