22

Маг Витанов

преди 2 години

Разпределението на уискито също е скандално неравномерно. И какво от това?И да, от трите милиарда, които очаквали първата си инжекция съм. По-скоро куршум в главата, отколкото генни модификатори във вените!

21

Lina

преди 2 години

Мда... А за някои приключи завинаги. Б00стериранки. Съседа - здрав човек, активен. След 3 парфюма доза - е обездвижен изцяло. Всеки месец по болниците. А караше колело по цял ден. СлОчаености разбира се.

20

По по най

преди 2 години

Спрете д гнусните лъжи Гутериш Колко платихте да ва турят на този пост Кьорав ли дъе как се прегръщат и как така забраниха задължителни ваксинации в Авдърия , аха зсщото ще пуднат дриг вирос изработен в Украйна

19

Анонимен

преди 2 години

Дали ще носим маски си зависи от самите нас. Аз спрях да ползвам такива и не ме интересува. Свалете ги и кажете баста на тая простотия. И специално за ваксърите - не, не изпитвам угризения на съвестта.

18

запознат

преди 2 години

Чакаме новите вируси разработени в лабораториите на ЦРУ в украйна.

17

FACT

преди 2 години

мръсния агент на пфайзер - разпънат на кръст!

16

Анонимен

преди 2 години

Нужен е съд за ковид фашистите!

15

Анонимен

преди 2 години

Напротив, приключи преди две седмици. Огнището на епидемията беше телевизорът, а от две седмици там ковид няма.

14

ДА

преди 2 години

Бе,като гледам как бежанците минават безпроблемно граници,няма маски,няма тестове,все едно няма пандемия!Можеше поне по един бърз тест да се осигури.Тая пандемия сега пак ще ни емне и пак същото-трета година,писна ми!

13

Анонимен

преди 2 години

Ами не е, така е. Трябва всички бежанци да бъдат поставени под карантина за две седмици като пристигнат и ваксинирани. Също и да носят маски!

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя да млъкне вече

11

Е де

преди 2 години

Вирус,ваксина,война.Още ще имали?А кой пусна вируса?Криете оти сте оплескали калците,като карпатски лисици.

10

Анонимен

преди 2 години

Трите милиарда чакащи първа ваксина срещу страшния вирус, били заобикаляни от него докато чакат. Пък другите 4-5 милиарда се бодоха поне по два пъти и пак не са защитени. То за две години или повече ако беше толкова страшен вируса, 50% да са си заминали, особено там където няма и добро здравеопазване, например Африка. Нещо не се изпълнява плана, че продължава плашенето. Сега с война и хиперинфлация.

9

Анонимен

преди 2 години

Абе чиче, остави ни да починеме 2-3 месеца бе, то не беше ковид, не беше цена на ток/газ 5 бона, то не е война в Русия, то не е дрънкане на ядрени ракети. Спрете се бе, колко и бункери да сте си изкопали, живот ли ще ти е вместо да летиш от карибите до малдивите на частни самолетчета да кюташ у дупка в земята? Спрете се наистина...

8

В русия съм

преди 2 години

В русия ваксинирането е задължително в много области, няма протести като в канада и европа

7

Анонимен

преди 2 години

А какво ще кажеш за биологичните лаборатории в Русия? Нищо чудно Путин да е пуснал ковида. Само психопат като него е способен да го направи. И защо точно Русия е извор на антиваксърска пропаганда? Като същевременно Путин ваксинира 100% от армията и лекарите? А той самият се крие от всички, даже от жена си и приема президенти на 20 м отстояние?

6

...

преди 2 години

След Ковид19 и Омикрон,нов вирус нападна човечеството-Путин22,разновидност на болшевишката зараза от миналия век...

5

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, продължаваме ли да се лъжем с тия "ваксини" и да се преструваме, че има дори микроскопична полза от тях? "ТРИ МИЛИАРДА ЧАКАТ", не бе, не чакат, напротив - щастливи са, че не се инжектираха като заблуденото стадо, с изключително вредни и опасни, затова пък напълно безполезни препарати!

4

Анонимен

преди 2 години

Гутериш, какво ще кажеш за лабораториите за химическо и бактриологично оръжия в Украйна?! Китайците искат подробна информация за тях! Да не би Ковид да е разработен от американците в тези лаборатории?!

3

Хах

преди 2 години

Айде вече да не ми припомняш, а да се взима решение за махнето на парцалите по устите и да се свършва.